Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 7 October 2012

PEMENANG-PEMENANG ANUGERAH BLOCKBUSTER

   Assalammualaikum, peace upon you.
Tahniah kepada semua pemenang pada malam ini dan tahniah juga kepada Syamsul Yusof kerana membawa pulang 5 Anugerah dari BlokBuster Astro Ria. Fuhh^^ banyak sungguh dan sememangnya dia layak terima kesemua anugerah yang tercalon. Tahniah Syamsul Yusof :)
 
ANUGERAH KHAS PFM - Syamsul Yusof

1.       Anugerah Filem Drama Muzikal terhebat - Nur Kasih the movie
2.       Anugerah Lagu Soundtrack Filem terhebat  - Ombak Rindu
3.       Anugerah Filem Aksi Terhebat - KL Gengster
4.       Anugerah Watak Penyangak Terhebat - Fikri Bakar (Klip 3GP)
5.       Anugerah Director Baru Terhebat - M.Suryaa (Sumpahan Puaka)
6.       Anugerah  Hero Baru Terhebat - Shahir (Karak)
7.       Anugerah Heroin Baru terhebat - Tasha Shila
8.       Anugerah Filem Kelakar  Terhebat -  Hantu Bongceng
9.       Anugerah Filem Takut Terhebat - Khurafat
10.   Anugerah Tuan Director Terhebat - Syamsul Yusof  (KL Gangster)
11.   Anugerah Hero Terhebat - Zizan Razak (Hantu Bongceng)
12.   Anugerah Heroin Terhebat - Yana Samsudin (Bini-biniku Gangster)
13.   Anugerah Astro Fisrt Terhebat - Kongsi
14.   Anugerah Filem Terhebat - KL Gangster




29 comments:

  1. OH ZIZAN .. HEHEHE .. REZEKI KAMO LAGIK .. TAHNIAH SEMUA ARTIS2 .. NGEE~

    ReplyDelete
  2. kl gangster menang besar malam nie...... tahniah syamsul yusof...

    ReplyDelete
  3. kl gangster menang besar malam nie...... tahniah syamsul yusof...

    ReplyDelete
  4. samsul...memang terbaik.....cayalah zizan menang....sis ingatkan aaron menang....kikiki

    ReplyDelete
  5. perghhhhhh 5 ??? mmg tiptop .. smlm tak tgk sb tgk bola . haha . tp syamsul mmg layak sb filem dy sume best !

    ReplyDelete
  6. Mmg hebat la kl gangster .citer nya pon best ..mmg layak dapat

    ReplyDelete
  7. 1st time dgr anugerah penyangak hebat tu nak tergelak. takde ke nama anugerah yg elok sikit ke. haha

    ReplyDelete
  8. ermmm ada AA di situ..hehee..sis, sy dah wat kan dah pages tuh..semuadah ok la..hikhik..sori ganggu sis ya.

    ReplyDelete
  9. zizan razak berjaya kalahkan hero2 len hihihihi

    ReplyDelete
  10. citer nie memang hebat
    specailly pelakonnya !

    tahniah buat shamsul !

    ReplyDelete
  11. MAAF TAU SBB DH LAMA KAK BUI X SINGGAH..HUHU

    TAHNIAH KPD BUAH HATI KAK BUI..ERON AJIS..HEHEHE

    ReplyDelete
  12. yea yana samsudin menang! hepinyer!

    ReplyDelete
  13. tahniah pada semua pemenang...anda hebat!

    ReplyDelete
  14. wah! taniah pada filem2 yg menang:)

    ReplyDelete
  15. klmarin x tgk tapi tau dia menang besar ^^

    ReplyDelete
  16. x tgk pun
    hanya baca dr update rakan2 :)

    ReplyDelete
  17. Samsul menang besar...
    Tahniah buat semua pemenang..^^

    ReplyDelete
  18. mmg syamsul amek smua dh gaya yer..hihi.tahniah pemenang smua

    ReplyDelete
  19. Aku tau pun pasal ni lepas kawan bagitau masa lepak dengan warung, tak ambik kisah sangat..

    Tapi bila dia cakap yang Anugerah Hero Baru Terhebat dapat kat Shahir, Anugerah Heroin Baru terhebat dapat dekat Tasha Shila kitaorang cuma rasa macam 'hmmm ok diaorang memang 'hebat'.

    ;D

    ReplyDelete
  20. akak tengok kejap je pastu masuk tido

    ReplyDelete
  21. Syamsul Yusof grab sakan tuh...Seronok bapak dia..bangga....Tapi watak penyangak hebat tu M rasa Khir Rahman yg lebih layak la...

    ReplyDelete
  22. akak xtgk plak sbb xda astro.. hihii

    btw, tahniah utk semua :-)

    ReplyDelete
  23. xde astro, so xtgk pun, huhu~.. T_T

    ReplyDelete
  24. ingat aaron yg akan menang..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.