Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 15 September 2012

Review Generation Header cikepal06.blogspot.com

   Assalammualaikum, peace upon you.
Cantik dah tu cikepal oii :) rasa-rasa ni gambar tahun lepas kot entah taram je sebab shida ambil gambar ni dari search image kat google. Type je cikepal bersepah gambar-gambar cikepal yang cute-cute. Suka shida tengok bila search "cikepal" banyak generasi yang bersangkut paut dengan nama cikepal ni. Kalau korang tak percaya bleh search image kat google ada gambar beberapa blogger yang lain dan diantaranya shida yakin salah sorang fans cikepal sebab kesemua gambar memakai tudung style cikepal. Mungkin berkemungkinan juga dan paling pelik kenapa tiba-tiba shida ternampak gambar Blogger Sop juga, ini sangat-sangat menghairankan shida, nanti shida nak tanya Abang Sop sendiri. Adakah Abang Sop juga salah seorang fans Cikepal kita ni?? hehee^^ search dan search terjumpa header-header cikepal yang sangat ohsem tu! baru-baru ni pun cikepal tukar lagi header, kali ni header bertema tepat dengan nama cikepal dan EPALnya hehee^^ dan juga siPelakunya (designer) adalah Ayeemayam.com. Siapa tak kenal dengan Ayeem ni pakar dengan Flash dia ni. Jom enjoy dengan beberapa header cikepal dulu dan sekarang :)
Header terbaru ni lebih comel shida tengok. Header Flash buat macam mana pun memang menarik sebab dia bergerak-gerak hehee ;) cuba korang klik ladybird tu nanti ya hehee^^
eh! ni bukan header cikepal, ni header shida ok :) edit dan design sendiri terima kasih^^




29 comments:

  1. Pernah singgah lalu ke blog cik epal ni.. :)

    nak terjah kejap.. :)

    ReplyDelete
  2. rajin eh cik shida nieh kan.. hehe

    ReplyDelete
  3. uiiiii fames sangat dah cik epal ni... pernah bergambar dengan dia sekali masa kat kl..

    ReplyDelete
  4. CUN CIK EPAL TU .. SHIDA PUN CUN .. ^_^ ..

    HAA .. CHANTEK2 .. HEHE .. MEMANG COMEL3 SUME HEADER DIA ..

    ^_^

    ReplyDelete
  5. blog cik epal..smuanye fresh2..huhuhu. suka terjah blog dia n blog shida jugak :-)

    ReplyDelete
  6. sy suka tgk header org lain tapi x suka tukar header sendiri, hikk...

    ReplyDelete
  7. suke gak terjah cik epal dn header yg baru sgt la ohsem

    ReplyDelete
  8. Suka header terbaru cik epal tu.. Hee

    ReplyDelete
  9. Banyak jugak header cik epal ya...yg terbaru nie lagi cantik..

    ReplyDelete
  10. cantik2 header cikepal kan.. tp cantik lagi header yg kita design sendiri..hhehhee

    ReplyDelete
  11. header cik epal atas keta tu comel !!!!

    ReplyDelete
  12. jealous betul dgn org yg pandai buat header cntik2.. hehe..

    ReplyDelete
  13. semua header cikepal cantik..header shida pun cantik..pandai buat sendiri mmg best hehe

    ReplyDelete
  14. memang terbaek dari cikepal..
    salam kenal dari blog intanberlian =)

    ReplyDelete
  15. cik epal ni comel sebenarnya kan

    ReplyDelete
  16. Cantik header shida..simple but nice..shida mmg kreatif.. ^^

    ReplyDelete
  17. uihh cikepal..akak femes ni hehee :)

    ReplyDelete
  18. blog ko je maintain biru lg org len dah celup2 wane lain heeeee :D

    ReplyDelete
  19. dua2 pun cun. akak baru nk junakkan diri

    ReplyDelete
  20. malu law masuk blog cik epal sb lawa sgt .. blog mee buruk gile law nak dbndingkan dgn blog dy . sedih3 .

    ReplyDelete
  21. hebat... sop dulu awal2 awal wat header gitu
    tp skrg.. suka yg simple jer... hehheh

    ReplyDelete
  22. header blog cikepal semua smart2 kot...lagi2 yg guna format flash tu..perghh...kan...hee...

    > pernah terjumpa cikepal ni masa nuffnang movie screening tapi tak tegur pun sbb...segan...HAHA~

    ReplyDelete
  23. dulu selalu baca blog cik epel..lama dh x baca..hehe

    ReplyDelete
  24. banyak jugak yer header cik epal ni... :-)

    ReplyDelete
  25. cik epal pun suka purple ye..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.