CPUV dari Nuffnang BE ke 33 Microsoft Windows 8 | Thanks Blogger Deq's Qienz a.k.a Mama Qhayra | Dunia sebenar Shida CPUV dari Nuffnang BE ke 33 Microsoft Windows 8 | Thanks Blogger Deq's Qienz a.k.a Mama Qhayra

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 31 October 2012

CPUV dari Nuffnang BE ke 33 Microsoft Windows 8 | Thanks Blogger Deq's Qienz a.k.a Mama Qhayra

   Assalammualaikum, peace upon you.
A big Thanks to Nuffnang sebab bagi shida BE/CPUV yang shida sendiri tak sangka Nuffnang akan bagi lagi. Hampir sebulan lebih shida tak dapat BE huwaaa^^ so BE yang dapat ni BE yang ke 33 Microsoft Windows 8. Shida belum nampak lagi iklan BE yang ini. Kalau korang nampak tolong picit-picit sat untuk shida Thanks You :') Hope Nuffnang bagi lagi BE/CPUV untuk blog shida yang tertinggal dan bersawang selama 4hari ni. Hari ni kan P1wimax gagah walaupun hujan lebat tadi siang hehee^^ syabas!! macam ni la baru tak nak POTONG!!! :p

guna camera Samsung Galaxy S3 :)
Ok tengok baik-baik ye gambar tu perhatikan betul-betul hehee^^ cantik dak gambar tu?? haa shida guna camera samsung galaxy s3 tau :) insyallah dalam masa terdekat ni shida tunjuk eh dekat korang HP baru shida tu :) hehee^^ ok keychain yang comel tu datangnya dari Blogger Deq's Qienz a.k.a Mama Qhayra. Sis ni lah yang bagi shida keychain yang comel siap ada kad ucapan yang simple lagi. Ini salah satu tanda kenangan antara shida dan sis deq thanks eh :) tak terbalas shida budi baik sis bagi shida hadiah sebagai tanda kenangan dan perkenalan antara kita. Ha kalau korang cam doodle tu dengan design yang ada kereta tu agaknya korang ingat tak shida ada buat entri tentang blog yang shida edit dari tempahan hari tu. siap boleh buat kad simple lagi cayalah!! heheee^^ Apa-apa pun thank you so much sis deq's :)




33 Jari Ohsem:

Mk Syahir said...

terbaik..mohon tips untuk newbie mcm sy..hihi

Eca Dwinky Asha said...

dpt BE yg sama...3tgh running.xsuka...

Pykaa Pdott said...

aicewahh ade hp baru eh . hehe

IntaNBerliaN said...

wah bestnya.. tahniah shida :-)

♥ Nana BamBam ♥ said...

best dapat BE kan shida :) hhehe

Mia Liana said...

wahhhh dah pakai s3 tu....

boni kacak said...

saya berapa lama tak dapat be..haha..rasa macam nak cubit2 je nuffnang tu

dEdEQ dE wIshEs said...

MURAH REZEKI KAK SHIDA ERK ? DPT BE LAGI .. KEYCHAIN LAGI .. N PALING UNTUNG .. DPT HP S3 LA .. HOKHOK

PinkUmmi said...

tahniah dik dpt BE baru.....dah beli samsung galxy s3 ye..ok ker dik?tab akak dh ko dah...ngah duk fikir nak tukar new ipad nih....

Mieya Atiera said...

Tahniah :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tahniah shida..

wah..samsung S3..best²..^^

AHMAD AFIQ said...

nak tips. tak reti guna

Deq's Qienz said...

hahaha design shida jugak yg sy guna..sebenarnya sy yg harus beterima kaseh byk² coz shida sudi jew edit blog kite..suke sgt² gan design shida nih..tak terucap dek kata²..hope pekenalan kite berkekalan :)

ayut said...

Tahniah Shida...!

OdahOne OdahOneBizz said...

oic shida dah masuk ke galaxy baru...hoho...cepat2 lah reveal S3 tu & cite sikit dia punya pro & cons mana tau teringin gak nak ke galaxy lain...

aisya said...

comellll.. hehe.. tahniah dapat BE lg.. kite ni je yg setia menunggu, mcm menunggu bulan jatuh ke riba dah.. hahaha

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear..comel keychain tu..

Bui Junaidi said...

ALHAMDULILLAH,REZEKI BGANDA..^_^

Fendy said...

s3 tuuuu.....memg best!

miz ruha said...

dapat BE lagi?? rezeki... ^_^

mummyriena said...

tahniah..babe!! review cepat ssss threee...heheeee

patriq said...

wahh sida dah rembat s3 dulu naaa...

Mrs Velentine said...

alhamdulillah rezeki tue

-meeSUPERGIRL- said...

mee pon dah lame tak dapat neh .. grr . tekan British council education UK kshida .. kikiki

Si Matatajam said...

Bestnya Shida...tahniah...

syiela said...

tahniah shida... akak dah picit :)

cantik keychain.. bertambah koleksi ye :)

hazwan hairy said...

dh xdpt..sedihhh!! haha..xleh nk pakai s3..eh!! hahaha

azizah :) said...

tahniah shida... rezeki tu.. Alhamdulilah...untunlah dapat pakai S3..hehe

Sop said...

tahniah Shida
sop skrg dok tgk BE org jer lah.. hehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah shida BE baru...ekceli akak banyak dok skodeng tips nk dpt BE dr blog shida tau..thanks sharing k...hehe...cantik keychain tu :)

Kak Sal said...

tahniah shida :)

Che Rosliza Che mat said...

seronok dapat be...bilalah akak nak dapat jugak ya...

fieda said...

tahniah..