Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 13 October 2012

2 Blog yang terawal dan terakhir yang bakal di review TAHNIAH!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Korang masih ingat tentang entri yang 2 blog yang akan di review, so seperti yang dijanjikan shida sudah pun dapat 2 blogger yang komen paling awal dan cepat dan juga yang terkahir sebelum entri 701 publish so tahniah buat mereka berdua dan shida akan review mereka minggu hadapan bersama dengan 2 Blog Top Komen September. Bilangan komen shida tengok sebelum entri 701 publish adalah sebanyak 41, jadi bagi yang komen selepas 41 tidak dikira kerana entri ke 701 sudah pun publish. Minggu ni tiada entri kedua dalam sehari kerana kesibukan dan kesuntukan masa shida nak bloging adalah terhad. Tempahan edit mngedit pun pesat^^ Shida banyak nak jalan-jalan blog kawan-kawan saja :)
 Komen Terawal
Komen Terakhir




25 comments:

  1. tahniah utk 2 blogger yg bertuah ni :-)

    ReplyDelete
  2. WAH .. TAHNIAH UNTUK MEREKA BERDUA ^_^

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada blog yg akan direview shida

    ReplyDelete
  4. congrats wat diorg..
    wah, dpt byk tempahan eh? rezeki shida..congrats gak..

    ReplyDelete
  5. hahaha :) Aida pon ada gak. Tahniah Aida.Hehehe

    ReplyDelete
  6. tahniah utk solehah dan aida.....
    dapat special review nanti.....
    teruskan berblogging.....

    ReplyDelete
  7. tahniah buat mereka berdua.. hehe

    ReplyDelete
  8. haha! tahniah kepada mereka...
    tak sempat pun nak komen.. hihi! ^_^

    ReplyDelete
  9. lepas ni bolehlah terjah blog mereka yang bertuah ni..btw,congrate shida entry makin bertambah lagi.

    ReplyDelete
  10. tahniah utk merek berduah yg bertuah tu eheeee

    ReplyDelete
  11. ok ni saya jeles kejap. hoho

    ReplyDelete
  12. akak bukan komen terakhir ke kikiki

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.