Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 2 September 2012

Segmen : Follow Blog Kamu!!!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Thanks to kak Mia Liana sebab tag shida dalam segmen ni. Dengan rasa senang hatinya shida join dan semua syarat-syarat sudah shida penuhi. Korang nak join dan support segmen pertama dari Charlie ni ok juga sila klik banner ya :) dan mangsa tag shida adalah blogger dedeq :) thank you ~

follower terkini shida 3276




26 comments:

  1. SHIDA .. DEQ TERHARU NI .. T_T .. MEKASIH SEBAB TAGKAN DEQ .. <3

    DENGAN SENANG HATI ..

    DEQ JOIN ^_^

    ReplyDelete
  2. wahhhh terima kasih shida.... mood suka..

    ReplyDelete
  3. Good Luck Shida sayam.. dapat contact lens share2 tau.. eh! boleh pulak. hehe.. wah! ramai betul follower shida dah dekat 4k.. tahniah! tahniah! :)

    ReplyDelete
  4. menarik jerk... ^_^ cam nak join lah..

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen Kak Shida ;D

    ReplyDelete
  6. wah!!!!!!!
    nmpk menarik nie kak...ada masa sm join.

    ReplyDelete
  7. goodluck shida...lama eca xdtg sini.

    ReplyDelete
  8. dok leka tgk watermark baru shida, huh..

    gud luck, shida ^^

    ReplyDelete
  9. gud luck..... semoga berjaya nanti....

    ReplyDelete
  10. lama jgk ezad tak join segmen2 ni...hee~

    ReplyDelete
  11. gud luck shida.. untung2 mata cantik nanti :)

    ReplyDelete
  12. waa, mcm best je nie.. hehehee

    ReplyDelete
  13. done flow cnie.. :) salam kenal ;)dri segmen yg sme
    http://deary-ainn.blogspot.com/2012/09/segmen-follow-blog-kamu.html

    ReplyDelete
  14. dari segmen sama .. dtg lawat n follow kamu ^^

    jom ^^
    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/08/segmen-follow-blog-kamu.html

    ReplyDelete
  15. dtg melawat sini hihi

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/09/segmen-follow-blog-kamu.html

    ReplyDelete
  16. saya datang dari segmen yang sama, salam perkenalan :)

    http://nurulhusnamohdhassan.blogspot.com/2012/09/segmen-follow-blog-kamu.html

    ReplyDelete
  17. singgah sini dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/09/segmen-follow-blog-kamu.html

    ReplyDelete
  18. Singgah dari segmen sama.. dah follow rupanya..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/09/segmen-follow-blog-kamu.html

    ReplyDelete
  19. NAZ dari segmen yg sama...
    done follow sini... ^_^
    jemput ke blog naz ye ^_^ salam perkenalan

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/segmen-follow-blog-kamu.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.