Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 30 September 2012

Peraduan Ucapan Hari Lahir Sop

   Assalammualaikum, peace upon you.
Untuk join dan segala info Peraduan dari Blogger SOP ni boleh klik banner yang superb atas ni ok, Firstly nak minta maaf kat Abg SOP sebab kelewatan hantar penyertaan peraduan ni. Seperti yang semua tahu seminggu shida tiada bekalan internet so semua aktiviti shida tergendala dan terbatas. Jadi hari ni hari akhir penyertaan shida publish laju-laju dan minta semua follower shida join peraduan yang superb simple ni! Abg SOP Selamat Hari Lahir ya :) untuk Peraduan ini shida buatkan KAD UCAPAN yang sememangnya tak dapat dimana-mana kedai atau muzium. Cuma terdapat di blog shida sahaja, tengok!! special ni hehee :)
korang nak join pun masih sempat tau!! pakat-pakat join ya!!




22 comments:

  1. selamat hari lahir bro sop !!!!
    cantik shida punya card tu ......

    ReplyDelete
  2. wah.. hebat!
    ada gambar lagi.. terasa jab.. hehehe
    terima kasih Shida dan good luck

    ReplyDelete
  3. good luck shidaaaaaaaaaaaaaaaa :)

    ReplyDelete
  4. Selamat Ulang Tahun SOP...

    Good luck Shida..^^

    ReplyDelete
  5. SELAMAT BERSEGMEN SHIDA .. WINK3 .. GUD LUCK

    ReplyDelete
  6. InsyaAllah, sat lagi join. nasib shida ingatkan. sbb dah terlupa.. gudluck utk Shida

    ReplyDelete
  7. happy bzday sop n good luck utk shida :-)

    ReplyDelete
  8. happy bzday sop n good luck utk shida :-)

    ReplyDelete
  9. gud luck, shida ^^

    sy x smpat join laa, byk keje skrg ni...

    ReplyDelete
  10. happy birthday abg sop!

    n gudluck shida..do ur best..hehe

    ReplyDelete
  11. good luck dear..slmt hari lahir utk sop =)

    ReplyDelete
  12. Gud luck shida.. harap2 rezeki berpihak pada shida nanti

    ReplyDelete
  13. siap ada gmbr...goodluck shida =)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.