Selamat Ulangtahun Lyssa Faizureen a.k.a www.lyssasecret.com | Dunia sebenar Shida Selamat Ulangtahun Lyssa Faizureen a.k.a www.lyssasecret.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 4 September 2012

Selamat Ulangtahun Lyssa Faizureen a.k.a www.lyssasecret.com

   Assalammualaikum, peace upon you.
Kad yang simple ni kak shida buat khas dan special untuk Adik kita Lyssa Faizureen atau nama blognya www.lyssasecret.com sempena hari ulangtahunnya yang ke 20, ikutkan pada facebook yang ke 20 lah. Jadi dikesempatan ini kak shida ucapkan "Selamat Hari Lahir" buat lyssa. Semoga lyssa sentiasa dimurahkan rezeki dan berjaya dalam dunia bloging atau tidak kira apa jua yang lyssa ceburi nanti. Hope lyssa terima lah kad simple kak shida buat tengah-tengah malam buta ni perah idea nak design kad ni hehee^^ Nak hadiah ke?? cehhh nak ler tu hehee^^ Bagi kawan-kawan yang belum wish lagi apa kata sama-sama kita wish dan nyanyi lagu selamat hari jadi untuk Adik Lyssa kita ni satuuu...duaaa..mula!


lyssa play video ni heheee ^_^




36 Jari Ohsem:

Tinta Lana said...

Assalammualaikum shida.

Tunggu bufday shida plak, hehehe >_<

Eca Dwinky Asha said...

happy bday Lyssa

Nurmujahidah Ismail said...

happy birthday lyssa!!! huhu,, muja lagi tua la,, muja bulan feb,, :(

Remy hazza said...

remy tumpang ucapkan selamat hari lahir utk lyssa.....
semoga terus berjaya, dijaga kesihatannya.... dimurahkan rezekinya..... dan sentiasa didlm lindungannya.....amin....

Lyssa Faizureen said...

Waaaaaahh ! Serius TERKEDU sesaat dua .

Aishh ! Sampai pi buat entry / kad nohh . *tak tahu nak lap airmata guna apa dah . tisu semua abes dah . haha .

Apa-apa pun , Kak Shida ! Lyssa nak cakap thanks sgt sebab buat kan kad comey + sempoi + siap ada pantun lagi tu . hahax .

*terharu ! really appreciate ! HEHE . muahh muahh .

*nak hadiah jugak jugak ! haha

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari lhir utk lyssa =)

ayut said...

wish kat sini jela...hihi.happy birthday,lyssa :) smga murah rezekinya selalu..

Wanieys said...

hepy besday lyssa :)

p/s:shida akak nk tanya ni shida buat x edit full blog hihi

Everything's Everythings said...

Wahhh bestnya dapat kad birthday dari blogger xD
agk2 nanti birthday ak boleh buatkan tak? haha

Happy Birthday to Lyssa

Alynn Nyzaa said...

assalamualaikum k. shida ^^
wah..lyssa dpt kad~~ happy birthday lyssa :)

caliph shuriken said...

ramai jgak blogger celeb pd 4hb Sept.. hepi besday, lyssa ^^

Lyssa Faizureen said...

alahai . mana comment Lyssa ni ? tak approve lagi ke ? hhoho .

mummyriena said...

HB lyssa ..cute dak nih heheeee ;)

Mawarni said...

wahh befday lyssa..hepi befday lyssa heheeee..~

efa said...

HB Adik lyssa >.<

tilam.BKFM said...

selamat hari jadi adik lyssa yg comel nihhh :))

patriq said...

hye lyssa~
happy bufday ya heheee :)

Lyssa Faizureen said...

ramai nye yang KOMEN !! Thank you semuaaaaa .... Terharu sangat :'(

syiela said...

cantik kadnya shida.. Happy besday buat lyssa

Sally Yatiey said...

Happy birthday buat Lyssa Faizureen ^^

AbgferOz said...

amboih amboih.. nak gak :P hihiih

aisya said...

baru 20.. hehe.. muda lagi tu..

dEdEQ dE wIshEs said...

EPI BEDAY LYSSA ^_^

KorN said...

Lyssa. hepy birthday.

azizah :) said...

muda lagi adik comey ni...happy birthday lisa!

Phat said...

happy birthday lyssa ..shida dah buat dah eh..phat nk buat jugak td tp kene keje luar lak hari ni so x sempat

miz ruha said...

terbaik la!!!

boni kacak said...

nanti saya hantar rombongan meminang untuk lyssa ye sebagai hadiah hari jadi.hakhakhakhakhakhakhakhak

Solehah Shamsuddin said...

wah bestnye..hehe nk wish jgk la.happy birthday lyssa faizureen :)

sare ared said...

heppy birthday :)

-meeSUPERGIRL- said...

jangan lupa bzday mee hehehe :D

sare ared said...

nice nice

IntaNBerliaN said...

happy bzday jugak utk lyssa..

are_lin@yu said...

kalau ayu pun terharu..hehe..follow sini dari blog lyssa ;-)

hazwan hairy said...

xsmpat wish kat lysssa..hehee..hepy birthday lyssa.

fieda said...

hb lyssa..