hati luka jiwa merana dengan P1wimax ni!! | Dunia sebenar Shida hati luka jiwa merana dengan P1wimax ni!!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 23 October 2012

hati luka jiwa merana dengan P1wimax ni!!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Masalah P1wimax belum selesai lagi, ingat tak last shida publish entri hari sabtu scroll tak jauh pun entri tu. Ingat lepas event ni shida nak la BW tau dah semangat sangat-sangat, lastly P1wimax buat hal lagi. Kacau betul lah! terpaksa tunggu dia ok, tunggu hari ahad tak ok lagi, isnin pun tak ok lagi! rasa nak mengamuk je rasa tau! berapa hari tinggal blog tak update huhuhu^^ hari ni selasa! itu pun pukul12 tadi baru ok balik. Shida tak tahu lah masalah apa lagi dekat area umah shida ni. Sebelum ni masalah macam ni tak pernah ada pun! Kakak shida tengah plan nak tukar pakai streamyx tapi belum pasti lagi. Kakak shida rasa sayang nak potong shida pun tak tahu kenapa. Masalah ni dah berlarutan pun dia masih tak nampak lagi adehhh^^ kita diam je la sebab menumpang wifi dia kan hik3 :p Hope lepas ni tak de lagi masalah berulang!!

shida tengah slow-slow blogwalking ke blog korang!



38 Jari Ohsem:

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui tak pernh guna yg ni..mxs, clcom n dg pernh try.. buat msa skg setia pd dg..hihi.

ayut said...

resam hidup menumpang..terpaksalah diam..hihi ^__^

Mrs Velentine said...

xpe slow2 bw

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

selama pkai streamx okey je tak ada masalah, tp kalo ada gnguan ngan kabel die jd mengong la..hikhik

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tenet problem mmg susah kan shida...sabor jer la kan :)

♥ Nana BamBam ♥ said...

kesian shida...xnak cube pakai unifi ? puas hati juge nanti..

Emas Putih said...

hahahaha kalo dah ada "plan" nak tukar tu, tunggu masa nak tukar. pujuk je lagi

Aida Omar said...

p1wimax memang begitu.. ada masa sampai seminggu demam, celcom pun gitu.. u mobile pun, digi pun, maxis pun.. eh! dah tersebut semua pulak. hehe..

Cik Cyida said...

ohoi.. saya tau perasaan itu :D

Eca Dwinky Asha said...

w1max ne coverage dia luas...maybe ramai pengguna atau byk download menyebabkan satu2 line tu lambat dan jadi xoke.....

Eca Dwinky Asha said...

w1max ne coverage dia luas...maybe ramai pengguna atau byk download menyebabkan satu2 line tu lambat dan jadi xoke.....

Shasha Yacob said...

jangan sedih kak shida, ruma curik je wifi rumah kiri kanan. hihi

syiela said...

nasib sedar diri menumpang kekeke.. jgn marah ye :)

Dhia Dirham said...

rumah saya p1 okeh...cuma saya jer tak ok lambat bayar kena potong. keh keh keh...

Si Matatajam said...

Kalau tenet slow mmg tension kan Shida..

dEdEQ dE wIshEs said...

SABAR TAW KAK SHIDA .. HEHE .. DEQ XPENAH AG GUNE P1 NI .. SLALU GUNE YG BRODBAND CELCOM JE ..

miz ruha said...

datang slow2 ye... ^_^

Anonymous said...

Hello I am so thrilled I found your website, I really found you by error,
while I was searching on Askjeeve for something else, Regardless I
am here now and would just like to say thank you for a tremendous post and
a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don't have time to read through it all at the minute but I have saved it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the superb work.
My web page: marlboro gold

jaakechik said...

guna la streamyx! hehe... best.. jaa dah lama guna... bagus..

boni kacak said...

tukar je..streamyx or unifi. better. tapi pastikan coverage ada kat sana dulu

baby comel said...

Sabar ye shida.. Dugaan wifi ni kdg2 sgt menyakitkan.. Mohon bsabar

hazwan hairy said...

tukaq ja lah shida oi..hahaha.

cci said...

potong..potong...potong...

Remy hazza said...

sabarlah shida......
dugaan la tu....dah nak kena campak p!wimax tu agaknya......he3

Mk Syahir said...

potongg!!potong!!hehehehe

sabaq2..peminat2 anda memahami..hehe :)

mummyriena said...

cian aku tgk ko shida hehee..tukaq lar!!

patriq said...

potong jelarr...!!

caliph shuriken said...

klau cmni mmg potong ayam laa kn *out of topic, erkk...

PinkUmmi said...

sabar jela dik...pe leh wat kan...

-meeSUPERGIRL- said...

mee sminggu kot . haha . tp bukan p1 . ki3

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tukar line lah shida..digi ok kut..
setakat ni P! ktorg ok lagi..^^

OdahOne OdahOneBizz said...

kalau tengok iklan P1 ni dulu dia asik sebut POTONG! POTONG!...so, dah tiba masanya utk shida potong kot...hoho

aisya said...

tak habis2 lg masalah akak ni kan.. huhu.. stress kalau takde internet ni.. skrg ni semua kena guna internet.. huhu

Yousof said...

Boleh tahan kerap juga P1 ni buat hal kan.. Dah kata, si junior belum cukup pengalaman macam seniornya si Streamyx tu.. hihi

azizah :) said...

potong potong potong la shida... hehehe

takpe slow2 yunk..jijah pon merangkak gak nak komen entry orang...hehehe

IntaNBerliaN said...

bosan betoi bila line tenet ada prob kan

Che Rosliza Che mat said...

tenet problem memang sakit hati...

fieda said...

mmg kalau line tenet prblm rasa sakit jer ati ni..