Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 4 September 2012

Komentar ke 9999, 10000, 10001 dan top komen blog shida | Tahniah!!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Akhirnya keluar juga  entri ini, lega sebab niat shida nak buat perkara ni terlepas juga hajat AMIN. Jadi tahniah kepada yang bertuah. Amboi bertalu-talu komen masuk malam tu hehee^^ ada yang komen sampai 2 3 kali, tak apa shida tak marah pun suka ada lah! hahaa^^ so shida dah dapat mereka yang bertuah tahniah! lepas ni boleh lah selalu singgah-singgah blog shida sebab ada banyak lagi kejutan yang bakal shida buat nanti. Bagi yang tak berjaya tu jangan lah merajuk (dah tak reti nak pujuk ni!) ya bukan rezeki namanya tapi mereka yang singgah blog shida tak rugi apa-apa sebab shida selalu terjah blog korang juga. Lagi-lagi yang berada dalam bloglist shida tu, tiap-tiap hari shida datang baca entri terbaru, komen-komen so tak ada siapa kalah dalam hal ni. Semua menang bagi shida. Cuma yang terpilih adalah yang bertuah hehee :) Terima kasih korang sebab korang blog shida terhasilnya sebegini. Tanpa korang siapa lah shida dan blog Dunia sebenar Shida ni :)

TOP15 Jari Mereka Ohsem! dan yang bertuah adalah : Kak Intan Berlian
Hadiah Review Blog dari shida

KOMENTAR KE 9999 : FiqraCake/Mastura
Hadiah Review Blog dari shida

KOMENTAR KE 10000 : Ezad SkytechBlog
Hadiah Misteri dari shida, ezad PM shida dekat FB ya :)

KOMENTAR KE 10001 : Onitsukahana
Hadiah Review Blog dari shida

Jadi TAHNIAH! semuanya, untuk Ezad lekas-lekas PM shida ya! dan review shida akan bermula pada hari khamis insyallah jika tiada kerja urgent! yang perlu shida buat masa tu. Bagi yang tak berjaya nak dapat no. no. suspek tu. Tak apa shida BW blog korang satu persatu ok? senyum :) heheee^^ Macam tu lah :)






32 comments:

  1. wahh, nice.. kuar jgak akhirnya en3 ni.. congratz kt semua ^^

    ReplyDelete
  2. wah wah..tahniah pd yg telibat..hehehe shida ni memang blogger yg baik,peramah dan menghargai kawan2 blogger yg lain.. gud job syg!

    ReplyDelete
  3. TAHNIAH TUK MEREKA3 ^_- .. HEHE ..

    ReplyDelete
  4. wah..hana pun ada lah.. tahniah hana.. :)

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada semua yang bertuah tu.....

    ReplyDelete
  6. tahniah...amboi bertuah sungguh depa semua

    ReplyDelete
  7. tahniah...untuk semua...kad raya shida dah sampai terima kasih ya...

    ReplyDelete
  8. wah tahniah semua.shida, leh x bgtau sy cmne ye nk wt widget utk bilangan semua komen tu?

    ReplyDelete
  9. wahh..komen ezad sangkut yang ke 10000 utk blog shida ni ye...wow..hee...

    P.S - nanti ezad PM shida ye...hadiah apa yg misteri sgt tu..:D

    ReplyDelete
  10. tak sangka jari mee ohsem jugekkkk . hehe :)

    ReplyDelete
  11. tahniah kepada yg bertuah......
    special blog treatment dari shida nanti......
    tak sangka remy pun tersenarai dlm jari mereka ohsem.....
    mekasih shida..... always support lah!!!

    ReplyDelete
  12. aik.. akak xtau pun pasal ni.. tp akak menang yer.. time kasih shida :-)

    sorry sbb akak dh lama xjenguk sini.. skrg ni akak mmg dah kurang bw.. makin besar kandungan, makin xlarat nak ngadap kmputer lama2...

    ReplyDelete
  13. tahniahhh kepada pemenang ! hehe (n_n)

    ReplyDelete
  14. wahh, dah sampai 10000 lebih komentar

    ReplyDelete
  15. tahniahhh yang tersuspek oleh blogger shida nih hehheeeee :D

    ReplyDelete
  16. Tahniah lah kepada yang berjaya... ^_^

    ReplyDelete
  17. Waah TQ kak Shida. Ingat hana terjoin contest dari blog kak shida.hehe

    ReplyDelete
  18. ewahh..hahha..tahniah semua yg terlibat..nanti dtg lg blog shida ea.eh?bt mcm owner plak :p shida ohsem la..rajin bt suprise kan ;)

    ReplyDelete
  19. alaaa hery dh xtersenrai kan...sedehhh

    ReplyDelete
  20. wah..tahniah buat mereka semua..sedih nye kita xde plak :P hikhik

    ReplyDelete
  21. hambuii siap dapat hadiah misterui lagi.

    ReplyDelete
  22. eh eh, lupa nak cakap tahniah. hihi. ni baru tahu ni

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.