Review Blog Komentar 9999 dan Komentar 10001 | Dunia sebenar Shida Review Blog Komentar 9999 dan Komentar 10001

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 10 September 2012

Review Blog Komentar 9999 dan Komentar 10001

   Assalammualaikum, peace upon you.
Tahniah shida ucapkan kepada mereka yang bertuah dalam entri ini dan hari ni tibalah masanya shida memberi hadiah seperti yang dijanjikan kelmarin. Kepada Ezad hadiah awak on the way :) so untuk Review Blog ini shida lebihkan kepada mempromosi blog dan jika perlu shida akan memberi sedikit pandangan dari segi kekemasan blog sebab blog shida sendiri pun masih dalam pembelajaran jadi nak komen tentang blog-blog ni shida masih belum cukup otai dalam bidang mengkritik hehee :)

KOMENTAR 9999
Agaknya kalau korang tengok header ni kenal tak? Shida tahu separuh dari follower shida ni adalah Geng Fiqra betul tak? sebab bila shida masuk mana-mana blog mesti ada ID card blogger yang melambangkan Geng Fiqra. Bagus dan tahniah shida ucapkan kepada Mas@Fiqra atau Admin Group Fiq'ra kerana berjaya menubuhkan satu komuniti blogger diruang FB yang berjaya mencuit hati para remaja untuk join dan berkembang disana. Tahniah juga buat mas kerana bakal menikah pada december nanti. Insyallah tak ada aral melintang kak shida boleh kesana kerana taklah jauh sangat tempat kenduri tu nanti dari tempat kak shida, masih dalam perak tak ada masalah nanti :) Mas dan pasangan juga salah satu pasangan yang berkahwin muda selepas perkahwinan muda syafiq dan yana, korang masih ingat?? isu ni hot sekitar julai kelmarin.

KOMENTAR 10001
Kalau tengok Header dah tahu mesti owner meminati warna hijau (mungkin) kerana kalau dilihat dari blog segi temanya dan perhiasan banyak kepada warna hijau, untuk kepastian nanti tunggu jawapan dari owner tu sendiri iaitu Onitsukahana. Mengikut dalam blog nama yang diberi sebegitu amat unik. Blogger hana ni shida pun kenal juga, dia sering tanya-tanya jika mempunyai sebarang masalah mengenai blog dan tutorial shida. Insyallah kalau ada sesiapa yang bertanya-tanya tentang tutorial shida dan nak req juga boleh tak ada masalah PM saja pada mana-mana entri,insyallah shida reply :)

Jom terjah blog mereka!!



23 Jari Ohsem:

IntaNBerliaN said...

shida duk perak ek.. kt mana yer?

_mauhaha_corner said...

terjah mereka..heheee :)

zareliqa afiqa said...

jeahhh! terjah depa~~ :)

Nisa Greennnpanda said...

knal sgt ngan mas, hehe...
arap2 dpt gi wedding die nnti.. >_<

Yousof said...

Ezad memang rajin update blog. Walaupun dia jenis malu² kucing, dia tetap geng blogger yang sempoi di alam maya. Di alam realiti takpernah jumpa lagi hihi.



Pun bangga dengan Mas.. Muda lagi tapi dah dapat buat komuniti yang besar macam tu. Semoga majlisnya nanti berjalan lancar..

Dapat masuk blog hijau tu kejap je, mata macam tak tahan la warna 'mencucuk' mata sangat. Orang lain tak tau la..

Phat said...

jom terjah jom terjah

Che Rosliza Che mat said...

Wah!! seronok review blog dari shida...tahniah..

dEdEQ dE wIshEs said...

TERJAH3 BLOG MEREKE GAK .. WEE~

Remy hazza said...

jom kita terjah ramai2......
special review by shida lagi.... tahniah...

cci said...

terjah...^_^

Everything's Everythings said...

wahhh dah byk betul komen kat sini..
nak terjah si tukang komen tu ^^

boni kacak said...

onitsukahana tu blogger dia sangat comel :)

lynndAmya said...

huyooo !! haha nak jengah blog hijau lah, jarang kan jumpe blog2 warna hijau ni, selalunya warna pink, putih ...hihi (n_n)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehehe klu blog zuan?

nice review.. x kenal blogger2 ni :)

azizah :) said...

blog dorang ohsemm! terbaik la shida review blog mereka.. salam perkenalan..

sare ared said...

terbaekk ..hehe
bila nk review blog saye >.<'

hnahdy said...

terima kasih Kak Shida :)

Azhafizah Md Nor said...

akan menerjah jap lagi.^___^

caliph shuriken said...

rasa pnah singgah lama dulu.. dh x ingat bila kali terakhir singgah, huh..

kjap nk terjah sana ^^

-meeSUPERGIRL- said...

jgn lupa riview blog mee .. hahaha <<-- muka tak malu nak

Sally Yatiey said...

Jom terjah....

Naziman said...

Review blog saya. Saya bukan blogger otai. Blog pun buruk. huhu

Che Rosliza Che mat said...

Shida perak....ipoh kat mana?