Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 7 September 2012

Rahsia Peribadi Shida Radzuan dari Applications Facebook

   Assalammualaikum, peace upon you.
Korang ada Facebook? mesti lah ada kan sebab penggunaan Facebook sekarang dah melebihi 500 milioan users sejak 2010, makin hari main meningkat no. penggunaan Facebook ni. Macam shida sendiri pun mula menggunakan Facebook ni pun sejak 2010. Dulu shida kaki Myspace, myspace dulu masa profile 1.0 shida rajin edit macam blog. Tapi bila myspace dah makin berubah dah tak boleh edit-edit shida berubah ke Facebook. Dulu shida tak suka Facebook sebab tak tahu cara penggunaan dia tapi sejak-sejak ah mahir selalu guna shida jadi suka dan terus tinggalkan myspace. 
Sampai sekarang pun dah tak buka myspace lagi password pun shida dah lupa hehee^^ teruk betul!! tapi masa mula-mula main Facebook ni shida kaki GAME semua game shida main sampai dah satu tahap BORING shida beralih ke blog, eh! sebenarnya bukan nak cerita perjalanan shida mengenali Facebook ni. Nak shared dengan korang Applications Facebook yang sekarang ramai sangat pengguna facebook guna. So shida pun tertarik juga nak pakai so Applications "Rahsia Peribadi" jawapan atau ramalan dia kadang-kadang mengarut kadang-kadang betul. Shida dah cuba jom baca heheee^^
SULIT lah konon hahaaa ^_^



25 comments:

  1. Dalam hati ade taman tu.. taman apa? haha

    ReplyDelete
  2. tak reti nak main benda alah ni kat fb huhuhuhu....

    ReplyDelete
  3. hahahahahahaha.. dalam hati ada taman ye??ehehehe. skandal pun ada ye? hahahaha

    saya dulu ada friendster lagi..haha. fikir balik macam kelakar je..

    ReplyDelete
  4. top secret best! jgn pecaya ok..

    ReplyDelete
  5. mmg skrg pelbagai aplikasi seperti nie kat fb..tp kene ingat kt jgn percaya 100% boleh jatuh syirik (maaf klu silap)

    ReplyDelete
  6. hehehe rajin jugak shida jom application cam gini..hehehhe ada betulnya kan..

    ReplyDelete
  7. hahaha. Ada jugak rupanya application macam ni ^^ lama dah tak main application kat facebook :D

    ReplyDelete
  8. DEDEQ XDE FB .. SOB SOB ..

    OLOLO .. BGUS KALO ADE SIFAT PEMAAF

    ReplyDelete
  9. remy pun pakai dok layan firasat nie kat fb,,,,....baca boleh percaya sikit2 jer.....
    terutama fail rahsia tu..... hampir tepat dgn remy....

    ReplyDelete
  10. rahsia shida terbongkar!
    dah x jd rahsia lah kan? hehhehe

    ReplyDelete
  11. kadang2 app ni pelik2 je...bukannya betul sgt pun kan shida...hee~

    ReplyDelete
  12. dulu sy ada mcm2, last2 aktif dgn fb saja ^^

    aisey, shida pun tergoda dgn fail rahsia ni, hikk...

    ReplyDelete
  13. macam-macam aplikasi sekarang erk dekat facebook hehe

    ReplyDelete
  14. hahaa..aku malas nk layan shida oii..hehee

    ReplyDelete
  15. cheh dlm hati ad taman . haha
    suka makan sorang2 . eh eh eh . betul? haha
    yang tang jengjengjeng tu mcm dah dekat sgt .. haha

    ReplyDelete
  16. pat pun ada pkai..tah pape hahaaa :D

    ReplyDelete
  17. part scandal yang xtahan tuh..

    ReplyDelete
  18. xpernah try bnda2 cmni kat fb..bahaha

    ReplyDelete
  19. hahah.. sulit yer... da terbongkar suda...

    ReplyDelete
  20. hihii kdg2 baca yg org punya bila try buat camni best gak...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.