Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 5 October 2012

Cheque Nuffnang ke4 sudah sampai ke tangan shida, syukur rezeki blog!

  Assalammualaikum, peace upon you.
Cheque dari Nuffnang yang ke 4 :)
Taaaa daaaa^^ dah sampai cheque yang dinanti-nantikan :) tadi tengahari, balik kerja terus shida bank in dekat mesin deposit cheque. Alangkah bahagianya rasa hehee^^ dan last payment shida tengah tunggu dari blin.gd sebanyak RM112.00 saja. Pihak Blin.gd tak balas lagi email shida dari 3 hari lepas, tak tahu kenapa, jangan cakap tak nak bagi sudah duit tu shida mengamuk karang! bersusah payah shida promot iklan. tunggu 2 bulan nak dapatkan amount sebanyak tu. Shida tak ada idea lagi nak guna duit dari pendapat bloging ni untuk apa cuma yang pasti shida nak buka akaun Mybank dan simpan dalam akaun bank baru tu. Shida fikir dan nak serius duit bloging nak asing. Tak nak usik hehee^^ dah cukup setahun baru cadang nak guna, selasa minggu depan shida cuti boleh lah shida buka akaun Mybank dan transfer balik duit dari CIMB ke akaun Mybank shida nanti :) Rasa excited semacam pula shida rasa hehee :) Shida cuma pakai CIMB itu pun hal kerja sebab gaji masuk CIMB Bank :)

Urusan cheque pun untuk kali ke4 ni shida terasa sangat-sangat cepat sebab payment Advice shida dapat dari Bank HSBC melalui email 1 Oktober 2012 dan Cheque pula sampai kerumah 4 Oktober 2012. Kali ni urusan nuffnang dan penghantaran cheque Nuffnang memang cepat biasanya akan ambil masa 1 week. Macam sebelum ni yang ke 2 dan ke 3 punya cheque agak lewat. Tapi tak apa lah asalkan sampai ke alamat yang betul ke rumah shida. Lega :)

Thanks Nuffnang diatas kepercayaan berbloging memang ada pendapatan sampingan!




35 comments:

  1. Wahhhh da bole la sharing is caring :)
    Hihihi congratssss awk :)

    ReplyDelete
  2. wah..bestnya.. bolehlah belanja kepsi..hehehe

    ReplyDelete
  3. aishhh...jeles ni..senang nye dpt...

    ReplyDelete
  4. wah...bestnyer dh masyukk..

    ReplyDelete
  5. tak pernah lagi cash out...bagaimanalah rasanyer yer...

    ReplyDelete
  6. wah ble belanja Kfc ni..hehe..tahniah..sya pun tgh tgu cash out dr says complete..

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..x pernah merasa lagi..huhu

    ReplyDelete
  8. jeles2. hehe.. ape2pun tahniah.. =)

    ReplyDelete
  9. congratz, shida ^^

    mcm retis laa slalu dapat cheque cmni, hikk...

    ReplyDelete
  10. beshnyerrrr shida...murah tol rezeki shida....bleh blanja hahaha

    ReplyDelete
  11. nak jugakkkkkkk...hihihi.slmat smpi dh.alhamdulillah.asing ea..simpan bek2x...nnt smpi masa guna utk yg sptt ye :)

    ReplyDelete
  12. cepat kak ! belanja Lyssa ! eh eh eh ^^

    ReplyDelete
  13. x sabar nk balik kg.rasa nya satu batch kot cheque ngan shida..heh...nanti entry nanti huhu

    ReplyDelete
  14. blnja Samuai buger kt pat tau!! tahniah sida!

    ReplyDelete
  15. ala..best2 nye..mohon blanja kita :P hee

    ReplyDelete
  16. wah bestnye..dia dah 4 kali...

    ReplyDelete
  17. boleh ler blanja remy nanti....he3

    ReplyDelete
  18. Tahniah syida..cmna nk cash out ek..sy wat xleh pon.:-(

    ReplyDelete
  19. nak tanya pasal nuffnang la kak shida. boleh singgah sini kejap.

    http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/10/tidak-tahu-guna-nuffnang.html

    ReplyDelete
  20. saya dah add aka dalam pesbuk.

    shasha yacob.

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah.. murah rezeki shida berblog :-)

    ReplyDelete
  22. Alhamdulilah shida..rezeki blog :) happy sgt kan...

    ReplyDelete
  23. Alhamdulillah murah rezeki Shida..bleh la blanja kak M makan hi hi..

    ReplyDelete
  24. congrat dear.. cepatnya dapat

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.