Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 12 September 2012

Wordless Wednesday | Apa yang tak kena dengan kedai ni??

   Assalammualaikum, peace upon you.
sumber : facebook




41 comments:

  1. kdai ubat yg mmg "tak untung"..hehe..

    ReplyDelete
  2. Tak ada yang tak kena pun. ><

    ReplyDelete
  3. memang mengaku tak un tong keee kedai nih? HAHAHA

    ReplyDelete
  4. Kedai Ubat Tak Un-Tung.
    kesian plak kat Tuck Oon Thong ni.
    macam mana la bapak dia bagi nama dulu ye

    ReplyDelete
  5. huhuhhu..... kak mia tak reti nak tafsir gambar...

    ReplyDelete
  6. ooo kedai ubat ni tak untung yer... rugi lah dia berniaga.. hihi

    ReplyDelete
  7. tuck oon thong = tak untung..
    mmg xuntung la kan..hahahaha

    ReplyDelete
  8. aiyak.. tarak untung loh.. hwhhw

    ReplyDelete
  9. patut ler pintu tak bukak....!
    tarak untung ma.....

    ReplyDelete
  10. apa tak kena ye.. puas menilik dah ni :)

    ReplyDelete
  11. muahahahaha baru perasan.. adeh bila nak kaya kalau camni :)

    ReplyDelete
  12. apa yg tak kena erk? sis pun konfius hihihi

    ReplyDelete
  13. bila la kedai ni nak untung kalau asyik2 tak untung je. haha

    ReplyDelete
  14. hahaha untung ke tak tu....heheehe

    ReplyDelete
  15. hayya..ini macam bulih bankrupt maaa..

    ReplyDelete
  16. kenapa la parent dia letak nama mcm tu ksian seumur hdp tak untung hahaaa adoii... =))

    ReplyDelete
  17. mcm tau jer kedai ney di mana hihihi

    ReplyDelete
  18. KEDAI UBAT XUNTUNG ..

    KEDAI XUNTUNG ..

    HAAHHA

    ReplyDelete
  19. KEDAI UBAT XUNTUNG ..

    KEDAI XUNTUNG ..

    HAAHHA

    ReplyDelete
  20. hahah mst dsbalik nama tu kedai tu untung heheee.. :p

    ReplyDelete
  21. haha kebetulan nama dia yee. pndai toke...

    ReplyDelete
  22. Hahahahaha. Ada jugak nama kedai macam ni. Hee

    ReplyDelete
  23. sian toke asik2 tuck onn thong heheee :D

    ReplyDelete
  24. mcm ni nme kdai pn ade ke..ape pown tak bole

    ReplyDelete
  25. memang low profile sungguh mr tuck oon thong tu =)

    ReplyDelete
  26. ahahahhaha mcm kat pekan rawang je tmpt tinggal wa

    ReplyDelete
  27. haha...nama kedai ni kelakar..."tak untung"

    P.S - kena tunggu dpn peti surat ni nanti...hee...thanks ye shida...

    ReplyDelete
  28. hahaha...patut la tutup ja..

    ReplyDelete
  29. ooo..talak untung ini kedai oooo..hihihi

    ReplyDelete
  30. Kena promosi lebih sikit ni untuk dapatkan untung...


    ;D

    ReplyDelete
  31. hehe..sme mcm mereka ckp talak untung ma :P

    ReplyDelete
  32. hahah mula2 aku agak pasal banyak sangat signboard nama kedai, rupanya perkataan tak untung tu ye? patutla tertutup je tu ekekee

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.