Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 1 September 2012

Shida menang Contest Fizgraphic dan terima kasih Blogger Cci

   Assalammualaikum, peace upon you.
Thanks kepada Adik Manis Random yang stuck dekat No.21 iaitu no penyertaan shida. tak percaya eh?? boleh tengok sini >> senarai peserta dan sini pula bukti random tersekat dekat no.shida tak sangka 21 ada luck lah! Jadi shida menang random pertama dalam Contest Fizgraphic Vector Gambar Saya! tak sangka menang contest member sendiri dapat lah vector baru. Gambar clear dan terbaru masih dalam proses so mungkin lambat sikit lah shida bagi apit. Tak apa buat dulu 2 pemenang yang lain bagi apit masa sekejap hehe^^ waahh kemain lagi shida senyum tadi hahaa :D thanks lagi sekali kepada adik manis yang me'random' :) Contest pertama dari Apit memang terbaik :)


Nah yang ini pula doodle yang comel shida dapat hadiah dari Blogger Cci. Ya allah shida bersyukur sebab dapat rezeki berganda sejak-sejak ni. Thanks Kak Cci sebab bagi doodle cute yang diidamkan oleh semua blogger hehe :) terbaiklah hasil doodle kak cci teruja shida tau. Terus shida nak tempah watermark untuk blog shida ni. Kenapa shida dapat doodle dari Kak Cci ni? klik sini >> So Kawaii: biru..Bluee? boleh baca sebabnya disitu :) so bagi yang idam-idamkan doodle atau servis edit template yang cutes macam blog kak cci kita ni boleh direct PM kak cci ok. Tapi ingat jangan serbu tak pakai helmet nanti terkono macam shida hahaa^^. Baca dulu term-term yang disediakn oleh kak cci. Thanks kak mood happy ni :)
ini lah watermark shida comel tak? harussslah biru :)




26 comments:

  1. wah... siap ade entry agi.. ehehehe.. akak pon x sangka shida suke sangat ngan doodle tu ..walaupon biasa2 jer.. eheh.. minat biru sbb akak tgk blog shida sumenya serba serbi biru.. ngeee~~.. ^_^ ma ceh gak kerana tempah watermark dr akak.. :)

    ReplyDelete
  2. dan.. tahniah sbb menang vector dr apit.. mmg murah tul rezki dia.. ehehe

    ReplyDelete
  3. tahniah shida..murah rezeki awak kan...

    ReplyDelete
  4. wah...tahniah shida! :) comel watermark tu!....

    ReplyDelete
  5. kiut giler doodle ni.. congratz shida.. klau apit yg design msti laa terbaik ^^

    ReplyDelete
  6. ALHAMDULILLAH DEAR .. REZEKI .. ^_^

    ReplyDelete
  7. tahniah shida.. ala cantiknya...rezeki juga tu!

    ReplyDelete
  8. wah, comelnye.. hehe.. btw, tahniah.. hehe

    ReplyDelete
  9. Tahniah shida sayam.. terpilih.. aida tak dapat join yg apit punya tu, time tu terbz pulak. :( maaf eh shida. wah!! comey la yang sis cci buat tu.. memang cun kot kalau buat watermark shida.

    ReplyDelete
  10. Salam.

    Shida, tahniah dapat 1st place contest apit ^_^

    Tak nampak apa dah sbnrnya kat entry ni..nampak watermark tu ha,hahahah. aluhaiii..comel sangat >_<

    ReplyDelete
  11. Datang sini dari segmen Blogger Aktif #2 : Ogos hingga Disember 2012 Kak Mia!

    Salam Perkenalan

    http://suzlinazreena.blogspot.com/

    (^_____________^)

    ReplyDelete
  12. Datang sini dari segmen Blogger Aktif #2 : Ogos hingga Disember 2012 Kak Mia!

    Salam Perkenalan

    http://suzlinazreena.blogspot.com/

    (^_____________^)

    ReplyDelete
  13. Tahniah Shida:D
    btw,fira dah follow sini..kalau ada masa,jemput la singgah blog fira ye?

    http://xiexiepinky.blogspot.com/2012/09/korea-dan-makanannya.html

    ReplyDelete
  14. wahhh untung sida ..tahniah sida!

    ReplyDelete
  15. tahniah awekk..hehee..rezki jgn ditolak hehhee cute doodle ko hehee..

    ReplyDelete
  16. aiyakkk ttbe da fb sy kat dlm pic tu...hahaha congrate shida

    ReplyDelete
  17. wahhh...tahniah3 ye shida...

    P.S - cute pulak watermark tu...hee~

    ReplyDelete
  18. comel watermark tu.. jeles ni.. harus nak buat juga :)

    ReplyDelete
  19. tahniah...dapat vector dari apit....jeles sis hihihi...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.