Edit Blog blogger Mama Qhayra dan header blogger Majidah a.k.a Gdah | Dunia sebenar Shida Edit Blog blogger Mama Qhayra dan header blogger Majidah a.k.a Gdah

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 5 October 2012

Edit Blog blogger Mama Qhayra dan header blogger Majidah a.k.a Gdah

  Assalammualaikum, peace upon you.
Selesai juga shida edit blog tempahan dan header-header, cuma tinggal satu lagi blog belum deal lagi dengan ownernya. sambil-sambil shida bloging ni shida ambil part time untuk edit-edit simple blog bagi kemas, cantik dan yang penting tak sarat :) design semua mengikut kreativiti shida sendiri lah. Insyallah shida buat lain daripada yang lain. Setakat ni alhamdulillah semua berpuas hati dengan hasil tangan shida mengedit syukran :) jom tengok blog siapa yang shida edit-edit tu. Korang kritik lah shida sebab shida masih dalam pembelajaran tapi kritikan yang membinalah ok :) Thanks buat mereka yang menempah dengan shida.





35 Jari Ohsem:

Mrs Velentine said...

cantik

hazwan hairy said...

wahhh baru tau ^^

nuyui a.k.a miss YUI said...

alahai,dua2 comel =)

ayut said...

cun..!cayalah dear...keep it up!hihi :)

izan mama mia said...

oh..ambil tempahan juga ker..dah tengok tadi kat entry blog mama qhayra

Mila Ahmad said...

cantiklah header yang shida buat lepas ni bolehla mila tempah kat shida.

Fendy said...

wow..cantiknyerr...

cik miera said...

awesome....!! cantik sgt

Remy hazza said...

cantiknya... pandai syida buat......

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

terbaekkk la shida..tak ragu lagi hasil kerja shida mmg memuaskan...nanti dah lama sikit tahun depan ka nk soh shida design lain blog akak hahahhaha...boleh nah ekekeke

Cikgu Ma said...

belum lagi decide nak tempah template bagai dengan mana2 blogger...memang ohsem hasil tangan awak ^_^

tirahzairi said...

nice....:)

QasehnyaRania said...

singgah petang..
kemas dan simple...
suka yg simpe2 je..
blog waniey pon shida edit jugak kn..

;)

CintaZulaikha said...

umm kalau nak tempah ubah belog bg kemas n simple tp nice brapa ek??

jawab kat blog akak ye dik,

http://cintazulaikha-ummi.blogspot.com

Arra Ahmad said...

cmne nk buat tulisan lawa??:)

-meeSUPERGIRL- said...

omeyyyyyyyyy !!

Deq's Qienz said...

Hehe..mmg tersangat2 puas hati shida..tima kaseh byk2..tu la hinggat nt kalo busan dah gan design nih nk minta shida design lain la.hihii

caliph shuriken said...

wahh, very nice.. smoga trus sukses, shida ^__^

Eca Dwinky Asha said...

cantik.

Sally Yatiey said...

Cantik.. Hehe

miz ruha said...

cantik.. ^_^

IntaNBerliaN said...

cantik.. kreatif shida ni :-)

IntaNBerliaN said...

cantik.. kreatif shida ni :-)

C'Jai said...

Shida..akak dah terjah mama qhayra..comey..comey..

Che Rosliza Che mat said...

cantik....memang kreatif....

dEdEQ dE wIshEs said...

WAH GILA COMEL .. NAK WAT GAK LA TEMPAHAN NAN SHIDA .. LEH KE ? AMEK TEMPAHAN AG X ? NGEE~

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik sangat..shida memang kreatif.. ^^

azizah :) said...

cantiknya shida edit! nanti boleh order gan shida la lepas ni..hehe

Si Matatajam said...

Kreatif la Shida ni..Cantik sangat.tengok blog MQ pun kemas sgt...

ieda said...

salam dikk
cantik hasil kerja tangan adik ;)

Emas Putih said...

cantik la. cemburu ni. hehe

Nisa Greennnpanda said...

pndainye shida edit.. cntik..

syiela said...

cantik dan kemas

Shasha Yacob said...

Hamboii, buat kerja parttime ke. hoho

Iezwa Wawa said...

wahh cantik sgt
nak tempah jugak boleh x