OFF DAY | Dunia sebenar Shida OFF DAY

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 13 October 2012

OFF DAY

   Assalammualaikum, peace upon you.
Malam hingga esok shida mybe tak online sebab rasa tak berapa bagus kesihatan hari ni. Shida perlu tidur awal dan berehat seketika. Jadi bagi yang urgent nak contact shida boleh sms saja bagi yang tahu contact no. shida atau email ke kan, sebab email memang alert terus masuk dalam handfone shida so setakat belek-belek handfone ok la. Nak mengadap laptop ni dan blog mungkin tak boleh tahan, rasa pening ya amat! tengoklah maybe shida akan online semula sebelah petang atau malam ikut keadaan lah. Apa-apa pun shida nak baring tidur awal :) selamat berhujung minggu semua :)




17 Jari Ohsem:

azizah :) said...

ala kesiannya.. penat bekerja ni shida.. jaga diri baik2 k.. banyakkan berehat tau.. bila da sihat baru boleh berblog :)

gadis oren said...

semoga cepat sembuhh ;)

Fendy said...

selamat berhujung minggu...care ur health

لين Si Pipi Merah said...

syafakillah sis! jgn lupa makan ubat.

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

get well soon

Mia Liana said...

get well soon... take care...

dEdEQ dE wIshEs said...

CEPAT SEMBUH TAW KAK SHIDA .. BYAKKAN REHAT N JGN LUPE MKN UBAT ..

miz ruha said...

moga shida cepat sihat... ^_^

Remy hazza said...

semoga cepat sembuh shida... jgn lupa mkn ubat...take care!

Azhafizah Md Nor said...

Get well soon shida.Makan ubat dan rehat ya..

caliph shuriken said...

oic, klau cmtu rehat2 laa dulu ^^

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

shida xsihat ker..moga cpt sembuh k..klu xsihat jgn lupa mam ubat ok :)

IntaNBerliaN said...

ooo shida xsihat ek sblm ni..

alhamdulillah skrg dh sihat kan :-)

ayut said...

skrg mesti dh ok kan..dh update blog.hihihi...ayut yg lmbt dtg :) take care k

Shasha Yacob said...

owlololo, sakit sampai xdapat BW yee. chill, ada masa yang menanti anda. hik hik

Che Rosliza Che mat said...

selamat berhujung minggu shida...jangan lupa makan ubat ya..

fieda said...

dh sihat kan skrg..?