Review Kad Raya dari Blogger part 4 | Dunia sebenar Shida Review Kad Raya dari Blogger part 4

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 6 September 2012

Review Kad Raya dari Blogger part 4

   Assalammualaikum, peace upon you.
Thanks to semua yang sudi bagi shida kad raya pada tahun 2012 ni. Mereka adalah Hazwan Hery, Eca Dwinky, Aida Omar, Eqbal Zack, Wan Hazel, Ccicutedollylicious, AyutHidayah, ChaCha, Azizah, GigiAriema dan Peyan. Insyaallah tahun depan kita bertukar lagi kad dengan design Kad Shida yang lain pula. So untuk tahun ini tahun pertama tempah Kad Raya so design agak skema dan mengikut tema blog. Sebanyak 100 keping shida edarkan kepada blogger dan kawan-kawan yang lain. Tahun depan mungkin nak up lagi mungkin dalam 200 kad akan diedarkan :) Insyallah tahun depan juga design kad raya ada sedikit kelainan. So alamat yang tersedia ada shida simpan untuk kiriman seterusnya :)

Untuk Kad Raya yang ke 11 ini datangnya dari Blogger Eca Dwinky dari sabah, blog yang serba serbi pink gitu. Seorang blogger yang kreatif dan mahir dalam mendesign atau edit full template. Bagi blogger yang nak make over blog masing-masing boleh lah terjah eca untuk membuat tempahan atau pun bertanya lebih lanjut tentang servis beliau. Apa yang menarik kad raya eca ni handmade ok. memang kreatif eca siap ada riben lagi. suka shida tengok. Thanks eca untuk kad raya ini dan juga Bisness Card tu cantik!! :)

Kad yang terakhir kad raya ke12 ini datangnya dari Blogger Kartunster. Macam mana boleh dapat kad raya ni sebab shida masuk GA dari kartunster ni minta buat dialog kartun yang disediakan. Ha! boleh klik >> Bagi & Belag Giveaway Kartunster untuk imbasan GA yang mana satu shida maksudkan. so dah ingat?? Shida menang dalam GA itu dan kartunster bagi hadiah Kad Raya design sendiri dan juga sticker. Alhamdulillah bertambah kad raya shida tahun ni :) Thanks to kartunster kalau ada lagi segmen atau GA sila-sila invite shida. Dulu kawan-kawan shida pun suka lukis-lukis macam kartunster ni. tapi tak ada bakat sangat boleh la nanti senang shida snap kartun yang shida lukis sendiri tu :) Jom terjah blog Kartunster, menarik sangat-sangat blog dia!!
ucapan hari raya :)

sticker yang shida dapat dari Blogger Kartunster. Siap lekat terus dekat laptop shida :)
Tulisan yang awak tulis dekat alamat sampul surat tu cantik!! :)




36 Jari Ohsem:

IntaNBerliaN said...

banyak kad yg shida dapat.. :-)

Fayz Akmar said...

bestnyer dpt kad raya.. ^^

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah2..byk kad shida...comel2 lak..

dEdEQ dE wIshEs said...

UNTUNGNYE SHIDA DPT MANYAK KAD RAYE .. DEDEQ DPT 1 JE .. KAD RAYE TU DRI SHIDA .. HEHEHE ..

SHIDA .. BILE BEDAY ERK ERK

azizah :) said...

wah...banyaknya...tahniah shida.. best tu..simpan2..

Eca Dwinky Asha said...

buruk je kad raya daku tu,,hikhikhik

Remy hazza said...

best nyer... byk kad raya yg shida dapat..... simpan baik2 tau.....
kenangan.....

KorN said...

sticker tu smart... korn suka die lukis siput tuh.. =)

-xsempat nak review kad raya lagi

ayut said...

nampak dh ayut punye kad :p hihihi..dpt jgk dr shida cantik..ayut dpt gak dh kad tu..klakar je kad tu..ayut pon tgk gak tulisan kat sampul tu..mcm nk caya tulisan tangan ragu2 jap.tp mmg tulisan tgn pon.cantikkkk!kalah i punye tulisan u! :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Selamat Hari Raya Shida...

Wah..bestnye banyak dapat kad raya...
Cantik sticker tu..

Fiza Suhaimi said...

wahh, cantiknya kad kad raya yg shida dapat tu.. ;)

Mia Liana said...

meriahnya kad raya... sampai tak habis2 buat review . raya pun dah nak habis ni...

piraaa said...

gua rasa akan wujud part 5, selagi syawal xhabis, yedok?

Sally Yatiey said...

Banyak dapat kad raya tahun ni ^_^ hee

Phat said...

byk nye...phat ada la 2 3 tu pun 1 dr shida hehe

mummyriena said...

thanks shida kad raya ko yg owesom tu heheee :D

patriq said...

terbaikk!! byk kad raya sida..

nazha anua said...

Salam:)

Wah terima kasih sebab review kad/blog saya:)

maaf lambat hantar kad tu ya..

selain sticker, yang lain handmade sebab tu sampul surat buruk je:)

terima kasih sudi join GA saya..

Wanieys said...

wah shida banyaknya kad shida dapat best kan..akak dh dpt kad raya dr shida semalam..thanks tau :)

caliph shuriken said...

wahh, byk dapat kad raya.. dh mcm retis ^^

Arra Ahmad said...

hehe..still dapat kad raya kan?seronok.

fieda said...

byknya koleksi kad shida dpt..

Che Rosliza Che mat said...

Banyaknya kad raya shida...

Zul De Alexis said...

wah!!!!!!!
cantiknya semua....hehe

tak pe tahun depan sm nk bg akak....

boni kacak said...

wah.. dapat lagi?? bestnya.... meriah raya awak kan..hehehe

Pecinta pink^^ said...

bnyak nye dpt kad raya :) btw,tak sempat nk ucap thanx kat shida sbb kasi kad raya yg ohsem :) hee

Ezad Skytech said...

banyak kad raya yg shida dpt tahun ni kad...kad raya yg handmade tu mmg class la kan..:D

cci said...

banyaknya.. jeles tau.. :P ngee.. ^_^ thn depan kita tkr2 lagi ek..

combi said...

kad raya skrg da moden..huhu

Everything's Everythings said...

wahhh menarik betul la hadiah dia xD
siap ad sticker lagi tu

aisya said...

byknye kad raya.. hehe

Bui Junaidi said...

SEMUA CANTIK..BEST BETUL KALAU JD ORG KREATIF NI KAN..^_^

Tihara said...

wahh semua lawa2 la kad raya..bertuah :)

Khairul Zamri said...

byknye kad raye die, jeles kite :)

hazwan hairy said...

hery x review2 lagi kad raya dorg...agk2 msih boleh ker?

Yousof said...

Aku nak buat review kad raya part 1 pun tak semangat sebab dapat kad raya tak sampai 5 keping.. huhu. Ok la kan daripada tak dapat langsung..



Ok jadi bertambah jeles tengok kad Kartunster tu.. Terlupa nak 'order' 1 kad masa dia order sticker dengan aku.. huhu