Jom follow - Aku Cuma Seorang Kulikutif !!! Ohsem giveaway | Dunia sebenar Shida Jom follow - Aku Cuma Seorang Kulikutif !!! Ohsem giveaway

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 2 October 2012

Jom follow - Aku Cuma Seorang Kulikutif !!! Ohsem giveaway

   Assalammualaikum, peace upon you.
 Nak join korang klik Banner meriah atas ni ^_^
Remy! remy! shida join your GA ni. Haa!! korang jomlah join GA sempoi dari remy ni korang, ramai-ramai support dia dan memnuhi hajat remy yang inginkan follower sebanyak 1000 follower sebelum 2012 melabuh tirai cuma tinggal 2 bulan lebih saja :) Sebelum ni pun remy pernah join GA shida so kali ni shida pula support dia! Follow dan Like shida dah buat lama dah sejak remy selalu datang blog shida dan komen-komen thanks ya :)
Tapi apa yang syok masuk blog remy ni, ada lagu tau! lagu lak yang menyentuh kolbu semuanya heheee^^ tak silap lagu sekarang remy pakai dari Hafiz AF ya? dari suara macam hafiz, shida teka saja salah sorry naa! kelebihan blog remy walaupun letak lagu autoplay blog dia tak la berat sangat tapi untuk penggunaan wifi seperti shida ok lah nak loading tiada masalah. Blog hitam serba serbi ni juga selalu buat entri pasal makanan ouchh!! memang terliur tengok gambar-gambar makanan tu semua, korang tak percaya?? sila terjah blog remy, alang-alang dah terjah tu join lah sekali GA ni ok :)

Tag mereka : Ayut Hidayah dan Azizah Blogpecut



22 Jari Ohsem:

Che Rosliza Che mat said...

Good luck shida....

dEdEQ dE wIshEs said...

WOW .. CAM MENARIK .. DEQ NAK JUIN LAH .. HEHE ..

SELAMAT BERSEGMEN SHIDA BUSYUK ! HAHAHA

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck shida =)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

All the best shida..^^

aisya said...

mcm menarik. hehe

hazwan hairy said...

gudluck touk anda gak..hee

zulhilmi tempoyak said...

awat xbleh tgok pon ga dia. huhu

Sally Yatiey said...

Goodluckkkkkkk

Nens Collection said...

gud luck shida!

azizah :) said...

tu dia.. nama jijah kena tag...gudluck yang!

KorN said...

wah.. shida da join segmen mr remy...

syiela said...

gud luck :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

shida maaf lama akak xsinggah sini...

gud luck k shida :)

IntaNBerliaN said...

good luck shida :-)

ayut said...

eh...kena tag..baru dtg ni...tgk2 nama tersenarai la pulok XD
ok join trus! ;)

Everything's Everythings said...

Datang dari segmen yg sama..
Sama-sama kita meriahkan segmen dia ^^
Gd luck~

http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif_3.html

Remy hazza said...

thanks shida....
support blog remy.... dgn gigih remy ke sini.....
moga shida antara yg bertuah nanti....kita tunggu......

Sue Echan said...

salam.. dtg dr segmen sama..saya joined...
http://onlyloveyoubaby.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-follow-aku-cuma-seorang.html

Aimi Syahirah said...

Salam dear.. Awesome blog! Pandai u design.=) Come join my segmen here if nak saya folo awk.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

Isabel Diaz said...

Hye, singgah sini,

Dari segmen yang sama,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html

Dah lama follow awk,

Kalau ada masa lapang,

Jom join sini,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/surprise-giveaway-by-fd.html

Nisa Greennnpanda said...

rmi dh blogger yg join GA remy nie.. sy pun nk join la nnti2, hehe...

Saya Disini said...

salam perkenalan..

gud luck