Keywords Menggila!! muat turun cerita seks kak shida | kak shida seks | Dunia sebenar Shida Keywords Menggila!! muat turun cerita seks kak shida | kak shida seks

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 30 September 2012

Keywords Menggila!! muat turun cerita seks kak shida | kak shida seks

   Assalammualaikum, peace upon you.
Ha! jangan melatah dulu bila tengok title entri shida ni ok. Baca title memang cukup hot and spicy! apatah lagi shida sendiri yang tengok keywords-keywords macam ni yang berlegar-legar dan  terpampang dalam blog kesayangan shida ni. Ya allah!! adik-adik, abang-abang, kakak-kakak, pakcik makcik, orang tua gatal merenyamm!! apa lah yang cuba korang cari sebenarnya sampai shida dapat keywords macam ni. Haadoii^^ susah hati juga tengok, baru shida berazam nak blog baik-baik clean and clear saje, dah kena calit biru dengan keywords-keywords macam ni! sabar je lah. Pengguna-pengguna internet sekalian yang suka sangat menyalah gunakan IT ni bawa-bawa hentikan tabiat suka search atau tengok benda bukan-bukan ni. Tak ada faedahnya, lebih baik mariii berbloging secara sihat, boleh hasilkan pendapatan sampingan korang. Tak percaya?? marii shida ajar tarahal lah!!
Kak shida mana pula lah yang buat cerita seks tu ya?? ngeri pula dengar!! Shida Amzah kahwin, itu retis mana kahwin shida tak berapa sure sebab shida tak ada keluarga atau saudara nama Amzah. Ayah shida pun nama Radzuan jauh benar dengan Amzah. Penyanyi Shila Amzah tu kot yang menang Asian Wave tu kan, lain kali pastikan L dan D dapat dibezakan ya! Karoot komedia betul lah! korang ni!! sihat-sihatkan lah mata tu dengan kehijauan bukan kebiruan atau kekuningan ye :)

ni lah Shila Amzah, saya Shida Radzuan, tak ke jauh beza nama tu.. haaihhh =="



34 Jari Ohsem:

Nor Zilla Sensei said...

hahaha..ade jugak yang macam tu ea.. aah kn jauh beza kot nama tu.huhu

dEdEQ dE wIshEs said...

TERUK GILE .. DEDEQ PUN PERNAH TGOK .. CAMTU GAK .. ADOI .. TERUK ..

SABAR2 .. JGN NEKKAN TEKANAN DARAH SHIDA TUK MENDE YG GILE . SABAR EH SABAR

TehaaNFM said...

ya allah apa lah yg diorg cuba cari, ish2 ~

Farra Izzaty said...

Hahaha ! Lawak

Cik Chokie said...

Makin mencarut yang di carinya . astghfirullahhalazim

-meeSUPERGIRL- said...

kahkahkahkah !!!! gile ntah sape yg cari tu .. haha . shida amzah?? wooo .. bila mase kshida anak andy lala neh?? wkwkwkkwkw ! lawoknyeee .. tak pe kak, asalkan trafik naik .. hehe

syuxer said...

punah nama awak..huhu..sian..

Remy hazza said...

he3... mcm2 depa cari ye...... nasib baik remy punya masih terkawal...tak pernah jumpa benda2 camtu......

Arra Ahmad said...

haha..melampau tuuu

OdahOne OdahOneBizz said...

menakutkan gak keyword tu...sape kak shida yg diaorg mksudkan tu?...absolutely bukan shida...hoho

Eca Dwinky Asha said...

org msia mmg suka cari hotstory..hahaha XD

Sheda ucu said...

HAHA OHSEM SNGAT TP BEST GAK DTANG2 DIORANG TERKENO HIHIHIHIHI SYG MNE NK TNGOK KEYWORD TUH

caliph shuriken said...

direct shida kena dgn keyword tu, erkk...

azizah :) said...

hahaha ade ke patut..hish3x..

boni kacak said...

hahahahahha..memang dasyat keyword tu..cian kat awak.hahahahaha

mummyriena said...

mmg mggila carian depa shida..terukk btoi prgai tu!!

patriq said...

xpatut betul pelik2 lah sida keywords2 tu huhuhuuu..

Solehah Shamsuddin said...

mereng sungguh org yg search cmtu..teruk, otak kuning!

Mrs Velentine said...

lah mmg mengada2 drg ni..xkan shila ngan shida tak ble beza

nuyui a.k.a miss YUI said...

tu dia keywordnya..

ayut said...

shida amzah??hihihi..mcm2 ada

aisya said...

Shida Amzah pun jadi lah.. haha

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alahai..sungguh2 dia cari menda alah ni...

Mia Liana said...

alahai... dahsyat tu..

syiela said...

jangan tekanan darah naik ye dear :)

hazwan hairy said...

HAHAHAH shida amzah?HAHAHAHA...

IntaNBerliaN said...

hihii.. dasyat keyword yg sampai blog shida ni.. hehhe

Yousof said...

Shida Amzah, artis baru Malaysia ke? ;P

Lyana Myra said...

dasatnyer keywordss

come n visit here

BELLA DAMA COLLECTIONS

=)

KorN said...

shida amzah.. shila radzuan.. eh btul ker.. haha.. nak jugak nama die ngan shila yer... hihihi

hazanis said...

isk isk lucu lah....huhu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

dasattt keyword ni yer

Amir Aiman Akashah said...

kelakar la kan si kaki terjah ni...kikiki

Nisa Greennnpanda said...

famous lak shida, hehe..