Hadiah dari 2 Blogger Awesome Ccicutedollylicious dan Sop.name.my | Dunia sebenar Shida Hadiah dari 2 Blogger Awesome Ccicutedollylicious dan Sop.name.my

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 12 October 2012

Hadiah dari 2 Blogger Awesome Ccicutedollylicious dan Sop.name.my

   Assalammualaikum, peace upon you.
klik untuk tumbesaran ya kawan-kawan, kelmarin shida join Peraduan Ucapan Hari Lahir Sop, itu pun last minit sebab masa tu internet shida ada masalah sampai online dekat cc tau! ingat tak?? lepas seminggu tu baru ok sikit terus shida buat entri Sop ni. Mulanya tak ada idea sangat sebab yer lah baru lepas stress dengan masalah internet kan. So shida buat la Kad Hari Jadi untuk Sop sempena Ulangtahun umurnya yang ke?? hehee^^ korang tanyalah dia sendiri eh! So entri shida terpilih dalam peraduan tu dapat la cash RM10 dari Sop. Thanks ya Sop, shida bertuah dengan Sop ni sebab Peraduan sebelum ni dari Sop pun shida bertuah juga :) Jom berkenalan dengan Blogger Sop!

Ok untuk hadiah yang ini datangnya dari tak lain dan tak bukan kalau doodle yang cute-cute ni, shida jadi suka sangat-sangat tengok tau tapi bila sendiri yang dapat, nah!! melompat-melompat keriangan hahaa^^ macam budak-budak pulak! Kak Cci bagi shida hadiah ni sebab shida jadi Top Komen September Blog Cci, shida kalau tak ada pemberian macam ni pun memang shida akan selalu terjah blog Kak Cci sebab doodle dia buat shida teruja sampai melompat! serius! cute! shida dapat juga free doodle dari Kak Cci hehee^^ suka tak terkata lah!
Cute kan?? hehee^^ Jom berkenalan dengan Blogger Ccicutedllylicious :)



29 Jari Ohsem:

Remy hazza said...

wah...tahniah shida.... kan remy ckp hari tu...... dah masyuk pun.....

cci said...

eh..eh.. da review da... ^_^

tahniah jd pemenang tuk GA sop ^_^

dann... waaahhh.... cci lagi suke.. sbb shida suke... kalo shida lompat2 kan.. kalo akak jumping terus... ehehhe..ma ceh gak sudi review kad akak yg x seberapa dan sememangnya ohsem tu.. hahaha.. *perasan jerk.. :P
dan maceh gak atas pujian terlampau tu.. ngeee.. ehhee.. gurau jerk.. akak tau tu sume ikhlas dr shida.. ^_^ ehehe

caliph shuriken said...

congratz.. shida hepi mcm dapat kit kat kn, hikk...

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah, rezeki dear.

Yana Aina said...

tahniah .. mmg rezeki lh ^^

aisya said...

ala, comel.. btw, tahniah.. =)

azizah :) said...

tahniah shidaaa! memang comey kak cci punya doodle.. bestnya dapay\t..boleh buat kenang kenangan...

Emas Putih said...

comel gila hahahah :)

Bui Junaidi said...

WOW..BERTUAHNYA..TAHNIAH2..^_^

ayut said...

suke ada headban rabbit tu..comellll...nak jugakkkk~ ^^
tahniah shida...bertuah saje u tau.meh bg tuah kat ayut ckit :p

Nisa Greennnpanda said...

congrats shida.. hehe..
wah, dpt cash...
comel je hadiah dr cci tue.. >_<

mummyriena said...

tahniah shida rezki ko hehee :D

Mrs Velentine said...

tahniah

patriq said...

comel kad tu sida :D tahniah ye..

Che Rosliza Che mat said...

cutenya....tahniah shida..

hnahdy said...

tomeynya...

boni kacak said...

penanda buk tu comel gila!! wah...

Solehah Shamsuddin said...

comelnya hadiah. kawai sungguh! :)

piraaa said...

peh peh, cute betik. bukan kita share ke? haha tahniah :)

myravea said...

Congrats shida! :)

Mk Syahir said...

wah...tahniah2..comel :)

Shasha Yacob said...

amboiii, comel and ohsem

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah shida rezeki tu..tahniah :)

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah.. murah rezeki shida..

Sop Nama Saya said...

Tahniah shida
Sungguh bertuah
Alhamdulillah, rezeki dariNya

Si Matatajam said...

Tahniah Shida...

Azhafizah Md Nor said...

bestnye dapat hadiah kiut miut dari cci dan cash money tu..congrate shida.

fieda said...

tahniah..

Khairul Zamri said...

tahniah2 :)