Segmen : Follow Blog Kamu!!! | Dunia sebenar Shida Segmen : Follow Blog Kamu!!!

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Sunday, 2 September 2012

Segmen : Follow Blog Kamu!!!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Thanks to kak Mia Liana sebab tag shida dalam segmen ni. Dengan rasa senang hatinya shida join dan semua syarat-syarat sudah shida penuhi. Korang nak join dan support segmen pertama dari Charlie ni ok juga sila klik banner ya :) dan mangsa tag shida adalah blogger dedeq :) thank you ~

follower terkini shida 3276




click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

26 Jari Ohsem:

dEdEQ dE wIshEs said...

SHIDA .. DEQ TERHARU NI .. T_T .. MEKASIH SEBAB TAGKAN DEQ .. <3

DENGAN SENANG HATI ..

DEQ JOIN ^_^

Mia Liana said...

wahhhh terima kasih shida.... mood suka..

kak gojes said...

gud luck shida...

Diari Si Froggie said...

Good Luck Shida sayam.. dapat contact lens share2 tau.. eh! boleh pulak. hehe.. wah! ramai betul follower shida dah dekat 4k.. tahniah! tahniah! :)

cci said...

menarik jerk... ^_^ cam nak join lah..

Everything's Everythings said...

Wahhh ramai betul followers xD

Unknown said...

Selamat bersegmen Kak Shida ;D

Zul De Alexis said...

wah!!!!!!!
nmpk menarik nie kak...ada masa sm join.

Unknown said...

gud luck shida :)

ecadwinkyasha said...

goodluck shida...lama eca xdtg sini.

caliph shuriken said...

dok leka tgk watermark baru shida, huh..

gud luck, shida ^^

Unknown said...

gud luck..... semoga berjaya nanti....

Mohamad Fathi said...

Good Luck too... ^_^

Ezad Skytech said...

lama jgk ezad tak join segmen2 ni...hee~

ayut said...

slmat bersegmen shida! :)

syiela said...

gud luck shida.. untung2 mata cantik nanti :)

Unknown said...

boleh try cuba join nie :)

Unknown said...

waa, mcm best je nie.. hehehee

Deary Ainn said...

done flow cnie.. :) salam kenal ;)dri segmen yg sme
http://deary-ainn.blogspot.com/2012/09/segmen-follow-blog-kamu.html

Unknown said...

dari segmen sama .. dtg lawat n follow kamu ^^

jom ^^
http://nazlyizan.blogspot.com/2012/08/segmen-follow-blog-kamu.html

Azza Afdzal said...

dtg melawat sini hihi

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/09/segmen-follow-blog-kamu.html

Nurul Husna Mohd Hassan said...

saya datang dari segmen yang sama, salam perkenalan :)

http://nurulhusnamohdhassan.blogspot.com/2012/09/segmen-follow-blog-kamu.html

Mia Liana said...

singgah sini dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2012/09/segmen-follow-blog-kamu.html

Salmi said...

Singgah dari segmen sama.. dah follow rupanya..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/09/segmen-follow-blog-kamu.html

N.N said...

NAZ dari segmen yg sama...
done follow sini... ^_^
jemput ke blog naz ye ^_^ salam perkenalan

http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/segmen-follow-blog-kamu.html

Cikrosecute said...

selamat bersegmen shida...