Rahsia atau tips diet Ustazah Siti Nor Bahyah Mahamood | Dunia sebenar Shida Rahsia atau tips diet Ustazah Siti Nor Bahyah Mahamood

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 20 September 2012

Rahsia atau tips diet Ustazah Siti Nor Bahyah Mahamood

   Assalammualaikum, peace upon you.
Ustazah Siti Nor Bahyah Mahamood nama yang tidak asing lagi dikaca tv atau dimana-mana mahu pun FB ustazah cukup popular tambahan pula dengan penampilan SEPAH yang pernah memainkan watak ustazah dalam Maharajalawak musim pertama yang lalu. Tapi bagi shida ustazah bahyah ni dah memang cukup popular. Sejak dengan adanya rancangan semanis kurma tu shida lagi bertambah suka tengok ustazah bahyah. Kadang-kadang cara penyampaian dia buat shida terpegun melihat ustazah. Cara percakapan, penyampaian cukup sempurna buat semua yang menonton senang menerima apa yang disampaikan. betul tak korang??
So hari ni shida bukan nak jadi seperti ustazah bahyah tapi shida nak share dengan korang apa yang shida sempat print screen masa shida sibuk belek-belek feeds yang terbaru. Tips diet ustazah bahyah! haa! bukan senang tau seorang ustazah mahu share atau kongsi rahsia diet mereka. Tapi dari apa yang shida baca lain daripada yang lain tips ni. Nampak ustazah lebih kepada open minded :) jom baca sambil-sambil kita boleh menimba dan praktikkan hehee :)



35 Jari Ohsem:

-meeSUPERGIRL- said...

yg tang tak makan nasi tu yg susah -__-"

IntaNBerliaN said...

akak berkenan betoi dgr ustazah ni berceloteh.. kalu sedih tu, mmg betoi2 buat kita rs sedih..

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg perasa ustzh dah kurus =)

Mrs Velentine said...

wah nampaknye lepas ni kena pegi cr kopi senyumlah..

ayut said...

Niat kena betul... :)
Suke2x..Ustazah ni bestla..nnt klu gmok nak bt jgkla..leh la jauhi penyakit merbahaya :)

Remy hazza said...

wow..... 16 kg turun.... tapi memang berat juga pengorbanan yg kena lakukan......
tapi thanks for the tip ustazah.....
kurus utk kesihatan.....

Sue-Rya Qistina said...

tips yg berguna ni. mmg tgh berdiet skang ni. huhuhu

www.suriaqistina.blogspot.com
www.buluhvoice.blogspot.com

Eca Dwinky Asha said...

bukan takat baca,kena gk amalkan.hehehe :)

hazwan hairy said...

alaaa xnak diet lah..nak gemuk acaner?

PinkUmmi said...

bagus tips Ust.Bahyah nih...

syiela said...

maintain je ustazah ni.. harp2 kita nanti camni la ye :)

Phat said...

nice tips kan ..kalo ikut kompom bahagia

Crew Fathi said...

tak payah diet2 meh... pi joging ja tiap2 hari... konfom kurus... hohoho

fieda said...

oooo..baik kan ustazah berkongsi tip2 ni..mmg nmpk ustazah dh selim..

azizah :) said...

ooo ustazah bahyah berdiet rupanya.. ingatkan sakit sebab kurus.. alhamdulilah la ustazah sihat2 jer..suka ustzah bahyah ni ceramah..seronok dengar!

TiranaAduka said...

salam kenal ..dari tirana aduka

Mia Liana said...

suka tengok ustazah... manis je orangnya...

jaakechik said...

jaa pon suka utz.bahyah...lembut dan tenang jer dia berbicara....

boni kacak said...

kopi senyum tu macam menarik je tu.

Sop said...

suka gak tgk ceramah dia :)

Sop said...

suka gak tgk ceramah dia :)

caliph shuriken said...

fokus kt last tu.. exercise setiap hari.. bru bole kurus & sihat kn ^^

mummyriena said...

wahh...menarik ni shida..blh terus tempah siap no lg heheee..

tilam.BKFM said...

nice tips ustazah shida..eh bahyah hehee =)

patriq said...

pat suka gak tgk semanis kurma kdg2 tu =="

Sally Yatiey said...

Wahh..nice tips.. Hehe

Aida Omar said...

Serius memang nampak ustazah dah kurus.. nampak ala2 anak dara dah. Bila la nak ikut diet nie.. huhu..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

senang je cara ustazah diet.. harap ramai yang follow! bukan orang sebarangan ni :)

cci said...

kopi senyumm.. br 1st time dengar,,

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

smlm tgk semanis kurma mmg nampak ustazah ni makin kurus...oooo mcm tu ker tips dia hihi

Mama Adam said...

alamak... x makan nasi & exercise.... huhuhuhuhu

Che Rosliza Che mat said...

Sis pun perasan Ustazah nie kurus...suka tengok semanis kurma...

Khairul Zamri said...

yg pasti ustazah nie mmg terbaekk.. :)

Tinta Lana said...

Patutla..last week, tgk ulangan semanis kurma. Terkejut juga sbb nmpk sgt perbezaannya. 16kg turun, banyak tu.

Lana pun, nak kuyus lagi shida..hehehe. tapi bab nasi tu..adeh..kdg2 kita tak mkn nasi..abah pula beli nasi kat mana2..cehh,alasan je kan >_<

Nisa Greennnpanda said...

exercise, adeh.. "-_-
tue yg sy liat tue.. ptt le sy chubby, huhu~.. T_T