Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 3 October 2012

Nuffnang kembali pulih seperti biasa | Ada yang dah cashout ke??

   Assalammualaikum, peace upon you.
Ini lah jumlah sebenar BE shida yang sememangnya ada 1 saja, iaitu BE ke 32 VW Beetle Launch, sangat happy Nuffnang dah pulih, Macam shida sendiri walaupun dalam akaun semalam sampai 8ratus lebih membuatkan shida terbeliak mata dengan BE datang dari tahun 2009, memang shida yakin bahawa Nuffnang memang sedang bermasalah sekarang so shida pun tak harap apa-apa, tak buat apa-apa cuma biar ia selesai seperti biasa. Now hari ni memang dah jadi seperti sebelumnya (normal) earnings pun memang banyak tu seperti asal tak kurang tak lebih. Alhamdulillah semuanya selesai :) Ada yang dah cashout ke?? apa cerita pula hal tu?? ada yang nak kongsi cerita bila korang cashout dan pihak nuffnang kata apa?? hehee :)

belum ada rezeki nak pegang duit Nuffnang sampai 8 ratus hehee :p




31 comments:

  1. Hehe, itu yang menghairankan... Umur blog tak sampai 3 bulan, tapi dapat CPUV dari 2009 (tiga tahun yg lepas!). Tak cashout, duit tak pasti dari mana. Memang buat risau :)

    ReplyDelete
  2. churp churp pon problem jugak kan?

    ReplyDelete
  3. haa tu la, akak nak tau gak.. yg dah cashout tu camne yer.. pe nuff ckp :-)

    ReplyDelete
  4. Tiba2 terkejut tengok earning lebih dari biasa?Nuffnang tersilap ke?

    ReplyDelete
  5. tak cashout pun..ada dekat RM 900++ dalam akaun...hihi

    ReplyDelete
  6. Syukur la kalau cmtu..lega sikit .bila dah ramai guna jem jugak dia

    ReplyDelete
  7. tggu dan lihat jer la nanti..hrap nuffnang potong yg terlebih rm20 tu jer..jgn dipotong byk udoh...huhu...smlm konon nk try cashout..ingat kot tak boleh ke..sekali boleh la pulok..dh tekan baru nyesal sbb ni kan baru awal bulan..

    ReplyDelete
  8. masa 8ratus ngapa x cash out? hehehe
    nuff sop sgt slow (1 iklan je pasang) merajuk nuff x bg BE heheheh

    ReplyDelete
  9. mee tak penah cshout . hahahahha

    ReplyDelete
  10. shida..amount yg kak fieda cashout semalam dh berbalik ke amount asal..alhamdulillah semuanya ok tak kurang tak lebih..lega..

    ReplyDelete
  11. database nuff amik cuti mengejut kot aritu, erkk...

    ReplyDelete
  12. NAK CASHOUT RM3 LEBIH TU .. TP XLEH .. HAHAHA

    ReplyDelete
  13. byk tu 8ratus shida..rugi ko...hahaaa..

    ReplyDelete
  14. MM tak cashout pun.. Sebab dah selidik2 earning tu bukan hak kita.. Jadi tunngu jelah keadaan kembali normal.. Alhamdulillah, skang dah okay dah.. =)

    ReplyDelete
  15. jaa pon terkejut tgk pagi td. nasib baik tak ter cash out ekekee.... btw, lamabta laun shida kan merasa gak earning 800++ tu...percaya laa..

    ReplyDelete
  16. dlm acc sy pulak hari tu ade 100 BE.. slame ni punye lah bising tak pernah dpt BE.. tp bile nuffnang dh okay balik hilang sumenye.. nk je cashout tp tak berani.. sbab sumber tu kite tak tau.. jd biar la.. takde rezeki lg nk dpat BE.. =)

    ReplyDelete
  17. Mmg ramai yg terkejut earning Nuffnang tiba2 jadi byk..mesti ada yg tekan cashout kan semalam tanpa soal selidik mana dtgnya earning byk tu..hehe..

    ReplyDelete
  18. hihi nuff ilang ingatan la tuh.. skunk dh sedar blik hihi

    ReplyDelete
  19. ye,smlm nuffnang dh kembali normal.alhamdulillah xhilang apa2 earning

    ReplyDelete
  20. sis tak sempat tengok...sebab komputer kat kedai hihihi

    ReplyDelete
  21. 8ratus?? betul ke?? mmg kaya ahh..

    ReplyDelete
  22. baru berangan nak lebih cikit.. da kembali semula..ngee...

    ReplyDelete
  23. nuff dh ok lega kan klu x pakat dok tebeliak tgk amount tu hehehe

    ReplyDelete
  24. sy atercashout tp bila tgk be tue bukan tarikh sya join nuffnang,,tp semalam cashout tue batal..tp jumlah earning still sama..x kureng dhr sebelumnya

    ReplyDelete
  25. ok dah...heee :)
    tak bt pape pon aritu..dok biar jer..hik3x~

    ReplyDelete
  26. remy terus tak mengharap...rasnya remy pun blur pasal BE nie..... nak kena upah tutorial ajar cara yg betul....hu3

    ReplyDelete
  27. Alhamdulillah semua dah kembali normal...tak dak lagi la rezeki nak cash out..

    ReplyDelete
  28. Nuff cm gelong sikit ek..sy pon terbeliak bj mata bila tgk amout yg byk.seratus lebih.bila 1 3x resfreshh baru back 2 normal..sabo jelahh

    ReplyDelete
  29. tak cashout pun sebab tak pasti mai dari banyak yg sikit jd banyak :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.