Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 6 September 2012

Review Kad Raya dari Blogger part 4

   Assalammualaikum, peace upon you.
Thanks to semua yang sudi bagi shida kad raya pada tahun 2012 ni. Mereka adalah Hazwan Hery, Eca Dwinky, Aida Omar, Eqbal Zack, Wan Hazel, Ccicutedollylicious, AyutHidayah, ChaCha, Azizah, GigiAriema dan Peyan. Insyaallah tahun depan kita bertukar lagi kad dengan design Kad Shida yang lain pula. So untuk tahun ini tahun pertama tempah Kad Raya so design agak skema dan mengikut tema blog. Sebanyak 100 keping shida edarkan kepada blogger dan kawan-kawan yang lain. Tahun depan mungkin nak up lagi mungkin dalam 200 kad akan diedarkan :) Insyallah tahun depan juga design kad raya ada sedikit kelainan. So alamat yang tersedia ada shida simpan untuk kiriman seterusnya :)

Untuk Kad Raya yang ke 11 ini datangnya dari Blogger Eca Dwinky dari sabah, blog yang serba serbi pink gitu. Seorang blogger yang kreatif dan mahir dalam mendesign atau edit full template. Bagi blogger yang nak make over blog masing-masing boleh lah terjah eca untuk membuat tempahan atau pun bertanya lebih lanjut tentang servis beliau. Apa yang menarik kad raya eca ni handmade ok. memang kreatif eca siap ada riben lagi. suka shida tengok. Thanks eca untuk kad raya ini dan juga Bisness Card tu cantik!! :)

Kad yang terakhir kad raya ke12 ini datangnya dari Blogger Kartunster. Macam mana boleh dapat kad raya ni sebab shida masuk GA dari kartunster ni minta buat dialog kartun yang disediakan. Ha! boleh klik >> Bagi & Belag Giveaway Kartunster untuk imbasan GA yang mana satu shida maksudkan. so dah ingat?? Shida menang dalam GA itu dan kartunster bagi hadiah Kad Raya design sendiri dan juga sticker. Alhamdulillah bertambah kad raya shida tahun ni :) Thanks to kartunster kalau ada lagi segmen atau GA sila-sila invite shida. Dulu kawan-kawan shida pun suka lukis-lukis macam kartunster ni. tapi tak ada bakat sangat boleh la nanti senang shida snap kartun yang shida lukis sendiri tu :) Jom terjah blog Kartunster, menarik sangat-sangat blog dia!!
ucapan hari raya :)

sticker yang shida dapat dari Blogger Kartunster. Siap lekat terus dekat laptop shida :)
Tulisan yang awak tulis dekat alamat sampul surat tu cantik!! :)




36 comments:

  1. UNTUNGNYE SHIDA DPT MANYAK KAD RAYE .. DEDEQ DPT 1 JE .. KAD RAYE TU DRI SHIDA .. HEHEHE ..

    SHIDA .. BILE BEDAY ERK ERK

    ReplyDelete
  2. wah...banyaknya...tahniah shida.. best tu..simpan2..

    ReplyDelete
  3. buruk je kad raya daku tu,,hikhikhik

    ReplyDelete
  4. best nyer... byk kad raya yg shida dapat..... simpan baik2 tau.....
    kenangan.....

    ReplyDelete
  5. sticker tu smart... korn suka die lukis siput tuh.. =)

    -xsempat nak review kad raya lagi

    ReplyDelete
  6. nampak dh ayut punye kad :p hihihi..dpt jgk dr shida cantik..ayut dpt gak dh kad tu..klakar je kad tu..ayut pon tgk gak tulisan kat sampul tu..mcm nk caya tulisan tangan ragu2 jap.tp mmg tulisan tgn pon.cantikkkk!kalah i punye tulisan u! :D

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Raya Shida...

    Wah..bestnye banyak dapat kad raya...
    Cantik sticker tu..

    ReplyDelete
  8. wahh, cantiknya kad kad raya yg shida dapat tu.. ;)

    ReplyDelete
  9. meriahnya kad raya... sampai tak habis2 buat review . raya pun dah nak habis ni...

    ReplyDelete
  10. gua rasa akan wujud part 5, selagi syawal xhabis, yedok?

    ReplyDelete
  11. Banyak dapat kad raya tahun ni ^_^ hee

    ReplyDelete
  12. byk nye...phat ada la 2 3 tu pun 1 dr shida hehe

    ReplyDelete
  13. thanks shida kad raya ko yg owesom tu heheee :D

    ReplyDelete
  14. terbaikk!! byk kad raya sida..

    ReplyDelete
  15. Salam:)

    Wah terima kasih sebab review kad/blog saya:)

    maaf lambat hantar kad tu ya..

    selain sticker, yang lain handmade sebab tu sampul surat buruk je:)

    terima kasih sudi join GA saya..

    ReplyDelete
  16. wah shida banyaknya kad shida dapat best kan..akak dh dpt kad raya dr shida semalam..thanks tau :)

    ReplyDelete
  17. wahh, byk dapat kad raya.. dh mcm retis ^^

    ReplyDelete
  18. hehe..still dapat kad raya kan?seronok.

    ReplyDelete
  19. byknya koleksi kad shida dpt..

    ReplyDelete
  20. wah!!!!!!!
    cantiknya semua....hehe

    tak pe tahun depan sm nk bg akak....

    ReplyDelete
  21. wah.. dapat lagi?? bestnya.... meriah raya awak kan..hehehe

    ReplyDelete
  22. bnyak nye dpt kad raya :) btw,tak sempat nk ucap thanx kat shida sbb kasi kad raya yg ohsem :) hee

    ReplyDelete
  23. banyak kad raya yg shida dpt tahun ni kad...kad raya yg handmade tu mmg class la kan..:D

    ReplyDelete
  24. banyaknya.. jeles tau.. :P ngee.. ^_^ thn depan kita tkr2 lagi ek..

    ReplyDelete
  25. kad raya skrg da moden..huhu

    ReplyDelete
  26. wahhh menarik betul la hadiah dia xD
    siap ad sticker lagi tu

    ReplyDelete
  27. SEMUA CANTIK..BEST BETUL KALAU JD ORG KREATIF NI KAN..^_^

    ReplyDelete
  28. wahh semua lawa2 la kad raya..bertuah :)

    ReplyDelete
  29. byknye kad raye die, jeles kite :)

    ReplyDelete
  30. hery x review2 lagi kad raya dorg...agk2 msih boleh ker?

    ReplyDelete
  31. Aku nak buat review kad raya part 1 pun tak semangat sebab dapat kad raya tak sampai 5 keping.. huhu. Ok la kan daripada tak dapat langsung..



    Ok jadi bertambah jeles tengok kad Kartunster tu.. Terlupa nak 'order' 1 kad masa dia order sticker dengan aku.. huhu

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.