Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 25 September 2012

Internet P1max buat hal lagi, kali ni lagi SENGAL!! gggrrr!!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Korang, sihat tak?? maaf ya shida untuk beberapa hari ni terpaksa tak online sebab ada masalah internet area rumah shida. Memang stress gila bila tak ada internet dekat rumah. Sekarang ni pun shida online dekat cc cepat-cepat update!!, gara-gara nak update blog. Dah berapa hari terbiar huhuhu^^ Jangan pula kata shida malas update tau! bukan malas internet P1max shida meragam dah berapa hari dah! sedih gila tak dapat update blog macam selalu! Nak blogwalking juga terbatas. Sedih ya amat!!
Shida pasti rindu korang untuk beberapa hari ni, sedih sangat-sangat tak dapat online tak dapat update! tapi kalau ada urgent apa-apa yang korang nak cari shida boleh add Fb shida ya, atau msg shida dekat FB sebab FB shida on sebab pakai FB Mobile pakai line maxis. Tapi tak hari-hari lah! sampailah internet shida ni pulih! Operator tu kata dekat area rumah shida memang line tengah SENGAL! langsung tak boleh online! so memang geram je dengar. tunggu lah dalam minggu ni. Kalau tak ok juga nak potong je line p1max ni. Mungkin pakai servis lain pula. Korang terima kasih sebab sudi singgah blog shida ni ha! terima kasih sangat sebab sudi jaga blog ni macam blog korang juga! kalau ada masa shida update lagi entri terbaru ya! dan balas semua jejak korang! I will miss you all huwaaaa ;(




21 comments:

  1. rindu jugak kat shida...wuaaa......................

    nmpk real x..?? heee

    ReplyDelete
  2. miss u miss u missu u!! hehehe

    jijah pon line broadband teruk.. dah over limit katakan..hiksss :p

    ReplyDelete
  3. oic, bertambah truk rupanya.. harap next week kembali ok ^^

    ReplyDelete
  4. Blogger tegar tidak keruan kalau tidak dapat online. :-)

    ReplyDelete
  5. hahahahhahahha (gelak JAHAK) kesian ..

    ReplyDelete
  6. xpe shida,yui tunggu shida ea =) hihi.

    ReplyDelete
  7. ni yg susah nak berblog bila wat hal kan.. broadband akak pun kdg2 wat hal

    ReplyDelete
  8. shida..
    gne la unifi.. best & laju woo.. ^_^

    ReplyDelete
  9. xmo tensen2..nti gle spe ssh, lalala

    ReplyDelete
  10. tak sukakan kalau tenet buat hal...mesti rindu shida...

    ReplyDelete
  11. miss u too..hihihi..alahai..pttla ilang.tertanya2 gak mne la shida ni..ok ke idok org yer...sabar la yer..mgkn ada mslah la tu.. :) jgn tensen2x..nnt cepat tua..hihihi

    ReplyDelete
  12. kena byk sabar tu syida.... cc adalah tempat terbaik..... tapi jenuh nak byr nanti....he3

    ReplyDelete
  13. stress kan kalau mcm tu.. huhu

    ReplyDelete
  14. mmg sengal kalau problem internet lama sgt kan..kalo org buat online sure byk rugi wooo...sabo jeklah cik shida & kalo xsabo bertukarlah kepada internet provider yg lebih baik

    ReplyDelete
  15. tak tahan tengok muka kartun tu kekekek.. jgn shida pun camtu dah la ye :)


    ReplyDelete
  16. mmg stress kalau tenet buat hal..

    ReplyDelete
  17. Mmg tension bila line tenet slow kan...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.