Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 20 September 2012

Rahsia atau tips diet Ustazah Siti Nor Bahyah Mahamood

   Assalammualaikum, peace upon you.
Ustazah Siti Nor Bahyah Mahamood nama yang tidak asing lagi dikaca tv atau dimana-mana mahu pun FB ustazah cukup popular tambahan pula dengan penampilan SEPAH yang pernah memainkan watak ustazah dalam Maharajalawak musim pertama yang lalu. Tapi bagi shida ustazah bahyah ni dah memang cukup popular. Sejak dengan adanya rancangan semanis kurma tu shida lagi bertambah suka tengok ustazah bahyah. Kadang-kadang cara penyampaian dia buat shida terpegun melihat ustazah. Cara percakapan, penyampaian cukup sempurna buat semua yang menonton senang menerima apa yang disampaikan. betul tak korang??
So hari ni shida bukan nak jadi seperti ustazah bahyah tapi shida nak share dengan korang apa yang shida sempat print screen masa shida sibuk belek-belek feeds yang terbaru. Tips diet ustazah bahyah! haa! bukan senang tau seorang ustazah mahu share atau kongsi rahsia diet mereka. Tapi dari apa yang shida baca lain daripada yang lain tips ni. Nampak ustazah lebih kepada open minded :) jom baca sambil-sambil kita boleh menimba dan praktikkan hehee :)



35 comments:

  1. yg tang tak makan nasi tu yg susah -__-"

    ReplyDelete
  2. akak berkenan betoi dgr ustazah ni berceloteh.. kalu sedih tu, mmg betoi2 buat kita rs sedih..

    ReplyDelete
  3. wah nampaknye lepas ni kena pegi cr kopi senyumlah..

    ReplyDelete
  4. Niat kena betul... :)
    Suke2x..Ustazah ni bestla..nnt klu gmok nak bt jgkla..leh la jauhi penyakit merbahaya :)

    ReplyDelete
  5. wow..... 16 kg turun.... tapi memang berat juga pengorbanan yg kena lakukan......
    tapi thanks for the tip ustazah.....
    kurus utk kesihatan.....

    ReplyDelete
  6. tips yg berguna ni. mmg tgh berdiet skang ni. huhuhu

    www.suriaqistina.blogspot.com
    www.buluhvoice.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. bukan takat baca,kena gk amalkan.hehehe :)

    ReplyDelete
  8. alaaa xnak diet lah..nak gemuk acaner?

    ReplyDelete
  9. bagus tips Ust.Bahyah nih...

    ReplyDelete
  10. maintain je ustazah ni.. harp2 kita nanti camni la ye :)

    ReplyDelete
  11. nice tips kan ..kalo ikut kompom bahagia

    ReplyDelete
  12. tak payah diet2 meh... pi joging ja tiap2 hari... konfom kurus... hohoho

    ReplyDelete
  13. oooo..baik kan ustazah berkongsi tip2 ni..mmg nmpk ustazah dh selim..

    ReplyDelete
  14. ooo ustazah bahyah berdiet rupanya.. ingatkan sakit sebab kurus.. alhamdulilah la ustazah sihat2 jer..suka ustzah bahyah ni ceramah..seronok dengar!

    ReplyDelete
  15. suka tengok ustazah... manis je orangnya...

    ReplyDelete
  16. jaa pon suka utz.bahyah...lembut dan tenang jer dia berbicara....

    ReplyDelete
  17. kopi senyum tu macam menarik je tu.

    ReplyDelete
  18. suka gak tgk ceramah dia :)

    ReplyDelete
  19. suka gak tgk ceramah dia :)

    ReplyDelete
  20. fokus kt last tu.. exercise setiap hari.. bru bole kurus & sihat kn ^^

    ReplyDelete
  21. wahh...menarik ni shida..blh terus tempah siap no lg heheee..

    ReplyDelete
  22. nice tips ustazah shida..eh bahyah hehee =)

    ReplyDelete
  23. pat suka gak tgk semanis kurma kdg2 tu =="

    ReplyDelete
  24. Serius memang nampak ustazah dah kurus.. nampak ala2 anak dara dah. Bila la nak ikut diet nie.. huhu..

    ReplyDelete
  25. senang je cara ustazah diet.. harap ramai yang follow! bukan orang sebarangan ni :)

    ReplyDelete
  26. kopi senyumm.. br 1st time dengar,,

    ReplyDelete
  27. smlm tgk semanis kurma mmg nampak ustazah ni makin kurus...oooo mcm tu ker tips dia hihi

    ReplyDelete
  28. alamak... x makan nasi & exercise.... huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  29. Sis pun perasan Ustazah nie kurus...suka tengok semanis kurma...

    ReplyDelete
  30. yg pasti ustazah nie mmg terbaekk.. :)

    ReplyDelete
  31. Patutla..last week, tgk ulangan semanis kurma. Terkejut juga sbb nmpk sgt perbezaannya. 16kg turun, banyak tu.

    Lana pun, nak kuyus lagi shida..hehehe. tapi bab nasi tu..adeh..kdg2 kita tak mkn nasi..abah pula beli nasi kat mana2..cehh,alasan je kan >_<

    ReplyDelete
  32. exercise, adeh.. "-_-
    tue yg sy liat tue.. ptt le sy chubby, huhu~.. T_T

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.