Nuffnang kembali pulih seperti biasa | Ada yang dah cashout ke?? | Dunia sebenar Shida Nuffnang kembali pulih seperti biasa | Ada yang dah cashout ke??

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 3 October 2012

Nuffnang kembali pulih seperti biasa | Ada yang dah cashout ke??

   Assalammualaikum, peace upon you.
Ini lah jumlah sebenar BE shida yang sememangnya ada 1 saja, iaitu BE ke 32 VW Beetle Launch, sangat happy Nuffnang dah pulih, Macam shida sendiri walaupun dalam akaun semalam sampai 8ratus lebih membuatkan shida terbeliak mata dengan BE datang dari tahun 2009, memang shida yakin bahawa Nuffnang memang sedang bermasalah sekarang so shida pun tak harap apa-apa, tak buat apa-apa cuma biar ia selesai seperti biasa. Now hari ni memang dah jadi seperti sebelumnya (normal) earnings pun memang banyak tu seperti asal tak kurang tak lebih. Alhamdulillah semuanya selesai :) Ada yang dah cashout ke?? apa cerita pula hal tu?? ada yang nak kongsi cerita bila korang cashout dan pihak nuffnang kata apa?? hehee :)

belum ada rezeki nak pegang duit Nuffnang sampai 8 ratus hehee :p




31 Jari Ohsem:

Khalilah MNor said...

Hehe, itu yang menghairankan... Umur blog tak sampai 3 bulan, tapi dapat CPUV dari 2009 (tiga tahun yg lepas!). Tak cashout, duit tak pasti dari mana. Memang buat risau :)

Nurul Faiz Bikers said...

churp churp pon problem jugak kan?

IntaNBerliaN said...

haa tu la, akak nak tau gak.. yg dah cashout tu camne yer.. pe nuff ckp :-)

Scarlett O'Hara said...

Tiba2 terkejut tengok earning lebih dari biasa?Nuffnang tersilap ke?

Arra Ahmad said...

tak cashout pun..ada dekat RM 900++ dalam akaun...hihi

azizah :) said...

Syukur la kalau cmtu..lega sikit .bila dah ramai guna jem jugak dia

fieda said...

tggu dan lihat jer la nanti..hrap nuffnang potong yg terlebih rm20 tu jer..jgn dipotong byk udoh...huhu...smlm konon nk try cashout..ingat kot tak boleh ke..sekali boleh la pulok..dh tekan baru nyesal sbb ni kan baru awal bulan..

Sop said...

masa 8ratus ngapa x cash out? hehehe
nuff sop sgt slow (1 iklan je pasang) merajuk nuff x bg BE heheheh

-meeSUPERGIRL- said...

mee tak penah cshout . hahahahha

fieda said...

shida..amount yg kak fieda cashout semalam dh berbalik ke amount asal..alhamdulillah semuanya ok tak kurang tak lebih..lega..

caliph shuriken said...

database nuff amik cuti mengejut kot aritu, erkk...

dEdEQ dE wIshEs said...

NAK CASHOUT RM3 LEBIH TU .. TP XLEH .. HAHAHA

mummyriena said...

byk tu 8ratus shida..rugi ko...hahaaa..

Misz Mieza said...

MM tak cashout pun.. Sebab dah selidik2 earning tu bukan hak kita.. Jadi tunngu jelah keadaan kembali normal.. Alhamdulillah, skang dah okay dah.. =)

jaakechik said...

jaa pon terkejut tgk pagi td. nasib baik tak ter cash out ekekee.... btw, lamabta laun shida kan merasa gak earning 800++ tu...percaya laa..

aisya said...

dlm acc sy pulak hari tu ade 100 BE.. slame ni punye lah bising tak pernah dpt BE.. tp bile nuffnang dh okay balik hilang sumenye.. nk je cashout tp tak berani.. sbab sumber tu kite tak tau.. jd biar la.. takde rezeki lg nk dpat BE.. =)

Ezad Skytech said...

Mmg ramai yg terkejut earning Nuffnang tiba2 jadi byk..mesti ada yg tekan cashout kan semalam tanpa soal selidik mana dtgnya earning byk tu..hehe..

Sheda ucu said...

hihi nuff ilang ingatan la tuh.. skunk dh sedar blik hihi

Solehah Shamsuddin said...

ye,smlm nuffnang dh kembali normal.alhamdulillah xhilang apa2 earning

Che Rosliza Che mat said...

sis tak sempat tengok...sebab komputer kat kedai hihihi

patriq said...

8ratus?? betul ke?? mmg kaya ahh..

cci said...

baru berangan nak lebih cikit.. da kembali semula..ngee...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nuff dh ok lega kan klu x pakat dok tebeliak tgk amount tu hehehe

Mrs Velentine said...

sy atercashout tp bila tgk be tue bukan tarikh sya join nuffnang,,tp semalam cashout tue batal..tp jumlah earning still sama..x kureng dhr sebelumnya

Aimi Dyna ✰ said...

Follow! Tolong follow balik eh :D

ayut said...

ok dah...heee :)
tak bt pape pon aritu..dok biar jer..hik3x~

Remy hazza said...

remy terus tak mengharap...rasnya remy pun blur pasal BE nie..... nak kena upah tutorial ajar cara yg betul....hu3

Si Matatajam said...

Alhamdulillah semua dah kembali normal...tak dak lagi la rezeki nak cash out..

Deq's Qienz said...

Nuff cm gelong sikit ek..sy pon terbeliak bj mata bila tgk amout yg byk.seratus lebih.bila 1 3x resfreshh baru back 2 normal..sabo jelahh

Nisa Greennnpanda said...

xcashout pun ari tue, hehe...

syiela said...

tak cashout pun sebab tak pasti mai dari banyak yg sikit jd banyak :)