Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 30 September 2012

Keywords Menggila!! muat turun cerita seks kak shida | kak shida seks

   Assalammualaikum, peace upon you.
Ha! jangan melatah dulu bila tengok title entri shida ni ok. Baca title memang cukup hot and spicy! apatah lagi shida sendiri yang tengok keywords-keywords macam ni yang berlegar-legar dan  terpampang dalam blog kesayangan shida ni. Ya allah!! adik-adik, abang-abang, kakak-kakak, pakcik makcik, orang tua gatal merenyamm!! apa lah yang cuba korang cari sebenarnya sampai shida dapat keywords macam ni. Haadoii^^ susah hati juga tengok, baru shida berazam nak blog baik-baik clean and clear saje, dah kena calit biru dengan keywords-keywords macam ni! sabar je lah. Pengguna-pengguna internet sekalian yang suka sangat menyalah gunakan IT ni bawa-bawa hentikan tabiat suka search atau tengok benda bukan-bukan ni. Tak ada faedahnya, lebih baik mariii berbloging secara sihat, boleh hasilkan pendapatan sampingan korang. Tak percaya?? marii shida ajar tarahal lah!!
Kak shida mana pula lah yang buat cerita seks tu ya?? ngeri pula dengar!! Shida Amzah kahwin, itu retis mana kahwin shida tak berapa sure sebab shida tak ada keluarga atau saudara nama Amzah. Ayah shida pun nama Radzuan jauh benar dengan Amzah. Penyanyi Shila Amzah tu kot yang menang Asian Wave tu kan, lain kali pastikan L dan D dapat dibezakan ya! Karoot komedia betul lah! korang ni!! sihat-sihatkan lah mata tu dengan kehijauan bukan kebiruan atau kekuningan ye :)

ni lah Shila Amzah, saya Shida Radzuan, tak ke jauh beza nama tu.. haaihhh =="



34 comments:

  1. hahaha..ade jugak yang macam tu ea.. aah kn jauh beza kot nama tu.huhu

    ReplyDelete
  2. TERUK GILE .. DEDEQ PUN PERNAH TGOK .. CAMTU GAK .. ADOI .. TERUK ..

    SABAR2 .. JGN NEKKAN TEKANAN DARAH SHIDA TUK MENDE YG GILE . SABAR EH SABAR

    ReplyDelete
  3. ya allah apa lah yg diorg cuba cari, ish2 ~

    ReplyDelete
  4. Makin mencarut yang di carinya . astghfirullahhalazim

    ReplyDelete
  5. kahkahkahkah !!!! gile ntah sape yg cari tu .. haha . shida amzah?? wooo .. bila mase kshida anak andy lala neh?? wkwkwkkwkw ! lawoknyeee .. tak pe kak, asalkan trafik naik .. hehe

    ReplyDelete
  6. punah nama awak..huhu..sian..

    ReplyDelete
  7. he3... mcm2 depa cari ye...... nasib baik remy punya masih terkawal...tak pernah jumpa benda2 camtu......

    ReplyDelete
  8. menakutkan gak keyword tu...sape kak shida yg diaorg mksudkan tu?...absolutely bukan shida...hoho

    ReplyDelete
  9. org msia mmg suka cari hotstory..hahaha XD

    ReplyDelete
  10. HAHA OHSEM SNGAT TP BEST GAK DTANG2 DIORANG TERKENO HIHIHIHIHI SYG MNE NK TNGOK KEYWORD TUH

    ReplyDelete
  11. direct shida kena dgn keyword tu, erkk...

    ReplyDelete
  12. hahaha ade ke patut..hish3x..

    ReplyDelete
  13. hahahahahha..memang dasyat keyword tu..cian kat awak.hahahahaha

    ReplyDelete
  14. mmg mggila carian depa shida..terukk btoi prgai tu!!

    ReplyDelete
  15. xpatut betul pelik2 lah sida keywords2 tu huhuhuuu..

    ReplyDelete
  16. mereng sungguh org yg search cmtu..teruk, otak kuning!

    ReplyDelete
  17. lah mmg mengada2 drg ni..xkan shila ngan shida tak ble beza

    ReplyDelete
  18. shida amzah??hihihi..mcm2 ada

    ReplyDelete
  19. Shida Amzah pun jadi lah.. haha

    ReplyDelete
  20. alahai..sungguh2 dia cari menda alah ni...

    ReplyDelete
  21. jangan tekanan darah naik ye dear :)

    ReplyDelete
  22. HAHAHAH shida amzah?HAHAHAHA...

    ReplyDelete
  23. hihii.. dasyat keyword yg sampai blog shida ni.. hehhe

    ReplyDelete
  24. Shida Amzah, artis baru Malaysia ke? ;P

    ReplyDelete
  25. shida amzah.. shila radzuan.. eh btul ker.. haha.. nak jugak nama die ngan shila yer... hihihi

    ReplyDelete
  26. kelakar la kan si kaki terjah ni...kikiki

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.