Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 11 October 2012

KORANG KOMEN, SHIDA REVIEW | 2 komen terawal dan terakhir

   Assalammualaikum, peace upon you.
Memandangkan ini adalah entri ke 700 shida so shida nak tambah lagi 2 blog untuk shida review, cara penyertaan senang saja! korang komen dan untuk mendapatkan tempat yang terawal dan terakhir pada komen untuk menjadi blog yang akan shida review nanti. So shida akan mulakan setelah entri ini terbit sehinggalah keluar entri baru iaitu entri ke 701. Shida cuma akan pilih 2 Blogger (blog) yang komen terawal dan yang terakhir untuk entri ini sahaja ok. Jelas semua?? Kalau rasa nak shida review sila lah komen ya. (letak link blog sekali bukan link entri ok) Shida akan review sekali dengan TOP KOMEN SEPTEMBER shida tapi dengan entri berasingan. Shida akan review dalam masa terdekat ni sebabnya tempahan edit blog semakin pesat heheee^^ so kita tunggu dan lihat siapa yang terkono hehee^^ selamat berkomen ya kawan-kawan :)




60 comments:

  1. wah macam best je ni.hehe I'm coming.

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. ada harapan ke ea nk terpilih?? hai sis shida :D
    http://alynnnyzaa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. wah, hebatnya kak shidah..tulis entri sampai 700 entri dah...:D

    ReplyDelete
  5. http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. review lh blog picisan yana. . :-)

    http://nazlyizan.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. http://sunnyxandra.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  8. CHAYORK3 .. CEPAT2 .. BERTUAH NANTI TAW2 .. HEHE .. ^_^

    ReplyDelete
  9. wahhh dah 700 post :D tahniah ;)

    ReplyDelete
  10. wah..wah.. beruntung sapa yg terpilih tu.. ^_^

    ReplyDelete
  11. hye kak shidaaa...heeeee, nmpak entry kak shida yg nak buat blog review utk blogger :)) hee..

    http://makcikdomokun.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. wah,....dah 700 entri...tahniah...

    http://fendy1302.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. mencuba nasib

    http://zafikstory.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. hihihi sis orang terawal ke?...

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. nak nak!!
    link blog : nisanonsense.blogspot.com

    adakah saya orang pertama??? :D

    ReplyDelete
  16. siapa la agaknya yg bertuah tu ye..hee~

    ReplyDelete
  17. wahhh.. macam best je :D
    teringin nak kena review. muehehe. :D
    http://justforfund.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. nak..

    http://www.syuhadasalleh.my/

    tQ

    ReplyDelete
  19. Wah..n3 ke 700 ratus... caiyok..!

    ReplyDelete
  20. Wah.. dah 700.. Banyak tu :)
    link blog :
    http://rightnot.blogspot.com/

    hii:)

    ReplyDelete
  21. untung sapa yg bertuah tu......gud luck semua...

    ReplyDelete
  22. sy nak kak syida review blog sy!!!

    eh, boleh ke komen mcm ni kak? hehe ;)

    http://pinksolovely.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. sapa yang terkena tuh..untung ler..hehe

    ReplyDelete
  24. tahniah siapa yg kene review nnt dr sida!!

    ReplyDelete
  25. huhu, singgah sini :)

    http://www.smoochie-licious.co.cc

    ReplyDelete
  26. mesti jijah bukan yang last ni...hahaha kita tengok siapa yg kena...jeng3x

    ReplyDelete
  27. saya! hehe
    *laju jee komen. T__T

    ReplyDelete
  28. Wah. Dah byk entry dia. Saya baru nak start berblogging ni.hehe
    Tgh blaja2 lg:)

    Zirahasnan.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. wah entri ke 700...taniah akak :)

    ReplyDelete
  30. alaaa .. silap tgk blog kshida lmbat sikit .. tak dapat diriview =( huaa .. haha!

    ReplyDelete
  31. last!!!

    yess..berjaya jugak jadi yang terakhir..ehh? :p

    ReplyDelete
  32. wah menarik
    mesti ramai yg komen...
    agak Sop bertuah? mana tahu dapat review dr Shida... hehehe

    ReplyDelete
  33. eh, zai x letak link blog lah tadi
    -,- x pelah, letak kat sinilah.. huhu


    http://www.syatoza.com

    ReplyDelete
  34. fuh! aida lah org last itu. hahaha.. awesome lah shida nie.. mesra gitu. Good luck shida sayam.. <3

    ReplyDelete
  35. WL kejap sblom pergi pgram pagi-pagi buta...


    Hohoho ;)

    ReplyDelete
  36. WL kejap sblom pergi pgram pagi-pagi buta...


    Hohoho ;)

    ReplyDelete
  37. ade lagi ker .. hehe
    http://farra-izzaty.blogspot.com

    ReplyDelete
  38. alamak terlepas la plak. huhu

    ReplyDelete
  39. eh2x...lambat..entry 701 dh kuar la..hihihi

    ReplyDelete
  40. bestnye kalo shida review, hehe..
    tp syg dh t'lpas eh?

    ape2 pun nk ltak gak link, ngehehehe.. XD

    greennnpanda88.blogspot.com

    ReplyDelete
  41. diharap jangan sape² komen selepas aku..

    ReplyDelete
  42. harap dpt riprevie bagiii...yang blog terakhir komen

    http://zakie11.blogspot.com

    ReplyDelete
  43. err sempat lagi?

    http://www.bebising.com harap2 la

    ReplyDelete
  44. wah2!! sy last!!..hehe...
    da 700 entry..cayalah akak... =)

    ReplyDelete
  45. so ...yg pertama dah jumpa.... sap yg terakhir tu.....he3

    ReplyDelete
  46. alhamdulillah... entry ni dpt sambutan.. :-)

    ReplyDelete
  47. Best yg dapat direview tu yek...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.