Review Generation Header cikepal06.blogspot.com | Dunia sebenar Shida Review Generation Header cikepal06.blogspot.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 15 September 2012

Review Generation Header cikepal06.blogspot.com

   Assalammualaikum, peace upon you.
Cantik dah tu cikepal oii :) rasa-rasa ni gambar tahun lepas kot entah taram je sebab shida ambil gambar ni dari search image kat google. Type je cikepal bersepah gambar-gambar cikepal yang cute-cute. Suka shida tengok bila search "cikepal" banyak generasi yang bersangkut paut dengan nama cikepal ni. Kalau korang tak percaya bleh search image kat google ada gambar beberapa blogger yang lain dan diantaranya shida yakin salah sorang fans cikepal sebab kesemua gambar memakai tudung style cikepal. Mungkin berkemungkinan juga dan paling pelik kenapa tiba-tiba shida ternampak gambar Blogger Sop juga, ini sangat-sangat menghairankan shida, nanti shida nak tanya Abang Sop sendiri. Adakah Abang Sop juga salah seorang fans Cikepal kita ni?? hehee^^ search dan search terjumpa header-header cikepal yang sangat ohsem tu! baru-baru ni pun cikepal tukar lagi header, kali ni header bertema tepat dengan nama cikepal dan EPALnya hehee^^ dan juga siPelakunya (designer) adalah Ayeemayam.com. Siapa tak kenal dengan Ayeem ni pakar dengan Flash dia ni. Jom enjoy dengan beberapa header cikepal dulu dan sekarang :)
Header terbaru ni lebih comel shida tengok. Header Flash buat macam mana pun memang menarik sebab dia bergerak-gerak hehee ;) cuba korang klik ladybird tu nanti ya hehee^^
eh! ni bukan header cikepal, ni header shida ok :) edit dan design sendiri terima kasih^^




29 Jari Ohsem:

muhammad asyraf said...

Pernah singgah lalu ke blog cik epal ni.. :)

nak terjah kejap.. :)

Ahmad Haziq Azlan said...

cun betul semua header nih

Everything's Everythings said...

Simple but nice je ^^

Crew Fathi said...

rajin eh cik shida nieh kan.. hehe

Mia Liana said...

uiiiii fames sangat dah cik epal ni... pernah bergambar dengan dia sekali masa kat kl..

dEdEQ dE wIshEs said...

CUN CIK EPAL TU .. SHIDA PUN CUN .. ^_^ ..

HAA .. CHANTEK2 .. HEHE .. MEMANG COMEL3 SUME HEADER DIA ..

^_^

Nor Zilla Sensei said...

blog cik epal..smuanye fresh2..huhuhu. suka terjah blog dia n blog shida jugak :-)

caliph shuriken said...

sy suka tgk header org lain tapi x suka tukar header sendiri, hikk...

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

suke gak terjah cik epal dn header yg baru sgt la ohsem

Sally Yatiey said...

Suka header terbaru cik epal tu.. Hee

Che Rosliza Che mat said...

Banyak jugak header cik epal ya...yg terbaru nie lagi cantik..

azizah :) said...

cantik2 header cikepal kan.. tp cantik lagi header yg kita design sendiri..hhehhee

Remy hazza said...

header cik epal atas keta tu comel !!!!

aisya said...

jealous betul dgn org yg pandai buat header cntik2.. hehe..

Wanieys said...

semua header cikepal cantik..header shida pun cantik..pandai buat sendiri mmg best hehe

QasehnyaRania said...

memang terbaek dari cikepal..
salam kenal dari blog intanberlian =)

boni kacak said...

cik epal ni comel sebenarnya kan

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik header shida..simple but nice..shida mmg kreatif.. ^^

Mawarni said...

uihh cikepal..akak femes ni hehee :)

mummyriena said...

blog ko je maintain biru lg org len dah celup2 wane lain heeeee :D

patriq said...

sume santek2 sida..:larikk:

syiela said...

dua2 pun cun. akak baru nk junakkan diri

babycomel said...

haah, 2-2pun cantik comel.. =)

-meeSUPERGIRL- said...

malu law masuk blog cik epal sb lawa sgt .. blog mee buruk gile law nak dbndingkan dgn blog dy . sedih3 .

sop said...

hebat... sop dulu awal2 awal wat header gitu
tp skrg.. suka yg simple jer... hehheh

Ezad Skytech said...

header blog cikepal semua smart2 kot...lagi2 yg guna format flash tu..perghh...kan...hee...

> pernah terjumpa cikepal ni masa nuffnang movie screening tapi tak tegur pun sbb...segan...HAHA~

Zul De Alexis said...

dulu selalu baca blog cik epel..lama dh x baca..hehe

IntaNBerliaN said...

banyak jugak yer header cik epal ni... :-)

fieda said...

cik epal pun suka purple ye..