Greennnpanda Craft's 1st Giveaway | Dunia sebenar Shida Greennnpanda Craft's 1st Giveaway

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 29 September 2012

Greennnpanda Craft's 1st Giveaway

   Assalammualaikum, peace upon you.
Seperti biasa aktiviti-aktiviti sampingan shida dan blog kesayangan ni, shida nak join Giveaway GPC untuk pertama kalinya dan ownernya adalah Nisa Greenpanda Inspiration. Tarikh tamatnya esok 30hb september 2012. nak join boleh klik banner diatas ya. So dengan harapan mesti lah nak nama sangkut dalam proses merandom nanti kan dan good luck untuk shida dan semua peserta juga :)
untuk syarat semua shida dah penuhi ya, kalau ada kekurangan sila beritahu shida :)
korang nak join bleh klik banner GA ok, esok last penyertaan. Pakat-pakat semua join ya follower shida kasi meriah lagi GA Nisa kita ni :)



14 Jari Ohsem:

caliph shuriken said...

gud luck, shida ^^

azizah :) said...

Gud luck shida ..all the best yer

boni kacak said...

gud luck shida :)

Greennnpanda Craft said...

Salam n hye shida~!!

Arigato gozaimasu.. Thanks a lot coz sudi join my GA..
Ganbatte ne..gud luck & all the best~!! ^_^

p/s - thanks a lot shida coz siap promote.. >_<

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT BER"GA" DEAR .. ^_^

MUDAH2AN SHIDA TERKENA RANDOM TU .. EKEKE

-meeSUPERGIRL- said...

nak join jugekkkk .. hehe

Remy hazza said...

selamat bersegmen.....
semoga berjaya nanti.....

mummyriena said...

goodluck shida!

patriq said...

GL sida!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

All the Best shida..^^

cci said...

gud luck

IntaNBerliaN said...

good luck shida.. akak ada join gak :-)

Solehah Shamsuddin said...

goodluck

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck shida :)..akak pun ada join hehe