Peraduan Ucapan Hari Lahir Sop | Dunia sebenar Shida Peraduan Ucapan Hari Lahir Sop

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 30 September 2012

Peraduan Ucapan Hari Lahir Sop

   Assalammualaikum, peace upon you.
Untuk join dan segala info Peraduan dari Blogger SOP ni boleh klik banner yang superb atas ni ok, Firstly nak minta maaf kat Abg SOP sebab kelewatan hantar penyertaan peraduan ni. Seperti yang semua tahu seminggu shida tiada bekalan internet so semua aktiviti shida tergendala dan terbatas. Jadi hari ni hari akhir penyertaan shida publish laju-laju dan minta semua follower shida join peraduan yang superb simple ni! Abg SOP Selamat Hari Lahir ya :) untuk Peraduan ini shida buatkan KAD UCAPAN yang sememangnya tak dapat dimana-mana kedai atau muzium. Cuma terdapat di blog shida sahaja, tengok!! special ni hehee :)
korang nak join pun masih sempat tau!! pakat-pakat join ya!!




22 Jari Ohsem:

Remy hazza said...

selamat hari lahir bro sop !!!!
cantik shida punya card tu ......

mummyriena said...

good luck weh!!

patriq said...

GL sida!

Sop said...

wah.. hebat!
ada gambar lagi.. terasa jab.. hehehe
terima kasih Shida dan good luck

onie said...

good luck shidaaaaaaaaaaaaaaaa :)

boni kacak said...

gud luck shida :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Selamat Ulang Tahun SOP...

Good luck Shida..^^

Mia Liana said...

good luck shida..

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT BERSEGMEN SHIDA .. WINK3 .. GUD LUCK

baby comel said...

InsyaAllah, sat lagi join. nasib shida ingatkan. sbb dah terlupa.. gudluck utk Shida

cci said...

gud luck shida...

aku eryati said...

gud luck shida

IntaNBerliaN said...

happy bzday sop n good luck utk shida :-)

IntaNBerliaN said...

happy bzday sop n good luck utk shida :-)

caliph shuriken said...

gud luck, shida ^^

sy x smpat join laa, byk keje skrg ni...

azizah :) said...

happy birthday abg sop!

n gudluck shida..do ur best..hehe

Solehah Shamsuddin said...

goodluck shida

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck dear..slmt hari lahir utk sop =)

ayut said...

all the best shida...! :)

syiela said...

Gud luck shida.. harap2 rezeki berpihak pada shida nanti

Eca Dwinky Asha said...

siap ada gmbr...goodluck shida =)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck shida :)