2 Blog yang terawal dan terakhir yang bakal di review TAHNIAH! | Dunia sebenar Shida 2 Blog yang terawal dan terakhir yang bakal di review TAHNIAH!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 13 October 2012

2 Blog yang terawal dan terakhir yang bakal di review TAHNIAH!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Korang masih ingat tentang entri yang 2 blog yang akan di review, so seperti yang dijanjikan shida sudah pun dapat 2 blogger yang komen paling awal dan cepat dan juga yang terkahir sebelum entri 701 publish so tahniah buat mereka berdua dan shida akan review mereka minggu hadapan bersama dengan 2 Blog Top Komen September. Bilangan komen shida tengok sebelum entri 701 publish adalah sebanyak 41, jadi bagi yang komen selepas 41 tidak dikira kerana entri ke 701 sudah pun publish. Minggu ni tiada entri kedua dalam sehari kerana kesibukan dan kesuntukan masa shida nak bloging adalah terhad. Tempahan edit mngedit pun pesat^^ Shida banyak nak jalan-jalan blog kawan-kawan saja :)
 Komen Terawal
Komen Terakhir




25 Jari Ohsem:

caliph shuriken said...

congratz, solehah & aida ^^

Fendy said...

sob3...xdapat...

IntaNBerliaN said...

tahniah utk 2 blogger yg bertuah ni :-)

IntaNBerliaN said...

tahniah utk mereka :-)

hnahdy said...

waaah tahniah :)

-meeSUPERGIRL- said...

tahniah3 .. :)

dEdEQ dE wIshEs said...

WAH .. TAHNIAH UNTUK MEREKA BERDUA ^_^

eza miza said...

tahniah kepada blog yg akan direview shida

Deq's Qienz said...

Sian shida bizi sungguh. Hihii

Nisa Greennnpanda said...

congrats wat diorg..
wah, dpt byk tempahan eh? rezeki shida..congrats gak..

Nasuha said...

bertuahny :)

Emas Putih said...

hahaha :) Aida pon ada gak. Tahniah Aida.Hehehe

Remy hazza said...

tahniah utk solehah dan aida.....
dapat special review nanti.....
teruskan berblogging.....

Sop Nama Saya said...

Tahniah kpd yg bertuah

Mia Liana said...

tahniah kepada pemenang..

aisya said...

tahniah buat mereka berdua.. hehe

miz ruha said...

haha! tahniah kepada mereka...
tak sempat pun nak komen.. hihi! ^_^

Si Matatajam said...

Tahniah buat depa berdua...

Farra Izzaty said...

Tahniah semua ^3^

Azhafizah Md Nor said...

lepas ni bolehlah terjah blog mereka yang bertuah ni..btw,congrate shida entry makin bertambah lagi.

Solehah Shamsuddin said...

thanks shida. :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah utk merek berduah yg bertuah tu eheeee

Shasha Yacob said...

ok ni saya jeles kejap. hoho

Che Rosliza Che mat said...

akak bukan komen terakhir ke kikiki

fieda said...

tahniah buat mereka..