Tangkap Muat Follower 3333 | Edit Full Template Blog Dyanz Shoppe | Dunia sebenar Shida Tangkap Muat Follower 3333 | Edit Full Template Blog Dyanz Shoppe

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 9 September 2012

Tangkap Muat Follower 3333 | Edit Full Template Blog Dyanz Shoppe

   Assalammualaikum, peace upon you.
Tangkap muat kali ni untuk follower 3333 iaitu saudari ♥Ohh! Aien sorang blogger yang suka warna pink mungkin tengok dari gaya blognya yang serba pink gitu. Aien juga seorang yang mempunyai lesung pipit di pipi dan juga seorang kidal haa info ni semua shida dapat dari blog Aien. Apa kata korang terjah blog Aien mungkin boleh menambah kawan dan follower korang. Thanks Aien sebab follow shida :)

Sejak kebelakangan ni shida sibuk sikit sebab terima tempahan edit blog dari Kak Waniey, Actually bukan blog kak waniey tapi blog kakak kepada kak waniey, tak paham eh?? tanya kak waniey sendiri lah hehee :p Blog Shop menjual barang-barang atau produk dari catalyst. Sebenarnya shida juga pakai produk catalyst collogen tu cuma sekarang dah tak pakai sejak-sejak shida ambil vitamin c. So kalau korang rasa nak beli barang-barang catalyst boleh direct terus ke Blog Shop Catalyst tu. Tapi rasanya belum rasmi lagi insyallah dalam masa terdekat ni boleh berurusan jual beli kan kak waniey hehee^^ Lagipun pagi tadi baru siap je blognya hehee^^ jom korang singgah dan tambah follower Blog Dyanz Shoppe ni :)
Jom terjah blog Dyanz Shoppe Catalyst :)




24 Jari Ohsem:

muhammad asyraf said...

Wah! banyaknya follower.. ;)

IntaNBerliaN said...

cantiklah shida blog tu.. :-)

akak terjah.. :-)

Che Rosliza Che mat said...

No tue cantik..3333 hihihi

cci said...

cantik ar blog shida wat tu.. kemas sangat.. ^_^ n teliti...

zareliqa afiqa said...

Wahh.. blog pink gitu. sukew2~
Shida amik vitamin c ape ea? iqa pun memang tengah cari vitamin c, tapi tak tau nak pakai brand apa. huhu

caliph shuriken said...

dlm bz pun sempat kuar satu en3, nice ^^

azizah :) said...

wah tahniah aien! hehe cantik nombor! shida cantik la shida edit blog tu..pinky2 i like...

dEdEQ dE wIshEs said...

PEWIT .. CUN NO TU HAA DEAR ..

LER .. PTUT MENYEPI .. EKEKE

trah zain said...

comel num, 3333.. ramai nye follower akak,,hehe

FaTiMah aZ-zArAh said...

cantiklah.. comel.. akak amik edit blog brapa RM ?

mummyriena said...

cantik no tu shida heheee.. :)
cantik blog pink tu..blh la bisness baru pas ni kan heheee..

Alia Asyura :) said...

3333 nice kak heheee :d

babycomel said...

double 3 double 3, cantik tu =)

Wanieys said...
This comment has been removed by the author.
patriq said...

tahniah sida! 3333 byk ong..tp lg ong 8888 hihihihi :P

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik angkanya..

Sop said...

wah.. dah 3333
hebat lah shida :)
ahniah juga kepada yg dapat no bertuah...

_mauhaha_corner said...

ana siap terjah kak shida =)
cantik 3333 :)

Wanieys said...

shida hp akak bateri kong ni...charger xbw..japg shida komen kt blog akak k psl yg kita msg td :)

Remy hazza said...

cantik nombor tu...3333..
jap lagi boleh ler pi terjah.....

Si Matatajam said...

Wah ramainya fOllower Shida..tahniah..

♥Ohh! Aien♥ said...

Terharuuu..xperasan pon ain follower ke3333..btw thanx syg :D

-meeSUPERGIRL- said...

kshida edit guna ap ?? omel lahh .. yg daun bjela2 tu dr mane?

Khairul Zamri said...

terbaik laa 3333 dah kite 1k pum xsmpai ag :(