Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 1 October 2012

Isu biru kuning blog shida masih belum selesai lagi | isu part 2

   Assalammualaikum, peace upon you.
Isu-isu di entri sebelum ini, masih belum lagi selesai selepas 24 jam masih ditangga teratas keywords hot dan spicy tu, nak tahu?? baca entri ini >> keywords menggila!! muat turun cerita seks kak shida | kak shida seks (part 1) makin lama perjalanan blog shida ni semakin mencabar. Ada saja dugaan yang perlu shida lalui. entah siapa yang mencari bahan-bahan tersebut. Agaknya orang tu nak buat kajian tentang shida ke?? tentang hal masa depan rumah tangga shida ke? ewahh!! kemain lagi ya!! kahwin pun belum lagi ini kan...dot dot dot.. :) ATAU memang ada kembar Maria Ozawa yang bernama shida tengah hot dekat malaysia ni, sipi-sipi kena kat blog shida kan agaknya la tapi kenapa kak shida?? yang mencari tu adik-adik bawah umur ke?? bahaya ni!! kawalan ibubapa kepada anak-anak remaja belia kita ni perlu dipantau ya!! lagi ketat kawalan lagi bagus!!

Sejuk hati ada juga penawar dalam duka ni : Doa tenangkan fikiran, jom sama-sama kita hafal dan membaca doa ini :) moga-moga tenang fikiran orang membaca doa ini.
sumber : google saja




35 comments:

  1. semakin byk pulak cabang pencarian dia.....tapi tetap seks jadi puncanya.....

    ReplyDelete
  2. jeles kot blog hang yg biru ni shida..huhuhu..

    ReplyDelete
  3. kesian shida.da juga org search benda2 mcmni ye.mmg xpatut dyorg search benda2 mcmni

    ReplyDelete
  4. hahahaha.siapa yang cari BOBOIGIRL tu??hahaha

    ReplyDelete
  5. Siapakah kak shida yg dimaksudkan itu? waduh2! sangat lucah ini orang :)

    Sabar2lah k...

    ReplyDelete
  6. sabar yea..syukur takpernah lagi kena mcm ni..cubit2 nuffnang

    ReplyDelete
  7. hahahahaha . tak habes2 .. ha ah betoi tu .. dy guna kak shida . mybe budak bwh umor ..

    ReplyDelete
  8. EH EH .. ADE LAGIK ? NI MESTI XPUAS HATI KAN . TU YG DUK SEARCH LAGIK .. HEHE

    ReplyDelete
  9. parokla mentaliti orang kita zaman sekarang. suka benar benda lucah. sian kat blog shida jadi mangsa

    ReplyDelete
  10. bahaya betul.. mcm2 je org skrg ni.. huhu

    ReplyDelete
  11. ish..ish..macam2 jer keywords tu...takde benda lain nak cari..boleh plak masuk kat blog shida..

    ReplyDelete
  12. takda benda lain ke nak cari..ish3 .. kuning betul otak org tue. heheh

    ReplyDelete
  13. budak2 nakal kot sebab tu dia duna keyword kak shida

    ReplyDelete
  14. hahaha.. ada sahaja dorang cari nih kan?
    sabo jer lah.. hehehe

    ReplyDelete
  15. suka sgguh org tu cari kt sini, erkk...

    ReplyDelete
  16. Hadoiiii la...pelik bebenor keyword yang depa dok search tu..apa ke hei la...

    ReplyDelete
  17. haha spa lah yg taip kn..hahaha

    ReplyDelete
  18. thanks shida sbb kongsi doa ni :-)

    ReplyDelete
  19. biasala shida...org kite mcm nih la lebih suke cari info yg bukan2

    ReplyDelete
  20. Ni adalah antara 'kelebihan' internet sekarang ni. Mudah sangat dapat akses internet, macam² benda la yang nak dicari..

    ReplyDelete
  21. hush.. keyword agak menyeramkan lah untuk blog kak shida ni... xpe, kitorang yg follow blog kak shida ni taw blog ni camane... kann

    ReplyDelete
  22. makin ramai pulak cari..xleh jadi ni..ehehe

    ReplyDelete
  23. shida ni baik2 orgnya tau... ^_^
    Apa2 pon.. Bersabarlah.. OK..=)

    ReplyDelete
  24. sabar jer la shida....thanks jg sbb share doa tu :)

    ReplyDelete
  25. adeh..ape pun tak bole .. mcm2 lah yg di cari ..hmm

    ReplyDelete
  26. hambuii kalau budak kecik, lebih bagus kena lempang guna selipar jepun ni. hii

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.