Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 13 October 2012

OFF DAY

   Assalammualaikum, peace upon you.
Malam hingga esok shida mybe tak online sebab rasa tak berapa bagus kesihatan hari ni. Shida perlu tidur awal dan berehat seketika. Jadi bagi yang urgent nak contact shida boleh sms saja bagi yang tahu contact no. shida atau email ke kan, sebab email memang alert terus masuk dalam handfone shida so setakat belek-belek handfone ok la. Nak mengadap laptop ni dan blog mungkin tak boleh tahan, rasa pening ya amat! tengoklah maybe shida akan online semula sebelah petang atau malam ikut keadaan lah. Apa-apa pun shida nak baring tidur awal :) selamat berhujung minggu semua :)




17 comments:

  1. ala kesiannya.. penat bekerja ni shida.. jaga diri baik2 k.. banyakkan berehat tau.. bila da sihat baru boleh berblog :)

    ReplyDelete
  2. selamat berhujung minggu...care ur health

    ReplyDelete
  3. syafakillah sis! jgn lupa makan ubat.

    ReplyDelete
  4. CEPAT SEMBUH TAW KAK SHIDA .. BYAKKAN REHAT N JGN LUPE MKN UBAT ..

    ReplyDelete
  5. moga shida cepat sihat... ^_^

    ReplyDelete
  6. semoga cepat sembuh shida... jgn lupa mkn ubat...take care!

    ReplyDelete
  7. Get well soon shida.Makan ubat dan rehat ya..

    ReplyDelete
  8. shida xsihat ker..moga cpt sembuh k..klu xsihat jgn lupa mam ubat ok :)

    ReplyDelete
  9. ooo shida xsihat ek sblm ni..

    alhamdulillah skrg dh sihat kan :-)

    ReplyDelete
  10. skrg mesti dh ok kan..dh update blog.hihihi...ayut yg lmbt dtg :) take care k

    ReplyDelete
  11. owlololo, sakit sampai xdapat BW yee. chill, ada masa yang menanti anda. hik hik

    ReplyDelete
  12. selamat berhujung minggu shida...jangan lupa makan ubat ya..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.