Rahsia Peribadi Shida Radzuan dari Applications Facebook | Dunia sebenar Shida Rahsia Peribadi Shida Radzuan dari Applications Facebook

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 7 September 2012

Rahsia Peribadi Shida Radzuan dari Applications Facebook

   Assalammualaikum, peace upon you.
Korang ada Facebook? mesti lah ada kan sebab penggunaan Facebook sekarang dah melebihi 500 milioan users sejak 2010, makin hari main meningkat no. penggunaan Facebook ni. Macam shida sendiri pun mula menggunakan Facebook ni pun sejak 2010. Dulu shida kaki Myspace, myspace dulu masa profile 1.0 shida rajin edit macam blog. Tapi bila myspace dah makin berubah dah tak boleh edit-edit shida berubah ke Facebook. Dulu shida tak suka Facebook sebab tak tahu cara penggunaan dia tapi sejak-sejak ah mahir selalu guna shida jadi suka dan terus tinggalkan myspace. 
Sampai sekarang pun dah tak buka myspace lagi password pun shida dah lupa hehee^^ teruk betul!! tapi masa mula-mula main Facebook ni shida kaki GAME semua game shida main sampai dah satu tahap BORING shida beralih ke blog, eh! sebenarnya bukan nak cerita perjalanan shida mengenali Facebook ni. Nak shared dengan korang Applications Facebook yang sekarang ramai sangat pengguna facebook guna. So shida pun tertarik juga nak pakai so Applications "Rahsia Peribadi" jawapan atau ramalan dia kadang-kadang mengarut kadang-kadang betul. Shida dah cuba jom baca heheee^^
SULIT lah konon hahaaa ^_^



25 Jari Ohsem:

Che Rosliza Che mat said...

banyaknya rahsia peribadi...

Fayz Akmar said...

Dalam hati ade taman tu.. taman apa? haha

Mia Liana said...

tak reti nak main benda alah ni kat fb huhuhuhu....

boni kacak said...

hahahahahahaha.. dalam hati ada taman ye??ehehehe. skandal pun ada ye? hahahaha

saya dulu ada friendster lagi..haha. fikir balik macam kelakar je..

Emas Putih said...

hahahahaha lawak je tgk :)

duniafana said...

top secret best! jgn pecaya ok..

Yana Aina said...

mmg skrg pelbagai aplikasi seperti nie kat fb..tp kene ingat kt jgn percaya 100% boleh jatuh syirik (maaf klu silap)

azizah :) said...

hehehe rajin jugak shida jom application cam gini..hehehhe ada betulnya kan..

Sally Yatiey said...

hahaha. Ada jugak rupanya application macam ni ^^ lama dah tak main application kat facebook :D

dEdEQ dE wIshEs said...

DEDEQ XDE FB .. SOB SOB ..

OLOLO .. BGUS KALO ADE SIFAT PEMAAF

Remy hazza said...

remy pun pakai dok layan firasat nie kat fb,,,,....baca boleh percaya sikit2 jer.....
terutama fail rahsia tu..... hampir tepat dgn remy....

syiela said...

sulit yg terdedah :)

sop said...

rahsia shida terbongkar!
dah x jd rahsia lah kan? hehhehe

Ezad Skytech said...

kadang2 app ni pelik2 je...bukannya betul sgt pun kan shida...hee~

caliph shuriken said...

dulu sy ada mcm2, last2 aktif dgn fb saja ^^

aisey, shida pun tergoda dgn fail rahsia ni, hikk...

Hazwan Dot Com said...

macam-macam aplikasi sekarang erk dekat facebook hehe

mummyriena said...

hahaa..aku malas nk layan shida oii..hehee

-meeSUPERGIRL- said...

cheh dlm hati ad taman . haha
suka makan sorang2 . eh eh eh . betul? haha
yang tang jengjengjeng tu mcm dah dekat sgt .. haha

patriq said...

pat pun ada pkai..tah pape hahaaa :D

Zaza Ridzlan said...

terbongkar sudah, haha =)

sare ared said...

part scandal yang xtahan tuh..

hazwan hairy said...

xpernah try bnda2 cmni kat fb..bahaha

cci said...

hahah.. sulit yer... da terbongkar suda...

Nora Karim said...

hahahah kelakar la pulak...!

IntaNBerliaN said...

hihii kdg2 baca yg org punya bila try buat camni best gak...