Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 14 October 2012

awan awan nano shida :)

   Assalammualaikum, peace upon you.
Cantik tak awan-awan tu? shida snap waktu time pagi kelmarin lingkungan pukul berapa eh shida dah lupa tapi serius shida terpandang cantik sangat-sangat, lokasi berhampiran tempat kerja shida :) pastu tiba-tiba teringat pula dekat blog shida yang juga ada awan-awan nano kecil molek tu kan hehee :) Rindu nak mengomen, shida nak blogwalking dulu kat blog korang, rasa lama tak terjah! Ohya shida dah sihat :)




30 comments:

  1. cantiknya...pandai ambil gambar...

    ReplyDelete
  2. sk tgk awan setompok2 camni.. ;-)

    ReplyDelete
  3. sk tgk awan setompok2 camni.. ;-)

    ReplyDelete
  4. kreatif betul shida neh hihihihi

    ReplyDelete
  5. Singgah la ke blog sy.
    Masih baru di dunia blogging ni.hehe

    Zirahasnan.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. bgus laa dh sihat ^^

    klau ada DSLR, sy pun suka amik pic cmni...

    ReplyDelete
  7. WAH .. ALHAMDULILLAH .. KAK SHIDA DA UKEYH .. HEHE ..

    COMEL LA AWAN NANO NANO TU .. HEHE

    ReplyDelete
  8. WAH .. ALHAMDULILLAH .. KAK SHIDA DA UKEYH .. HEHE ..

    COMEL LA AWAN NANO NANO TU .. HEHE

    ReplyDelete
  9. mmg cantik ar awan tu.. err.. shida x sehat ke.. alorr siannya.. patutla bape ari x nampak bw.. ^_^

    ReplyDelete
  10. Ciptaan Tuhan yg mengagumkan

    ReplyDelete
  11. Tenang ja bila tgk awan di langit...nice captured

    ReplyDelete
  12. Alhamdulilah shida dah sihat :) selamat berblogwalking yer..

    memang cantik ciptaan Tuhan kan..

    ReplyDelete
  13. ooo sesuai dengan tema blog shida
    alhamdulillah dah sihat :)

    ReplyDelete
  14. molek juga awan disana. hik hik.

    ReplyDelete
  15. cantik sgt awn2 tu kak..bila tengok rasa damai n tenang..indahnya :)

    ReplyDelete
  16. putih bersih jer awan nano tu.....

    ReplyDelete
  17. Paling suke tgk awan masa matahari nak terbenam tu. masyaAllah, cantik sgt.

    ReplyDelete
  18. cantik la shida awan tu..Alhamdulilah shida dh sihat :)

    ReplyDelete
  19. ni mesti layan perasaan kan....hahaha :p

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.