Cheque Nuffnang ke4 sudah sampai ke tangan shida, syukur rezeki blog! | Dunia sebenar Shida Cheque Nuffnang ke4 sudah sampai ke tangan shida, syukur rezeki blog!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 5 October 2012

Cheque Nuffnang ke4 sudah sampai ke tangan shida, syukur rezeki blog!

  Assalammualaikum, peace upon you.
Cheque dari Nuffnang yang ke 4 :)
Taaaa daaaa^^ dah sampai cheque yang dinanti-nantikan :) tadi tengahari, balik kerja terus shida bank in dekat mesin deposit cheque. Alangkah bahagianya rasa hehee^^ dan last payment shida tengah tunggu dari blin.gd sebanyak RM112.00 saja. Pihak Blin.gd tak balas lagi email shida dari 3 hari lepas, tak tahu kenapa, jangan cakap tak nak bagi sudah duit tu shida mengamuk karang! bersusah payah shida promot iklan. tunggu 2 bulan nak dapatkan amount sebanyak tu. Shida tak ada idea lagi nak guna duit dari pendapat bloging ni untuk apa cuma yang pasti shida nak buka akaun Mybank dan simpan dalam akaun bank baru tu. Shida fikir dan nak serius duit bloging nak asing. Tak nak usik hehee^^ dah cukup setahun baru cadang nak guna, selasa minggu depan shida cuti boleh lah shida buka akaun Mybank dan transfer balik duit dari CIMB ke akaun Mybank shida nanti :) Rasa excited semacam pula shida rasa hehee :) Shida cuma pakai CIMB itu pun hal kerja sebab gaji masuk CIMB Bank :)

Urusan cheque pun untuk kali ke4 ni shida terasa sangat-sangat cepat sebab payment Advice shida dapat dari Bank HSBC melalui email 1 Oktober 2012 dan Cheque pula sampai kerumah 4 Oktober 2012. Kali ni urusan nuffnang dan penghantaran cheque Nuffnang memang cepat biasanya akan ambil masa 1 week. Macam sebelum ni yang ke 2 dan ke 3 punya cheque agak lewat. Tapi tak apa lah asalkan sampai ke alamat yang betul ke rumah shida. Lega :)

Thanks Nuffnang diatas kepercayaan berbloging memang ada pendapatan sampingan!




35 Jari Ohsem:

Jna marcello said...

Wahhhh da bole la sharing is caring :)
Hihihi congratssss awk :)

boni kacak said...

wah..bestnya.. bolehlah belanja kepsi..hehehe

Fendy said...

aishhh...jeles ni..senang nye dpt...

dEdEQ dE wIshEs said...

AKAQ .. BLANJE WAYANG .. HOHO

fieda said...

wah...bestnyer dh masyukk..

izan mama mia said...

tak pernah lagi cash out...bagaimanalah rasanyer yer...

Mila Ahmad said...

tahniah :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah syg =)

Mrs Velentine said...

wah ble belanja Kfc ni..hehe..tahniah..sya pun tgh tgu cash out dr says complete..

Nens Collection said...

alhamdulillah..x pernah merasa lagi..huhu

aisya said...

jeles2. hehe.. ape2pun tahniah.. =)

PinkUmmi said...

wah...tahniah shida

caliph shuriken said...

congratz, shida ^^

mcm retis laa slalu dapat cheque cmni, hikk...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

beshnyerrrr shida...murah tol rezeki shida....bleh blanja hahaha

hazwan hairy said...

blnja lah blh?hehe

ayut said...

nak jugakkkkkkk...hihihi.slmat smpi dh.alhamdulillah.asing ea..simpan bek2x...nnt smpi masa guna utk yg sptt ye :)

Lyssa Faizureen said...

cepat kak ! belanja Lyssa ! eh eh eh ^^

Phat said...

x sabar nk balik kg.rasa nya satu batch kot cheque ngan shida..heh...nanti entry nanti huhu

mummyriena said...

rezeki ko..untungnya...hahaaa

patriq said...

blnja Samuai buger kt pat tau!! tahniah sida!

Pecinta pink^^ said...

ala..best2 nye..mohon blanja kita :P hee

aku eryati said...

wah bestnye..dia dah 4 kali...

Remy hazza said...

boleh ler blanja remy nanti....he3

Deq's Qienz said...

Tahniah syida..cmna nk cash out ek..sy wat xleh pon.:-(

Eca Dwinky Asha said...

belanja kepsi pelis..hehehe :D

Shasha Yacob said...

nak tanya pasal nuffnang la kak shida. boleh singgah sini kejap.

http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/10/tidak-tahu-guna-nuffnang.html

miz ruha said...

rezeki masyuk~~ :)

Shasha Yacob said...

saya dah add aka dalam pesbuk.

shasha yacob.

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah.. murah rezeki shida berblog :-)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah shida...Rezeki..^^

azizah :) said...

Alhamdulilah shida..rezeki blog :) happy sgt kan...

Si Matatajam said...

Alhamdulillah murah rezeki Shida..bleh la blanja kak M makan hi hi..

Emas Putih said...

hahaha shopping jom

Nisa Greennnpanda said...

congrats shida dear.. ^_^

syiela said...

congrat dear.. cepatnya dapat