Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 15 October 2012

Oh Google yang Owesome! | Little Nemo in Slumberland

   Assalammualaikum, peace upon you.
Nak tahu apa seterusnya, ada banyak lagi animasi dalam tu hehee^^ agak jakun sebab firstime nampak tapi shida tak sure bila start benda alah ni, tadi yang shida baru perasan. Syok juga hehee :) Shida tak kisah atau tak hiraukan disebalik cerita dia tapi seronok main tekan-tekan hahaaa^^ korang tak percaya cuba tengok, baru tahu apa maksud shida main dan tekan-tekan tu heheee^^ Google banyak buat macam ni, baru best tak lah bsan asyik tengok gambar google yang seketul tu kan! sekarang google semakin kreatif nak tengok google yang lagi menarik?? haaa..try jom google gravity klik sini >> google ini memang owesome!





38 comments:

  1. hahaa kau dah main..tekan2 juga cam ko kih3 :p

    ReplyDelete
  2. serius baru tau gak.. jom la kte jakun sama2>.<

    ReplyDelete
  3. Sm pon perasan gak kat google td...tapi x try lg...nmpk best jap nk pi try lak..hehe

    ReplyDelete
  4. google memang suka buat benda2 baru kan.. comey jer.. kreatif!

    ReplyDelete
  5. haah... sweet je kan.... macam best pula...

    ReplyDelete
  6. lama x on9 x tau perkembangan huhu

    ReplyDelete
  7. Baca entry shida ni..baru akak tau ada menda alah ni..ohsem.. :)

    ReplyDelete
  8. aah, pg ni buka google, ohsem sangat..terus sibuk klik2.haha

    ReplyDelete
  9. EH ? HEHE .. NAK TRY MAEN2 GAK AH .. EHEHE

    ReplyDelete
  10. nak pi tgk lah...nampak cam best!!!!!

    ReplyDelete
  11. x try lg ada msa nanti boleh le :)

    ReplyDelete
  12. hahaha amboii. kusyuknyer dia nak main google tu hehe. :D

    ReplyDelete
  13. cam best aje..
    nanti nak try jglah..

    ReplyDelete
  14. dari tengah malam tadi ni. Birthday sape ntah. kartunis kalau tak silap.. hehe

    ReplyDelete
  15. kih3 akak baru tau pas baca entry shida

    ReplyDelete
  16. lah...boleh main tekan2 ke??hahaha..kenapa saya tak tau ni??hehehehe

    ReplyDelete
  17. amboi.... sakan sungguh dia na.. ehehe.. ^_^ nak try gak la.. ehehe..

    ReplyDelete
  18. xpnh amik kesah pn pasal google ni shida..klo buka lappy terus fb n blog..hahahahha

    ReplyDelete
  19. eh, baru pula tahu encik google dah semakin kretif. hihi

    ReplyDelete
  20. awal pagi tadi ada main google ni.. paling best tgk katil tu berjalan siap ada kaki panjang, hikk...

    ReplyDelete
  21. xthu pasal ne.hehhe...AFK lately :P

    ReplyDelete
  22. mula2 aida dok tercari2 jugak button nak tekan.. tak perasan bawah tu.. haha.. tapi serius memang best kan google sekarang..

    ReplyDelete
  23. mmmg best google..
    sentiasa berubah ikut semasa
    nak try gak wat utk header sop tp x mampu... heheheh

    ReplyDelete
  24. KAK BUI PUN NK TRYLAH PAS NI..^_^

    ReplyDelete
  25. sama la kita men tekan2 jer huhu

    ReplyDelete
  26. ha google pon hapdate sedia la..hikhik

    p/s : shida nt kasi address nahh..sy nk kasi sesuatu k.

    ReplyDelete
  27. selalu gak main benda alah ni.:)

    ReplyDelete
  28. Cooool kan.. Berjela-jela ke bawah.. Aku ulang dua tiga kali hihihi

    ReplyDelete
  29. kne g tgk ni.. sbb xphm main2 n tekan2 tu camne.. :-)

    ReplyDelete
  30. akak pun ada perasan bila klik google keluar camtue...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.