Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 19 September 2012

Wordless Wednesday | sorry papa i need you!

   Assalammualaikum, peace upon you.



40 comments:

  1. wahh! terbaik lah pic tu.. Haha... Mendalam OooooOO..

    ReplyDelete
  2. haha . japgi kne lempang kat aboh dye ..

    ReplyDelete
  3. terharuuuuuuuu..
    erm,lame sue tak datang sini..hai shida!

    ReplyDelete
  4. heheheh taknak papa dia hisap rokok la tu....

    ReplyDelete
  5. mesti bapak dia suh dia berlakon cenggitu uhuk3

    ReplyDelete
  6. haha terbaek.. ank ygsyg bpk dye..jgn kene penampo ng ayah dye dh la :-p

    ReplyDelete
  7. setakat 1botol air rasanya xcukup utk padam api rokok tu maybe kena simbah dgn sebaldi air kot baru sedar...hoho

    ReplyDelete
  8. hahahaha kan best anak camni...tak menggalakkan bapanya hisap rokok! hahaha

    ReplyDelete
  9. Salam...

    Baguslah budak ni demi menjaga kesihatan ayahnya...tapi ayahnya sure akan marah kan...hu3

    Dijemput untuk join segmen Zul n Azizi Boarding Pets....

    [SEGMEN] Mencipta Bisnes Kad ZABP

    ReplyDelete
  10. bagus anak dia...org laki kebanyakkan mmg perokok kan

    ReplyDelete
  11. lain kali rendam trus sekotak rokok papa, hukk...

    ReplyDelete
  12. budak2 pun tahu keburukan merokok..hehee

    ReplyDelete
  13. ala.. saya musyhkil ni. blog awak jekap laju kejap berat.. shida try tanya kawan2 shida yang lain.. kalau majoriti cakap berat, maknanya berat la tu. kalau majoriti cakap ringan, maknanya ringan.. cuba buat survey dulu

    ReplyDelete
  14. Merokok merbahayakan kesihatan..ingatlah masih ada yg memerlukan.. :)

    ReplyDelete
  15. bgus3..
    sokong ngan ape yg bdk nie wat..

    ReplyDelete
  16. mendalam maknanya...... he3....

    ReplyDelete
  17. hahaha terbaik la anak tuh..comel2..sayang2

    ReplyDelete
  18. sweetnya.. bestlah gambar ni.. :)

    ReplyDelete
  19. Sayangnya anak pada bapak dia..Tp bapak dia???

    ReplyDelete
  20. nk ckp ngn suami aku tu..i need u hubby hehee..perokok gak dia tu..haihh..~

    ReplyDelete
  21. Hahaha memang nice gila pengajaran dalam gambar ni. Ada cerita.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.