Tazkirah Jumaat: Biar hina pada pandangan manusia tapi mulia disisi Allah | Dunia sebenar Shida Tazkirah Jumaat: Biar hina pada pandangan manusia tapi mulia disisi Allah

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 28 September 2012

Tazkirah Jumaat: Biar hina pada pandangan manusia tapi mulia disisi Allah

   Assalammualaikum, peace upon you.
Maaf ya entri ni pun shida terpaksa auto publish juga, shida slow-slow blogwalking ni dari bloglist shida. Bagi yang follow or tak ada dalam bloglist shida minta maaf shida janji shida follow korang balik ya! shida akan jengah korang juga. Shida pun rasa serba salah juga ni. Salam rindu untuk korang :)


19 Jari Ohsem:

Remy hazza said...

biasalah sidha... dimana2 pun perkara sama berlaku.... tak pernah ada manusia yg puas hati......
hati semua tak sama..... yg penting biar kta jadi yg terbaik utk diri dan keluarga dulu....

dEdEQ dE wIshEs said...

TOL TU SHIDA .. SOKONG SGT AYAT NI .. CMTU LA .. BILE KITE LEBIH .. ORG MENGATA .. BILE KITE KURANG PUN ORG MENGATA ..

Mrs Velentine said...

nice//

Mia Liana said...

biasalah tu... dan lumrah kehidupan bermasyarakat. yang penting kita jujur dan ikhlas... biarkanlah orang lain...

piraaa said...

mulut org tak leh nak tutup. tugas malaikat pun xleh nak halang. buat baik biar lah slalu, buat jahat tu, erkk xyah bt pun ok dah kan

-meeSUPERGIRL- said...

sbb tu la kne jadi dri kita sndri . hiraukan pandangan org lain pd kite . yg pnting kite tahu ap yg kite buat itu betol .. :)

azizah :) said...

betul2..kita tak lah sempurna di mata org lain...tp asalkan sempurna di mata Allah juga..sempurna dengan tingkahlaku dan amalan kita.. sama2 kita perbaiki diri sendiri..

sop said...

sop pun sama.. hehehe
byk entry publish dr hp jer.. :)

nice sharing

boni kacak said...

takpe shida. kami memahami anda :)

syafiqakarim said...
This comment has been removed by the author.
syafiqakarim said...
This comment has been removed by the author.
ayut said...

nk pk org semua mmg payah la jwab ye nnt...juz pk utk yg lbh berhak...more important

Si Matatajam said...

Allah tuhan yg satu yg nak judge kta nnt bukan org lain kat dunia ni.. So, kenala pandai2 'amik hati' Allah kan!

Yousof said...

Normal. Manusia, sangat sedikit yang bersangka baik. Teruskan, yang penting hati kita tahu mana yang diredhai Allah.

Zul De Alexis said...

tak semua kita dpt jaga hati mereka..ada owg suka n ada owg x suka.

kak shida kuat ya :)

fieda said...

tajuk entry yg sgt besar ertinya..

caliph shuriken said...

baikk punya sharing ^___^

cci said...

setuju.. ^_^

IntaNBerliaN said...

yg penting DIA suke..