Tuesday, 23 October 2012

hati luka jiwa merana dengan P1wimax ni!!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Masalah P1wimax belum selesai lagi, ingat tak last shida publish entri hari sabtu scroll tak jauh pun entri tu. Ingat lepas event ni shida nak la BW tau dah semangat sangat-sangat, lastly P1wimax buat hal lagi. Kacau betul lah! terpaksa tunggu dia ok, tunggu hari ahad tak ok lagi, isnin pun tak ok lagi! rasa nak mengamuk je rasa tau! berapa hari tinggal blog tak update huhuhu^^ hari ni selasa! itu pun pukul12 tadi baru ok balik. Shida tak tahu lah masalah apa lagi dekat area umah shida ni. Sebelum ni masalah macam ni tak pernah ada pun! Kakak shida tengah plan nak tukar pakai streamyx tapi belum pasti lagi. Kakak shida rasa sayang nak potong shida pun tak tahu kenapa. Masalah ni dah berlarutan pun dia masih tak nampak lagi adehhh^^ kita diam je la sebab menumpang wifi dia kan hik3 :p Hope lepas ni tak de lagi masalah berulang!!

shida tengah slow-slow blogwalking ke blog korang!



38 comments:

  1. yui tak pernh guna yg ni..mxs, clcom n dg pernh try.. buat msa skg setia pd dg..hihi.

    ReplyDelete
  2. resam hidup menumpang..terpaksalah diam..hihi ^__^

    ReplyDelete
  3. selama pkai streamx okey je tak ada masalah, tp kalo ada gnguan ngan kabel die jd mengong la..hikhik

    ReplyDelete
  4. tenet problem mmg susah kan shida...sabor jer la kan :)

    ReplyDelete
  5. kesian shida...xnak cube pakai unifi ? puas hati juge nanti..

    ReplyDelete
  6. hahahaha kalo dah ada "plan" nak tukar tu, tunggu masa nak tukar. pujuk je lagi

    ReplyDelete
  7. p1wimax memang begitu.. ada masa sampai seminggu demam, celcom pun gitu.. u mobile pun, digi pun, maxis pun.. eh! dah tersebut semua pulak. hehe..

    ReplyDelete
  8. ohoi.. saya tau perasaan itu :D

    ReplyDelete
  9. w1max ne coverage dia luas...maybe ramai pengguna atau byk download menyebabkan satu2 line tu lambat dan jadi xoke.....

    ReplyDelete
  10. w1max ne coverage dia luas...maybe ramai pengguna atau byk download menyebabkan satu2 line tu lambat dan jadi xoke.....

    ReplyDelete
  11. jangan sedih kak shida, ruma curik je wifi rumah kiri kanan. hihi

    ReplyDelete
  12. nasib sedar diri menumpang kekeke.. jgn marah ye :)

    ReplyDelete
  13. rumah saya p1 okeh...cuma saya jer tak ok lambat bayar kena potong. keh keh keh...

    ReplyDelete
  14. Kalau tenet slow mmg tension kan Shida..

    ReplyDelete
  15. SABAR TAW KAK SHIDA .. HEHE .. DEQ XPENAH AG GUNE P1 NI .. SLALU GUNE YG BRODBAND CELCOM JE ..

    ReplyDelete
  16. Hello I am so thrilled I found your website, I really found you by error,
    while I was searching on Askjeeve for something else, Regardless I
    am here now and would just like to say thank you for a tremendous post and
    a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don't have time to read through it all at the minute but I have saved it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the superb work.
    My web page: marlboro gold

    ReplyDelete
  17. guna la streamyx! hehe... best.. jaa dah lama guna... bagus..

    ReplyDelete
  18. tukar je..streamyx or unifi. better. tapi pastikan coverage ada kat sana dulu

    ReplyDelete
  19. Sabar ye shida.. Dugaan wifi ni kdg2 sgt menyakitkan.. Mohon bsabar

    ReplyDelete
  20. potong..potong...potong...

    ReplyDelete
  21. sabarlah shida......
    dugaan la tu....dah nak kena campak p!wimax tu agaknya......he3

    ReplyDelete
  22. potongg!!potong!!hehehehe

    sabaq2..peminat2 anda memahami..hehe :)

    ReplyDelete
  23. cian aku tgk ko shida hehee..tukaq lar!!

    ReplyDelete
  24. klau cmni mmg potong ayam laa kn *out of topic, erkk...

    ReplyDelete
  25. sabar jela dik...pe leh wat kan...

    ReplyDelete
  26. mee sminggu kot . haha . tp bukan p1 . ki3

    ReplyDelete
  27. Tukar line lah shida..digi ok kut..
    setakat ni P! ktorg ok lagi..^^

    ReplyDelete
  28. kalau tengok iklan P1 ni dulu dia asik sebut POTONG! POTONG!...so, dah tiba masanya utk shida potong kot...hoho

    ReplyDelete
  29. tak habis2 lg masalah akak ni kan.. huhu.. stress kalau takde internet ni.. skrg ni semua kena guna internet.. huhu

    ReplyDelete
  30. Boleh tahan kerap juga P1 ni buat hal kan.. Dah kata, si junior belum cukup pengalaman macam seniornya si Streamyx tu.. hihi

    ReplyDelete
  31. potong potong potong la shida... hehehe

    takpe slow2 yunk..jijah pon merangkak gak nak komen entry orang...hehehe

    ReplyDelete
  32. bosan betoi bila line tenet ada prob kan

    ReplyDelete
  33. tenet problem memang sakit hati...

    ReplyDelete
  34. mmg kalau line tenet prblm rasa sakit jer ati ni..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.