Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 5 October 2012

Edit Blog blogger Mama Qhayra dan header blogger Majidah a.k.a Gdah

  Assalammualaikum, peace upon you.
Selesai juga shida edit blog tempahan dan header-header, cuma tinggal satu lagi blog belum deal lagi dengan ownernya. sambil-sambil shida bloging ni shida ambil part time untuk edit-edit simple blog bagi kemas, cantik dan yang penting tak sarat :) design semua mengikut kreativiti shida sendiri lah. Insyallah shida buat lain daripada yang lain. Setakat ni alhamdulillah semua berpuas hati dengan hasil tangan shida mengedit syukran :) jom tengok blog siapa yang shida edit-edit tu. Korang kritik lah shida sebab shida masih dalam pembelajaran tapi kritikan yang membinalah ok :) Thanks buat mereka yang menempah dengan shida.





35 comments:

  1. cun..!cayalah dear...keep it up!hihi :)

    ReplyDelete
  2. oh..ambil tempahan juga ker..dah tengok tadi kat entry blog mama qhayra

    ReplyDelete
  3. cantiklah header yang shida buat lepas ni bolehla mila tempah kat shida.

    ReplyDelete
  4. cantiknya... pandai syida buat......

    ReplyDelete
  5. terbaekkk la shida..tak ragu lagi hasil kerja shida mmg memuaskan...nanti dah lama sikit tahun depan ka nk soh shida design lain blog akak hahahhaha...boleh nah ekekeke

    ReplyDelete
  6. belum lagi decide nak tempah template bagai dengan mana2 blogger...memang ohsem hasil tangan awak ^_^

    ReplyDelete
  7. singgah petang..
    kemas dan simple...
    suka yg simpe2 je..
    blog waniey pon shida edit jugak kn..

    ;)

    ReplyDelete
  8. umm kalau nak tempah ubah belog bg kemas n simple tp nice brapa ek??

    jawab kat blog akak ye dik,

    http://cintazulaikha-ummi.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Hehe..mmg tersangat2 puas hati shida..tima kaseh byk2..tu la hinggat nt kalo busan dah gan design nih nk minta shida design lain la.hihii

    ReplyDelete
  10. wahh, very nice.. smoga trus sukses, shida ^__^

    ReplyDelete
  11. Shida..akak dah terjah mama qhayra..comey..comey..

    ReplyDelete
  12. WAH GILA COMEL .. NAK WAT GAK LA TEMPAHAN NAN SHIDA .. LEH KE ? AMEK TEMPAHAN AG X ? NGEE~

    ReplyDelete
  13. Cantik sangat..shida memang kreatif.. ^^

    ReplyDelete
  14. cantiknya shida edit! nanti boleh order gan shida la lepas ni..hehe

    ReplyDelete
  15. Kreatif la Shida ni..Cantik sangat.tengok blog MQ pun kemas sgt...

    ReplyDelete
  16. salam dikk
    cantik hasil kerja tangan adik ;)

    ReplyDelete
  17. Hamboii, buat kerja parttime ke. hoho

    ReplyDelete
  18. wahh cantik sgt
    nak tempah jugak boleh x

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.