Demam OPPA GANGNAM STYLE menjadi-jadi | Dunia sebenar Shida Demam OPPA GANGNAM STYLE menjadi-jadi

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 8 September 2012

Demam OPPA GANGNAM STYLE menjadi-jadi

   Assalammualaikum, peace upon you.
freebies doodle Oppa Gangnam Style boleh cilok dekat Blog Fizgraphic :)

Ada tak diantara kawan-kawan blogger shida ni yang meminati Gangnam Style ni, Shida sure mesti ramai sebab fenomena Gangnam Style pun baru bermula je. Kira macam waktu kewujudan Angry Birds buka blog atau facebook masing-masing semua cerita pasal Angry Birds. Sekarang ni musim Oppa Gangnam Style salah satu tarian kuda yang terkangkang-kangkang tu hahaa^^ lawak shida tengok video dia. Apa yang buat shida teruja anak majikan shida sendiri baru 6 tahun pandai nyanyi siap menari lagi lagu dengan tarian Gangnam Style ni. Perghhhh!! memang semakin menjadi-jadi fenomena Gangnam Style ni. Bagi shida pula tak la terlalu menarik biasa-biasa saja sebab hiburan macam ni senang di copy paste je. Pandangan shida lah! Kalau tak percaya kita tunggu beberapa tahun nanti ada yang baru Oppa SIAPA Style pula kan heheee :) eh! korang! Demam Duck Face apa cerita eh??
Eh! eh! shida type sambil dengar lagu Gangnam Style ni. Laju je tangan menaip, mulut duk Opp.Opp Opp.. Opp Oppa Gangnam Style hahaaa^^ adoiii :p muzik dia menarik sebab rancak, tarian kuda dia adehhh tak boleh belahh!! hahahaa^^ tak sopan kalau perempuan melayu terakhir yang menari lagu ni tau hahaaa :D so mak ayah abang kakak-kakak awasi anak-anak bawah umur atau adik-adik yang baru nak dapat kaki ni menari Oppa Gangnam Style silap-silap lekang kaki tu heheee :p Jom enjoy dengan Video PSY ni :)

boleh tahan 'likes' memang ramai yang suka "Oppa gangnam Style"
NO GANGNAM STYLE hahaaa^^ ingat tu adik-adik :)

sebenarnya shida pecah perut tengok video Suasana Gangnam Raya ni hahaa^^ adoii!






28 Jari Ohsem:

piko ija said...

xleh thn tgk awek 2...haha

babycomel said...

dh pnh tengok. tp xberapa suka, xtau la knp. walaupun nmpak cam menghiburkan, lawak tp mybe tak lekat kt hati kot =)

muhammad asyraf said...

hmm..memang jadi fenomena..

tapikan dah keluar isu lain..
Yahudilah pelah..
Persoalannya betul ke?

:)

azizah :) said...

suami jijah mmg suka giler lagu ni,,eee geram sungguh! bila dia buka jijah meluat giler,..

dEdEQ dE wIshEs said...

HEHEHE .. DEDEQ MULE2 DGR LGU NI RITU PUN TERGEDIK2 GAK KAKI .. MUZIK DIE BEST ..

MESTI PASNI DE GAME OPPA GANGNAM STYLE LAK KAN .. HAHAHA

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Akak balik dari Sabah hari tu baru tau fenomena gangnam style ni..maklumlah kat kg..tak sempat nak buka blog / facebook ni...intenet sgt slow...
wow kemain ramai yg LIKE tu...akak minat2 macam tu je lah... :)

Remy hazza said...

suka tgk2 jer....takde lah jadi ikutan...... terkinja2.... mungkin sebab remy dh tua......

eza miza said...

hehe..tu la kan... pagi tadi otw p sekolah kat sinar pon da mula pasang lagu oppa ni.. hikhik..ikut sama goyang la..

syiela said...

video raya tu akak tengok ngan hb berdekah2 kami... kebetulan pula tengok malam kat dalam bilik dah terjaga si kembar tu.. lepas tu satu hal pulak nak tidurkn dorang

Gadis Kecil said...

huhuhu..meriah nya raya..

wah cane ye nak buat button comment cam shida nie.. :)

nampak lebih kemas dan teratur :)

hnahdy said...

yang duck face versi nora danish mmg comel.hehe

hazwan hairy said...

oh no!! hahaha....knp ada gmbr muncung itik?

Ahmad Haziq Azlan said...

ramai dah demam gangnam

boni kacak said...

hahahaha.. demam duck face pun apa kurangnya..hehehe

caliph shuriken said...

nsib baik ank sdara sy blom tgk joget gangnam tu, hukk...

cci said...

hahaha.. mg x suke.. tp anak cci yg kecik tu leh pulak suke.. hahaha...

tp video yg last tu.. mmg suke tgk.. happy family sangat.. ^_^

trah zain said...

sporting nye family vid yg last tu ^^

nazha anua said...

sekali je tengok..tak rasa nak ikut joget atau nak bukak lagi pun..

lynndAmya said...

hahaha mmg kelakar sgguh, sgt fenomena benda ni skang..haha :p

Tinta Lana said...

Assalammualaikum shida.

Kita paling suka parody Flyfm punya..lagi2 tgk hunny madu menari,hahahaha. Excited smacam >_<

Haa..memang dua2 ni tgh fenomena skrg nih..gangnam n sore eyes.

IntaNBerliaN said...

akak br sekali tgk kt tv.. tu pun sikit je...

Alia Asyura :) said...

wahhh gangnam style ni mmg femes kak..hehee ke kolej saya hehee..asyikk oppa..oppa...heheee :D

Sop said...

sop pernah tgk sekali jer.. pastu x tgk dah
tp mmg lah lawak dan fun:)
setakat tgk boleh lah.. kalau nak menguja2 x sesuai..

_mauhaha_corner said...

tak habis2 gangnam stlye nih hihihi..kat sini pn hadoo.. kak =)

Che Rosliza Che mat said...

ada tengok jugak video gangnam style nie...

Si Matatajam said...

Adoi tak menahan tgk last video tu...gelak sakan M ni...

Azhafizah Md Nor said...

sana sini gengnam style..makin menjadi jadi pulak kan..

aisya said...

xtau kenapa sungguh tak berkenan dengan oppa gangnam style ni.. huhu