Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 8 September 2012

Demam OPPA GANGNAM STYLE menjadi-jadi

   Assalammualaikum, peace upon you.
freebies doodle Oppa Gangnam Style boleh cilok dekat Blog Fizgraphic :)

Ada tak diantara kawan-kawan blogger shida ni yang meminati Gangnam Style ni, Shida sure mesti ramai sebab fenomena Gangnam Style pun baru bermula je. Kira macam waktu kewujudan Angry Birds buka blog atau facebook masing-masing semua cerita pasal Angry Birds. Sekarang ni musim Oppa Gangnam Style salah satu tarian kuda yang terkangkang-kangkang tu hahaa^^ lawak shida tengok video dia. Apa yang buat shida teruja anak majikan shida sendiri baru 6 tahun pandai nyanyi siap menari lagi lagu dengan tarian Gangnam Style ni. Perghhhh!! memang semakin menjadi-jadi fenomena Gangnam Style ni. Bagi shida pula tak la terlalu menarik biasa-biasa saja sebab hiburan macam ni senang di copy paste je. Pandangan shida lah! Kalau tak percaya kita tunggu beberapa tahun nanti ada yang baru Oppa SIAPA Style pula kan heheee :) eh! korang! Demam Duck Face apa cerita eh??
Eh! eh! shida type sambil dengar lagu Gangnam Style ni. Laju je tangan menaip, mulut duk Opp.Opp Opp.. Opp Oppa Gangnam Style hahaaa^^ adoiii :p muzik dia menarik sebab rancak, tarian kuda dia adehhh tak boleh belahh!! hahahaa^^ tak sopan kalau perempuan melayu terakhir yang menari lagu ni tau hahaaa :D so mak ayah abang kakak-kakak awasi anak-anak bawah umur atau adik-adik yang baru nak dapat kaki ni menari Oppa Gangnam Style silap-silap lekang kaki tu heheee :p Jom enjoy dengan Video PSY ni :)

boleh tahan 'likes' memang ramai yang suka "Oppa gangnam Style"
NO GANGNAM STYLE hahaaa^^ ingat tu adik-adik :)

sebenarnya shida pecah perut tengok video Suasana Gangnam Raya ni hahaa^^ adoii!






28 comments:

  1. dh pnh tengok. tp xberapa suka, xtau la knp. walaupun nmpak cam menghiburkan, lawak tp mybe tak lekat kt hati kot =)

    ReplyDelete
  2. hmm..memang jadi fenomena..

    tapikan dah keluar isu lain..
    Yahudilah pelah..
    Persoalannya betul ke?

    :)

    ReplyDelete
  3. suami jijah mmg suka giler lagu ni,,eee geram sungguh! bila dia buka jijah meluat giler,..

    ReplyDelete
  4. HEHEHE .. DEDEQ MULE2 DGR LGU NI RITU PUN TERGEDIK2 GAK KAKI .. MUZIK DIE BEST ..

    MESTI PASNI DE GAME OPPA GANGNAM STYLE LAK KAN .. HAHAHA

    ReplyDelete
  5. Akak balik dari Sabah hari tu baru tau fenomena gangnam style ni..maklumlah kat kg..tak sempat nak buka blog / facebook ni...intenet sgt slow...
    wow kemain ramai yg LIKE tu...akak minat2 macam tu je lah... :)

    ReplyDelete
  6. suka tgk2 jer....takde lah jadi ikutan...... terkinja2.... mungkin sebab remy dh tua......

    ReplyDelete
  7. hehe..tu la kan... pagi tadi otw p sekolah kat sinar pon da mula pasang lagu oppa ni.. hikhik..ikut sama goyang la..

    ReplyDelete
  8. video raya tu akak tengok ngan hb berdekah2 kami... kebetulan pula tengok malam kat dalam bilik dah terjaga si kembar tu.. lepas tu satu hal pulak nak tidurkn dorang

    ReplyDelete
  9. huhuhu..meriah nya raya..

    wah cane ye nak buat button comment cam shida nie.. :)

    nampak lebih kemas dan teratur :)

    ReplyDelete
  10. yang duck face versi nora danish mmg comel.hehe

    ReplyDelete
  11. oh no!! hahaha....knp ada gmbr muncung itik?

    ReplyDelete
  12. hahahaha.. demam duck face pun apa kurangnya..hehehe

    ReplyDelete
  13. nsib baik ank sdara sy blom tgk joget gangnam tu, hukk...

    ReplyDelete
  14. hahaha.. mg x suke.. tp anak cci yg kecik tu leh pulak suke.. hahaha...

    tp video yg last tu.. mmg suke tgk.. happy family sangat.. ^_^

    ReplyDelete
  15. sporting nye family vid yg last tu ^^

    ReplyDelete
  16. sekali je tengok..tak rasa nak ikut joget atau nak bukak lagi pun..

    ReplyDelete
  17. hahaha mmg kelakar sgguh, sgt fenomena benda ni skang..haha :p

    ReplyDelete
  18. Assalammualaikum shida.

    Kita paling suka parody Flyfm punya..lagi2 tgk hunny madu menari,hahahaha. Excited smacam >_<

    Haa..memang dua2 ni tgh fenomena skrg nih..gangnam n sore eyes.

    ReplyDelete
  19. akak br sekali tgk kt tv.. tu pun sikit je...

    ReplyDelete
  20. wahhh gangnam style ni mmg femes kak..hehee ke kolej saya hehee..asyikk oppa..oppa...heheee :D

    ReplyDelete
  21. sop pernah tgk sekali jer.. pastu x tgk dah
    tp mmg lah lawak dan fun:)
    setakat tgk boleh lah.. kalau nak menguja2 x sesuai..

    ReplyDelete
  22. tak habis2 gangnam stlye nih hihihi..kat sini pn hadoo.. kak =)

    ReplyDelete
  23. ada tengok jugak video gangnam style nie...

    ReplyDelete
  24. Adoi tak menahan tgk last video tu...gelak sakan M ni...

    ReplyDelete
  25. sana sini gengnam style..makin menjadi jadi pulak kan..

    ReplyDelete
  26. xtau kenapa sungguh tak berkenan dengan oppa gangnam style ni.. huhu

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.