Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 29 September 2012

Greennnpanda Craft's 1st Giveaway

   Assalammualaikum, peace upon you.
Seperti biasa aktiviti-aktiviti sampingan shida dan blog kesayangan ni, shida nak join Giveaway GPC untuk pertama kalinya dan ownernya adalah Nisa Greenpanda Inspiration. Tarikh tamatnya esok 30hb september 2012. nak join boleh klik banner diatas ya. So dengan harapan mesti lah nak nama sangkut dalam proses merandom nanti kan dan good luck untuk shida dan semua peserta juga :)
untuk syarat semua shida dah penuhi ya, kalau ada kekurangan sila beritahu shida :)
korang nak join bleh klik banner GA ok, esok last penyertaan. Pakat-pakat semua join ya follower shida kasi meriah lagi GA Nisa kita ni :)



14 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.