Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 28 September 2012

Tazkirah Jumaat: Biar hina pada pandangan manusia tapi mulia disisi Allah

   Assalammualaikum, peace upon you.
Maaf ya entri ni pun shida terpaksa auto publish juga, shida slow-slow blogwalking ni dari bloglist shida. Bagi yang follow or tak ada dalam bloglist shida minta maaf shida janji shida follow korang balik ya! shida akan jengah korang juga. Shida pun rasa serba salah juga ni. Salam rindu untuk korang :)


19 comments:

  1. biasalah sidha... dimana2 pun perkara sama berlaku.... tak pernah ada manusia yg puas hati......
    hati semua tak sama..... yg penting biar kta jadi yg terbaik utk diri dan keluarga dulu....

    ReplyDelete
  2. TOL TU SHIDA .. SOKONG SGT AYAT NI .. CMTU LA .. BILE KITE LEBIH .. ORG MENGATA .. BILE KITE KURANG PUN ORG MENGATA ..

    ReplyDelete
  3. biasalah tu... dan lumrah kehidupan bermasyarakat. yang penting kita jujur dan ikhlas... biarkanlah orang lain...

    ReplyDelete
  4. mulut org tak leh nak tutup. tugas malaikat pun xleh nak halang. buat baik biar lah slalu, buat jahat tu, erkk xyah bt pun ok dah kan

    ReplyDelete
  5. sbb tu la kne jadi dri kita sndri . hiraukan pandangan org lain pd kite . yg pnting kite tahu ap yg kite buat itu betol .. :)

    ReplyDelete
  6. betul2..kita tak lah sempurna di mata org lain...tp asalkan sempurna di mata Allah juga..sempurna dengan tingkahlaku dan amalan kita.. sama2 kita perbaiki diri sendiri..

    ReplyDelete
  7. sop pun sama.. hehehe
    byk entry publish dr hp jer.. :)

    nice sharing

    ReplyDelete
  8. takpe shida. kami memahami anda :)

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. nk pk org semua mmg payah la jwab ye nnt...juz pk utk yg lbh berhak...more important

    ReplyDelete
  12. Allah tuhan yg satu yg nak judge kta nnt bukan org lain kat dunia ni.. So, kenala pandai2 'amik hati' Allah kan!

    ReplyDelete
  13. Normal. Manusia, sangat sedikit yang bersangka baik. Teruskan, yang penting hati kita tahu mana yang diredhai Allah.

    ReplyDelete
  14. tak semua kita dpt jaga hati mereka..ada owg suka n ada owg x suka.

    kak shida kuat ya :)

    ReplyDelete
  15. tajuk entry yg sgt besar ertinya..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.