Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 17 September 2012

GiveAway Blogger Bertuah by JiwarOsak Dot Com

   Assalammualaikum, peace upon you.
Nah!! lai lai mai mai pakat semua blogger join Giveaway Blogger Bertuah  yang bakal memenangi lebih 20 hadiah yang memang superb!! bagi shida! aiisehh shida salah seorang sponsors dalam Giveaway ni, kalau tak shida dah join cepat-cepat!! giveaway ini dianjurkan oleh Blogger Feroz a.k.a Jiwarosak.com dan ada juga beberapa blogger lain termasuk shida memeriahkan lagi GA ini. Giveaway Blogger Bertuah ini berlangsung selama 21 hari bermula hari ini 17 SEPT 2012 hingga 7 OKT 2012. Jadi korang jangan tunggu-tunggu lagi pakat semua join GA yang best ni! Jom tengok senarai hadiah yang terbaik dan owesome! : keterangan lanjut >> klik sini
LAWAK PULA ADA YANG WISH ME LUCK, SHIDA SPONSORS LAH!
ANTARA HADIAH GIVEAWAY INI ADALAH :
1. Domain .COM / 1tahun
2. Cash RM50 
3. 3 header percuma
4. 4 aplikasi fanpage
5. Topup rm10
6. Pendrive kingstone 8gb x1 dan bag case HP x2
7. Sevonir dari oversea 3x
8. Topup rm10 3x
9. Review blog 3x + Topup rm15
10. Topup rm50
11. Bedak arab 2x
12. Mug changing colour n design
13. Top rm5 2x
14. 3D Sticker Room Decor 3x
15. Lens 2x
16. Cenderahati 5x
17. Topup Rm10
18. 2 helai cotton shawl
19. Bag sophie paris 1x
20. 1 set gelang, 1 tudung bwal, 1 shawl, 3 inner scarf
21. Produk Haruman Muslim 2x
22. Sevinour 6x
23. Topup Rm10 3x
dan juga hadiah utamanya pula akan dinilai oleh sponsors atau penganjur berdasarkan kekemasan entri dan menarik. So hadiah utamanya seperti berikut :
1. Domain .Com, Topup Rm 30, 2 Aplikasi Fanpage, 1 Header
2. Cash Rm50, Topup Rm10, 1 Aplikasi Fanpage, 1 Header
3. Pendrive kingstone 8gb, Topup Rm15, 1 Aplikasi Fanpage, 1 Header
 

21 comments:

  1. wahhh...hadiah2 GA ni mantap la...all the best ye shida...hee~

    ReplyDelete
  2. nak masuk jugak la.. nanti bile dah free2 sikit

    ReplyDelete
  3. hope boleh MENANG even HADIAH pape pun :)

    ReplyDelete
  4. wah macam best jer ni...hope xtelepas peluang nak join hehe

    ReplyDelete
  5. hadiah dia mantap! nak join la nanti..hehehe

    ReplyDelete
  6. byk nyer hadiah......
    nak joinnnnnnnnn !!!! tapi bila tak tahu lagi...he3

    ReplyDelete
  7. mlm neh jugak join ! tp guna blog satu lagi lah . hehe

    ReplyDelete
  8. siapa nak domain free? meh buat syarat tambahan di blog mialiana.com

    ReplyDelete
  9. cam best jer....nanti ada masa sis nak join jugaklah hihihi

    ReplyDelete
  10. untung la smua org bley menang.. sponser je geget jari ta bley nak juin hik hik hik :P

    ReplyDelete
  11. banyaknya adiah... gud luck.. hope menang lagi.. hehee

    ReplyDelete
  12. ooo..shida tukang sponsornya..ingat shida yg join..

    ReplyDelete
  13. better wish luck kat nur ni ha..


    nur joined n visit sponsor. dah follow.

    http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2012/09/giveaway-blogger-bertuah-by-jiwarosak.html

    kisah neelofa & hans isaac di KOH SAMUI

    tentang KOH SAMUI

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.