KORANG KOMEN, SHIDA REVIEW | 2 komen terawal dan terakhir | Dunia sebenar Shida KORANG KOMEN, SHIDA REVIEW | 2 komen terawal dan terakhir

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 11 October 2012

KORANG KOMEN, SHIDA REVIEW | 2 komen terawal dan terakhir

   Assalammualaikum, peace upon you.
Memandangkan ini adalah entri ke 700 shida so shida nak tambah lagi 2 blog untuk shida review, cara penyertaan senang saja! korang komen dan untuk mendapatkan tempat yang terawal dan terakhir pada komen untuk menjadi blog yang akan shida review nanti. So shida akan mulakan setelah entri ini terbit sehinggalah keluar entri baru iaitu entri ke 701. Shida cuma akan pilih 2 Blogger (blog) yang komen terawal dan yang terakhir untuk entri ini sahaja ok. Jelas semua?? Kalau rasa nak shida review sila lah komen ya. (letak link blog sekali bukan link entri ok) Shida akan review sekali dengan TOP KOMEN SEPTEMBER shida tapi dengan entri berasingan. Shida akan review dalam masa terdekat ni sebabnya tempahan edit blog semakin pesat heheee^^ so kita tunggu dan lihat siapa yang terkono hehee^^ selamat berkomen ya kawan-kawan :)




60 Jari Ohsem:

Solehah Shamsuddin said...

wah macam best je ni.hehe I'm coming.

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/

Alynn Nyzaa said...

ada harapan ke ea nk terpilih?? hai sis shida :D
http://alynnnyzaa.blogspot.com/

zakie 11 said...
This comment has been removed by the author.
Sue PeLik said...

saya mau! saya mau! :)

Chien Si Puteri said...

wah, hebatnya kak shidah..tulis entri sampai 700 entri dah...:D

Sue PeLik said...

http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/

Yana Aina said...

review lh blog picisan yana. . :-)

http://nazlyizan.blogspot.com

S A N D R A said...

http://sunnyxandra.blogspot.com :)

dEdEQ dE wIshEs said...

CHAYORK3 .. CEPAT2 .. BERTUAH NANTI TAW2 .. HEHE .. ^_^

Syat0za Zai said...

wahhh dah 700 post :D tahniah ;)

cci said...

wah..wah.. beruntung sapa yg terpilih tu.. ^_^

Mk Syahir said...

<--- last :p

MakCik Muda said...

hye kak shidaaa...heeeee, nmpak entry kak shida yg nak buat blog review utk blogger :)) hee..

http://makcikdomokun.blogspot.com/

onie said...

nak try nak try :P

Fendy said...

wah,....dah 700 entri...tahniah...

http://fendy1302.blogspot.com/

eza miza said...

mencuba nasib

http://zafikstory.blogspot.com

Che Rosliza Che mat said...

hihihi sis orang terawal ke?...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

LdyNisa said...

nak nak!!
link blog : nisanonsense.blogspot.com

adakah saya orang pertama??? :D

Ezad Skytech said...

siapa la agaknya yg bertuah tu ye..hee~

Hana said...

wahhh.. macam best je :D
teringin nak kena review. muehehe. :D
http://justforfund.blogspot.com/

Ezad Skytech said...

lama da tak singgah sini...:D

SyUhAdA said...

nak..

http://www.syuhadasalleh.my/

tQ

C'Jai said...

Wah..n3 ke 700 ratus... caiyok..!

Hanis Syazana said...

Wah.. dah 700.. Banyak tu :)
link blog :
http://rightnot.blogspot.com/

hii:)

Remy hazza said...

untung sapa yg bertuah tu......gud luck semua...

Secrets of A Teenage Girl said...

sy nak kak syida review blog sy!!!

eh, boleh ke komen mcm ni kak? hehe ;)

http://pinksolovely.blogspot.com

caliph shuriken said...

special entry kali ni ^^

Pezol Stylez said...

first....^^!

♥ Nana BamBam ♥ said...

sapa yang terkena tuh..untung ler..hehe

mummyriena said...

sape yg tkon tu heheee :D

patriq said...

tahniah siapa yg kene review nnt dr sida!!

LyllΛzhar II said...

huhu, singgah sini :)

http://www.smoochie-licious.co.cc

azizah :) said...

mesti jijah bukan yang last ni...hahaha kita tengok siapa yg kena...jeng3x

Fida said...

saya! hehe
*laju jee komen. T__T

Zira Hasnan said...

Wah. Dah byk entry dia. Saya baru nak start berblogging ni.hehe
Tgh blaja2 lg:)

Zirahasnan.blogspot.com

Zul De Alexis said...

wah entri ke 700...taniah akak :)

-meeSUPERGIRL- said...

alaaa .. silap tgk blog kshida lmbat sikit .. tak dapat diriview =( huaa .. haha!

Mk Syahir said...

last!!!

yess..berjaya jugak jadi yang terakhir..ehh? :p

Sop said...

wah menarik
mesti ramai yg komen...
agak Sop bertuah? mana tahu dapat review dr Shida... hehehe

Syat0za Zai said...

eh, zai x letak link blog lah tadi
-,- x pelah, letak kat sinilah.. huhu


http://www.syatoza.com

Aida Omar said...

fuh! aida lah org last itu. hahaha.. awesome lah shida nie.. mesra gitu. Good luck shida sayam.. <3

Peyan Sanstaro said...

WL kejap sblom pergi pgram pagi-pagi buta...


Hohoho ;)

Peyan Sanstaro said...

WL kejap sblom pergi pgram pagi-pagi buta...


Hohoho ;)

Hafizzi Aziz said...

apit last kot. hoho.

Farra Izzaty said...

ade lagi ker .. hehe
http://farra-izzaty.blogspot.com

LyllΛzhar II said...

huehuehue :p

aisya said...

alamak terlepas la plak. huhu

ayut said...

eh2x...lambat..entry 701 dh kuar la..hihihi

Nisa Greennnpanda said...

bestnye kalo shida review, hehe..
tp syg dh t'lpas eh?

ape2 pun nk ltak gak link, ngehehehe.. XD

greennnpanda88.blogspot.com

Shasha Yacob said...

i'm in.

hnahdy said...

700 entry sudah :)

tamamnamra said...

diharap jangan sape² komen selepas aku..

zakie 11 said...

harap dpt riprevie bagiii...yang blog terakhir komen

http://zakie11.blogspot.com

piraaa said...

err sempat lagi?

http://www.bebising.com harap2 la

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mcm dah terlepas peluang jer ahahahaa

Yana Sakura said...

wah2!! sy last!!..hehe...
da 700 entry..cayalah akak... =)

Remy hazza said...

so ...yg pertama dah jumpa.... sap yg terakhir tu.....he3

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah... entry ni dpt sambutan.. :-)

Si Matatajam said...

Best yg dapat direview tu yek...

fieda said...

tertinggal bas dah..