Isu biru kuning blog shida masih belum selesai lagi | isu part 2 | Dunia sebenar Shida Isu biru kuning blog shida masih belum selesai lagi | isu part 2

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Monday, 1 October 2012

Isu biru kuning blog shida masih belum selesai lagi | isu part 2

   Assalammualaikum, peace upon you.
Isu-isu di entri sebelum ini, masih belum lagi selesai selepas 24 jam masih ditangga teratas keywords hot dan spicy tu, nak tahu?? baca entri ini >> keywords menggila!! muat turun cerita seks kak shida | kak shida seks (part 1) makin lama perjalanan blog shida ni semakin mencabar. Ada saja dugaan yang perlu shida lalui. entah siapa yang mencari bahan-bahan tersebut. Agaknya orang tu nak buat kajian tentang shida ke?? tentang hal masa depan rumah tangga shida ke? ewahh!! kemain lagi ya!! kahwin pun belum lagi ini kan...dot dot dot.. :) ATAU memang ada kembar Maria Ozawa yang bernama shida tengah hot dekat malaysia ni, sipi-sipi kena kat blog shida kan agaknya la tapi kenapa kak shida?? yang mencari tu adik-adik bawah umur ke?? bahaya ni!! kawalan ibubapa kepada anak-anak remaja belia kita ni perlu dipantau ya!! lagi ketat kawalan lagi bagus!!

Sejuk hati ada juga penawar dalam duka ni : Doa tenangkan fikiran, jom sama-sama kita hafal dan membaca doa ini :) moga-moga tenang fikiran orang membaca doa ini.
sumber : google saja




35 Jari Ohsem:

Unknown said...

eh ade lagi .

Unknown said...

semakin byk pulak cabang pencarian dia.....tapi tetap seks jadi puncanya.....

mummyriena said...

jeles kot blog hang yg biru ni shida..huhuhu..

patriq said...

hhohoo melampo ni sida!

Solehah Shamsuddin said...

kesian shida.da juga org search benda2 mcmni ye.mmg xpatut dyorg search benda2 mcmni

boni kacak said...

hahahaha.siapa yang cari BOBOIGIRL tu??hahaha

Pha Is said...

sabor je la...

Elih Japahar said...

Siapakah kak shida yg dimaksudkan itu? waduh2! sangat lucah ini orang :)

Sabar2lah k...

Mrs Velentine said...

sabar yea..syukur takpernah lagi kena mcm ni..cubit2 nuffnang

-meeSUPERGIRL- said...

hahahahaha . tak habes2 .. ha ah betoi tu .. dy guna kak shida . mybe budak bwh umor ..

dEdEQ dE wIshEs said...

EH EH .. ADE LAGIK ? NI MESTI XPUAS HATI KAN . TU YG DUK SEARCH LAGIK .. HEHE

nuyui a.k.a miss YUI said...

sje toi org itu..

Unknown said...

parokla mentaliti orang kita zaman sekarang. suka benar benda lucah. sian kat blog shida jadi mangsa

Unknown said...

bahaya betul.. mcm2 je org skrg ni.. huhu

ayut said...

ada lagi?wahhh..pelik..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

ish..ish..macam2 jer keywords tu...takde benda lain nak cari..boleh plak masuk kat blog shida..

Unknown said...

takda benda lain ke nak cari..ish3 .. kuning betul otak org tue. heheh

Mia Liana said...

ishhh... sabar ya...

syiela said...

budak2 nakal kot sebab tu dia duna keyword kak shida

Sop said...

hahaha.. ada sahaja dorang cari nih kan?
sabo jer lah.. hehehe

caliph shuriken said...

suka sgguh org tu cari kt sini, erkk...

Si Matatajam said...

Hadoiiii la...pelik bebenor keyword yang depa dok search tu..apa ke hei la...

hazwan hairy said...

haha spa lah yg taip kn..hahaha

IntaNBerliaN said...

thanks shida sbb kongsi doa ni :-)

Unknown said...

Sabar ye,kak :)

Mimie said...

biasala shida...org kite mcm nih la lebih suke cari info yg bukan2

Unknown said...

erk..macam2.. hahaha..

YouSOF said...

Ni adalah antara 'kelebihan' internet sekarang ni. Mudah sangat dapat akses internet, macam² benda la yang nak dicari..

Unknown said...

hush.. keyword agak menyeramkan lah untuk blog kak shida ni... xpe, kitorang yg follow blog kak shida ni taw blog ni camane... kann

Unknown said...

makin ramai pulak cari..xleh jadi ni..ehehe

Mohamad Fathi said...

shida ni baik2 orgnya tau... ^_^
Apa2 pon.. Bersabarlah.. OK..=)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sabar jer la shida....thanks jg sbb share doa tu :)

Pecinta pink^^ said...

adeh..ape pun tak bole .. mcm2 lah yg di cari ..hmm

Nisa Greennnpanda said...

adeh.. "-_-

Unknown said...

hambuii kalau budak kecik, lebih bagus kena lempang guna selipar jepun ni. hii