Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 5 September 2012

Wordless Wednesday | Someday InsyaAllah :)

   Assalammualaikum, peace upon you.
berdoa moga panjang JODOHnya :)




43 comments:

  1. wah, suka nk dengar tu =) mohon cepat2 ye shida. kalau dh jodoh :)

    ReplyDelete
  2. perkara ptama ko wajib invite aku..kalo x merajuk lama2 haha aku tau ko xpndai pjuk ann hahaaa :D

    ReplyDelete
  3. macam dah dekatttttt jeeee .. eceh ! jangan lupa jemput mee . insyaallah dtg . hehe .

    ReplyDelete
  4. wahh, mcm dh dekat majlisnya.. utk shida, aamiin ^^

    ReplyDelete
  5. Walaikumsalam... Umm.. pasai jodoh nieh terserah pada yang maha esa... ^_^ wa pon sekarang tak mencari... la ni tengah beri tumpuan kepada study dan kerja.. jika ada jodoh.. apa salahnya.. Hehe

    ReplyDelete
  6. AMIN .. MUDAH2AN KE JINJANG PELAMIN SYGG ^_-

    ReplyDelete
  7. semoga cepat kawin eh shida... :)

    ReplyDelete
  8. Waalaikumsalam...

    InsyaAllah. ad tu.. :)

    ReplyDelete
  9. insyallah...sida de jodoh x kmna ..dun worry =="

    ReplyDelete
  10. insyaALLAH..yui doakan ye.. t jgn lupa jemput..hihi.

    ReplyDelete
  11. InsyaAllah... moga shida n pasangan dipanjangkan jodoh ke pelamin n akhir hayat...

    ReplyDelete
  12. sweetnyer gambo tu :)

    shida akak pm shida kt fb

    ReplyDelete
  13. amin..... moga dipanjangkan......!

    ReplyDelete
  14. cantiknya gambar tu.. SubhanaAllah.. ea shida aida akan doakan semoga panjang jodoh "nya" :)

    ReplyDelete
  15. Jaja nk jemput awak join GIVEAWAY dari Jaja..link dibawah...

    http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html

    ReplyDelete
  16. tinggal lagi sejengkal tu shida...hope semuanya bjalan dgn lancar

    ReplyDelete
  17. Salam shida :)

    Doakan tuk lana jugak ea ^_^ hehehe

    ReplyDelete
  18. sweetnya pic tu.. InsyaAllah shida..suatu hari nanti pasti!

    ReplyDelete
  19. amin..wahhhhhh shida ehem2..haha

    ReplyDelete
  20. ada makna tu.. :)
    bila agaknya? calon dah ada kan? heheh

    ReplyDelete
  21. Woah dahsyat gambar ni, shida dah nak dekat kawen dah ke?

    ReplyDelete
  22. Amin..Insyallah..moga jodoh berpanjangan..^^

    ReplyDelete
  23. wahhhh sweetnya gambar ni.... macam real...

    ReplyDelete
  24. amin... InsyaAllah...cantik!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.