Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 2 October 2012

Jom follow - Aku Cuma Seorang Kulikutif !!! Ohsem giveaway

   Assalammualaikum, peace upon you.
 Nak join korang klik Banner meriah atas ni ^_^
Remy! remy! shida join your GA ni. Haa!! korang jomlah join GA sempoi dari remy ni korang, ramai-ramai support dia dan memnuhi hajat remy yang inginkan follower sebanyak 1000 follower sebelum 2012 melabuh tirai cuma tinggal 2 bulan lebih saja :) Sebelum ni pun remy pernah join GA shida so kali ni shida pula support dia! Follow dan Like shida dah buat lama dah sejak remy selalu datang blog shida dan komen-komen thanks ya :)
Tapi apa yang syok masuk blog remy ni, ada lagu tau! lagu lak yang menyentuh kolbu semuanya heheee^^ tak silap lagu sekarang remy pakai dari Hafiz AF ya? dari suara macam hafiz, shida teka saja salah sorry naa! kelebihan blog remy walaupun letak lagu autoplay blog dia tak la berat sangat tapi untuk penggunaan wifi seperti shida ok lah nak loading tiada masalah. Blog hitam serba serbi ni juga selalu buat entri pasal makanan ouchh!! memang terliur tengok gambar-gambar makanan tu semua, korang tak percaya?? sila terjah blog remy, alang-alang dah terjah tu join lah sekali GA ni ok :)

Tag mereka : Ayut Hidayah dan Azizah Blogpecut



22 comments:

  1. WOW .. CAM MENARIK .. DEQ NAK JUIN LAH .. HEHE ..

    SELAMAT BERSEGMEN SHIDA BUSYUK ! HAHAHA

    ReplyDelete
  2. tu dia.. nama jijah kena tag...gudluck yang!

    ReplyDelete
  3. wah.. shida da join segmen mr remy...

    ReplyDelete
  4. shida maaf lama akak xsinggah sini...

    gud luck k shida :)

    ReplyDelete
  5. eh...kena tag..baru dtg ni...tgk2 nama tersenarai la pulok XD
    ok join trus! ;)

    ReplyDelete
  6. Datang dari segmen yg sama..
    Sama-sama kita meriahkan segmen dia ^^
    Gd luck~

    http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif_3.html

    ReplyDelete
  7. thanks shida....
    support blog remy.... dgn gigih remy ke sini.....
    moga shida antara yg bertuah nanti....kita tunggu......

    ReplyDelete
  8. salam.. dtg dr segmen sama..saya joined...
    http://onlyloveyoubaby.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-follow-aku-cuma-seorang.html

    ReplyDelete
  9. Salam dear.. Awesome blog! Pandai u design.=) Come join my segmen here if nak saya folo awk.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

    ReplyDelete
  10. Hye, singgah sini,

    Dari segmen yang sama,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html

    Dah lama follow awk,

    Kalau ada masa lapang,

    Jom join sini,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/surprise-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete
  11. rmi dh blogger yg join GA remy nie.. sy pun nk join la nnti2, hehe...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.