Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 4 September 2012

Selamat Ulangtahun Lyssa Faizureen a.k.a www.lyssasecret.com

   Assalammualaikum, peace upon you.
Kad yang simple ni kak shida buat khas dan special untuk Adik kita Lyssa Faizureen atau nama blognya www.lyssasecret.com sempena hari ulangtahunnya yang ke 20, ikutkan pada facebook yang ke 20 lah. Jadi dikesempatan ini kak shida ucapkan "Selamat Hari Lahir" buat lyssa. Semoga lyssa sentiasa dimurahkan rezeki dan berjaya dalam dunia bloging atau tidak kira apa jua yang lyssa ceburi nanti. Hope lyssa terima lah kad simple kak shida buat tengah-tengah malam buta ni perah idea nak design kad ni hehee^^ Nak hadiah ke?? cehhh nak ler tu hehee^^ Bagi kawan-kawan yang belum wish lagi apa kata sama-sama kita wish dan nyanyi lagu selamat hari jadi untuk Adik Lyssa kita ni satuuu...duaaa..mula!


lyssa play video ni heheee ^_^




36 comments:

  1. Assalammualaikum shida.

    Tunggu bufday shida plak, hehehe >_<

    ReplyDelete
  2. happy birthday lyssa!!! huhu,, muja lagi tua la,, muja bulan feb,, :(

    ReplyDelete
  3. remy tumpang ucapkan selamat hari lahir utk lyssa.....
    semoga terus berjaya, dijaga kesihatannya.... dimurahkan rezekinya..... dan sentiasa didlm lindungannya.....amin....

    ReplyDelete
  4. Waaaaaahh ! Serius TERKEDU sesaat dua .

    Aishh ! Sampai pi buat entry / kad nohh . *tak tahu nak lap airmata guna apa dah . tisu semua abes dah . haha .

    Apa-apa pun , Kak Shida ! Lyssa nak cakap thanks sgt sebab buat kan kad comey + sempoi + siap ada pantun lagi tu . hahax .

    *terharu ! really appreciate ! HEHE . muahh muahh .

    *nak hadiah jugak jugak ! haha

    ReplyDelete
  5. wish kat sini jela...hihi.happy birthday,lyssa :) smga murah rezekinya selalu..

    ReplyDelete
  6. hepy besday lyssa :)

    p/s:shida akak nk tanya ni shida buat x edit full blog hihi

    ReplyDelete
  7. Wahhh bestnya dapat kad birthday dari blogger xD
    agk2 nanti birthday ak boleh buatkan tak? haha

    Happy Birthday to Lyssa

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum k. shida ^^
    wah..lyssa dpt kad~~ happy birthday lyssa :)

    ReplyDelete
  9. ramai jgak blogger celeb pd 4hb Sept.. hepi besday, lyssa ^^

    ReplyDelete
  10. alahai . mana comment Lyssa ni ? tak approve lagi ke ? hhoho .

    ReplyDelete
  11. HB lyssa ..cute dak nih heheeee ;)

    ReplyDelete
  12. wahh befday lyssa..hepi befday lyssa heheeee..~

    ReplyDelete
  13. selamat hari jadi adik lyssa yg comel nihhh :))

    ReplyDelete
  14. hye lyssa~
    happy bufday ya heheee :)

    ReplyDelete
  15. ramai nye yang KOMEN !! Thank you semuaaaaa .... Terharu sangat :'(

    ReplyDelete
  16. cantik kadnya shida.. Happy besday buat lyssa

    ReplyDelete
  17. Happy birthday buat Lyssa Faizureen ^^

    ReplyDelete
  18. amboih amboih.. nak gak :P hihiih

    ReplyDelete
  19. baru 20.. hehe.. muda lagi tu..

    ReplyDelete
  20. muda lagi adik comey ni...happy birthday lisa!

    ReplyDelete
  21. happy birthday lyssa ..shida dah buat dah eh..phat nk buat jugak td tp kene keje luar lak hari ni so x sempat

    ReplyDelete
  22. nanti saya hantar rombongan meminang untuk lyssa ye sebagai hadiah hari jadi.hakhakhakhakhakhakhakhak

    ReplyDelete
  23. wah bestnye..hehe nk wish jgk la.happy birthday lyssa faizureen :)

    ReplyDelete
  24. kalau ayu pun terharu..hehe..follow sini dari blog lyssa ;-)

    ReplyDelete
  25. xsmpat wish kat lysssa..hehee..hepy birthday lyssa.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.