GiveAway Blogger Bertuah by JiwarOsak Dot Com | Dunia sebenar Shida GiveAway Blogger Bertuah by JiwarOsak Dot Com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 17 September 2012

GiveAway Blogger Bertuah by JiwarOsak Dot Com

   Assalammualaikum, peace upon you.
Nah!! lai lai mai mai pakat semua blogger join Giveaway Blogger Bertuah  yang bakal memenangi lebih 20 hadiah yang memang superb!! bagi shida! aiisehh shida salah seorang sponsors dalam Giveaway ni, kalau tak shida dah join cepat-cepat!! giveaway ini dianjurkan oleh Blogger Feroz a.k.a Jiwarosak.com dan ada juga beberapa blogger lain termasuk shida memeriahkan lagi GA ini. Giveaway Blogger Bertuah ini berlangsung selama 21 hari bermula hari ini 17 SEPT 2012 hingga 7 OKT 2012. Jadi korang jangan tunggu-tunggu lagi pakat semua join GA yang best ni! Jom tengok senarai hadiah yang terbaik dan owesome! : keterangan lanjut >> klik sini
LAWAK PULA ADA YANG WISH ME LUCK, SHIDA SPONSORS LAH!
ANTARA HADIAH GIVEAWAY INI ADALAH :
1. Domain .COM / 1tahun
2. Cash RM50 
3. 3 header percuma
4. 4 aplikasi fanpage
5. Topup rm10
6. Pendrive kingstone 8gb x1 dan bag case HP x2
7. Sevonir dari oversea 3x
8. Topup rm10 3x
9. Review blog 3x + Topup rm15
10. Topup rm50
11. Bedak arab 2x
12. Mug changing colour n design
13. Top rm5 2x
14. 3D Sticker Room Decor 3x
15. Lens 2x
16. Cenderahati 5x
17. Topup Rm10
18. 2 helai cotton shawl
19. Bag sophie paris 1x
20. 1 set gelang, 1 tudung bwal, 1 shawl, 3 inner scarf
21. Produk Haruman Muslim 2x
22. Sevinour 6x
23. Topup Rm10 3x
dan juga hadiah utamanya pula akan dinilai oleh sponsors atau penganjur berdasarkan kekemasan entri dan menarik. So hadiah utamanya seperti berikut :
1. Domain .Com, Topup Rm 30, 2 Aplikasi Fanpage, 1 Header
2. Cash Rm50, Topup Rm10, 1 Aplikasi Fanpage, 1 Header
3. Pendrive kingstone 8gb, Topup Rm15, 1 Aplikasi Fanpage, 1 Header
 

21 Jari Ohsem:

Ezad Skytech said...

wahhh...hadiah2 GA ni mantap la...all the best ye shida...hee~

Maisarah Azmi said...

nak masuk jugak la.. nanti bile dah free2 sikit

@ShafyqOnlyy said...

hope boleh MENANG even HADIAH pape pun :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah macam best jer ni...hope xtelepas peluang nak join hehe

azizah :) said...

hadiah dia mantap! nak join la nanti..hehehe

Remy hazza said...

byk nyer hadiah......
nak joinnnnnnnnn !!!! tapi bila tak tahu lagi...he3

-meeSUPERGIRL- said...

mlm neh jugak join ! tp guna blog satu lagi lah . hehe

zareliqa afiqa said...

Musti join nie :D

Mia Liana said...

siapa nak domain free? meh buat syarat tambahan di blog mialiana.com

Sya Isya said...

best ni. nak join!

Peyan Sanstaro said...

Goodluck siapa yang join :)

Che Rosliza Che mat said...

cam best jer....nanti ada masa sis nak join jugaklah hihihi

caliph shuriken said...

gud luck kpd yg join ^^

Feroz Othman said...

untung la smua org bley menang.. sponser je geget jari ta bley nak juin hik hik hik :P

Sally Yatiey said...

Goodluck!

IntaNBerliaN said...

good luck shida :-)

IntaNBerliaN said...

good luck shida :-)

cci said...

banyaknya adiah... gud luck.. hope menang lagi.. hehee

fieda said...

banyaknyer hadiah..

fieda said...

ooo..shida tukang sponsornya..ingat shida yg join..

NUR said...

better wish luck kat nur ni ha..


nur joined n visit sponsor. dah follow.

http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2012/09/giveaway-blogger-bertuah-by-jiwarosak.html

kisah neelofa & hans isaac di KOH SAMUI

tentang KOH SAMUI