Oh Google yang Owesome! | Little Nemo in Slumberland | Dunia sebenar Shida Oh Google yang Owesome! | Little Nemo in Slumberland

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 15 October 2012

Oh Google yang Owesome! | Little Nemo in Slumberland

   Assalammualaikum, peace upon you.
Nak tahu apa seterusnya, ada banyak lagi animasi dalam tu hehee^^ agak jakun sebab firstime nampak tapi shida tak sure bila start benda alah ni, tadi yang shida baru perasan. Syok juga hehee :) Shida tak kisah atau tak hiraukan disebalik cerita dia tapi seronok main tekan-tekan hahaaa^^ korang tak percaya cuba tengok, baru tahu apa maksud shida main dan tekan-tekan tu heheee^^ Google banyak buat macam ni, baru best tak lah bsan asyik tengok gambar google yang seketul tu kan! sekarang google semakin kreatif nak tengok google yang lagi menarik?? haaa..try jom google gravity klik sini >> google ini memang owesome!





38 Jari Ohsem:

mummyriena said...

hahaa kau dah main..tekan2 juga cam ko kih3 :p

Peyan Sanstaro said...

cm best je.. Hehehe :)

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

serius baru tau gak.. jom la kte jakun sama2>.<

Zul De Alexis said...

Sm pon perasan gak kat google td...tapi x try lg...nmpk best jap nk pi try lak..hehe

azizah :) said...

google memang suka buat benda2 baru kan.. comey jer.. kreatif!

Mia Liana said...

haah... sweet je kan.... macam best pula...

Emas Putih said...

x pernah tahu. haha :D

Phat said...

lama x on9 x tau perkembangan huhu

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg ohsem!

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Baca entry shida ni..baru akak tau ada menda alah ni..ohsem.. :)

Nor Zilla Sensei said...

aah, pg ni buka google, ohsem sangat..terus sibuk klik2.haha

dEdEQ dE wIshEs said...

EH ? HEHE .. NAK TRY MAEN2 GAK AH .. EHEHE

Remy hazza said...

nak pi tgk lah...nampak cam best!!!!!

eza miza said...

best tekan2.. hehehe

syiela said...

x try lg ada msa nanti boleh le :)

Detective Fiqa said...

hahaha amboii. kusyuknyer dia nak main google tu hehe. :D

Mrs Velentine said...

comel jer..

miz ruha said...

cam best aje..
nanti nak try jglah..

PinkUmmi said...

memg best...hehehe

aisya said...

dari tengah malam tadi ni. Birthday sape ntah. kartunis kalau tak silap.. hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kih3 akak baru tau pas baca entry shida

boni kacak said...

lah...boleh main tekan2 ke??hahaha..kenapa saya tak tau ni??hehehehe

cci said...

amboi.... sakan sungguh dia na.. ehehe.. ^_^ nak try gak la.. ehehe..

hazwan hairy said...

xpnh amik kesah pn pasal google ni shida..klo buka lappy terus fb n blog..hahahahha

Shasha Yacob said...

eh, baru pula tahu encik google dah semakin kretif. hihi

caliph shuriken said...

awal pagi tadi ada main google ni.. paling best tgk katil tu berjalan siap ada kaki panjang, hikk...

Eca Dwinky Asha said...

xthu pasal ne.hehhe...AFK lately :P

Aida Omar said...

mula2 aida dok tercari2 jugak button nak tekan.. tak perasan bawah tu.. haha.. tapi serius memang best kan google sekarang..

Fendy said...

memg menarik la google...

Sop said...

mmmg best google..
sentiasa berubah ikut semasa
nak try gak wat utk header sop tp x mampu... heheheh

Bui Junaidi said...

KAK BUI PUN NK TRYLAH PAS NI..^_^

Azza Afdzal said...

sama la kita men tekan2 jer huhu

Deq's Qienz said...

ha google pon hapdate sedia la..hikhik

p/s : shida nt kasi address nahh..sy nk kasi sesuatu k.

Arra Ahmad said...

selalu gak main benda alah ni.:)

Yousof said...

Cooool kan.. Berjela-jela ke bawah.. Aku ulang dua tiga kali hihihi

IntaNBerliaN said...

kne g tgk ni.. sbb xphm main2 n tekan2 tu camne.. :-)

Che Rosliza Che mat said...

akak pun ada perasan bila klik google keluar camtue...

fieda said...

jakun gak ni..