Review Blog Corat coret Nusha & Blog Cerita Tentang Kita | Dunia sebenar Shida Review Blog Corat coret Nusha & Blog Cerita Tentang Kita

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 18 October 2012

Review Blog Corat coret Nusha & Blog Cerita Tentang Kita

   Assalammualaikum, peace upon you.
Seperti yang shida janjikan dalam entri ini klik untuk membaca ya! shida nak review blog dari Top Komen September "Jari mereka Ohsem"setiap bulan. Maka setiap bulan 2 blog terpilih dari 15 akan shida review dan setiap bulan mestilah blog yang berbeza. Top Komen blog shida ni mereka ni memang Awesome tau! selalu datang blog shida, tak pernah jemu-jemu mereka datang memberi support dan komen-komen bagai. Terima Kasih sangat-sangat buat mereka yang tersenarai. So shida mulakan review :
Blog Corat Coret Nusha adalah kepunyaan Blogger Yui, itu nama samaran dia lah yang shida tahu Yui, shida panggil dia pun memang Yui, tapi asal kenapa yui korang tanya lah dia eh, nak cerita lebih-lebih tak tahu pun hehee^^ dengan Yui ni shida lama gak lah kenal mulanya dari dalam blog bawa ke facebook sekarang ke HP, tapi urusan niaga. Korang tahu Yui ada buka perniagaan Craft so comel-comel tau geram je! tapi bukan lah craft saja pelbagai juga tau. Korang boleh terjah BlogShop Yui ni. Shida kenal Yui asalnya dari Blog Puan Azizah lepas dah selalu singgah terus melekat berkawan sampai sekarang, Seronok kawan dengan Yui ni. Baru-baru ni shida ada beli kuih Popia Mini buatan tangan Yui sendiri dengan mak yui. Sedap tau shida dah 2x order hehe^^ satu time raya puasa satu lagi baru-baru ni shida nak bawa pergi KL raya haji nanti :) Fav shida tau Popia Mini ni. Beli buat makan sendiri bukan hidang heheee^^ korang nak boleh order masih boleh lagi tak silap shida^^ Nak lebih Info Boleh terjah Blog YUI ok :) Thanks Yui!
Blog Cerita Tentang Kita adalah kepunyaan Dedeq De Wishes, pelik tak nama dia? tapi yang pasti bukan nama sebenarlah! nama sebenar seperti url blog dedeq. Shida mesra dan manja panggil dedeq saja hehee^^ tak gitu deq? ok Blogger Dedeq ni shida baru kenal dia tak silap dalam beberapa bulan je, Dedeq salah sorang pengunjung setia Blog Shida tau, sampai dia pun dah naik dalam Top Komen Bulanan Shida. Tahniah Dedeq hehee^^ shida juga rajin juga pergi ke blog deq tapi kalau sibuk atau internet problem memang tergendala semua kerja! Blog dedeq dah berwajah baru tau! tak sampai seminggu pun lagi, orang kata masih panas macam baru keluar dari Avon hehee^^ rekaan yang simple berwarna campuran hitam, ungu dan putih. Memang sweet! eh! terpuji design sendiri ekekeke :p  Thanks juga buat sponsors doodle iaitu Blogger Apit! pakar segala doodle! So Korang jom terjah Blog Dedeq untung-untung boleh berkawan baik macam shida dengan dedeq sekarang. Dia sangat-sangat caring orangnya tau! Thanks Deq!




34 Jari Ohsem:

Sheda ucu said...

bestnyerr kena review hihihihihi

dEdEQ dE wIshEs said...

PEEWIT .. HEHE .. DESIGN AKAK MEMG SANTEK .. MASEH .. ADOI .. TERLEBIH PUJI TU AKAK .. HEHE .. MASEH KALI GIK .. TERHARU NI BLOG DEQ ADE DLAM ENTRY AKAK .. SOBSOB .. NANGIS DLU SEJENAK .. HAHA ..

SYGG AKAK LEBIH3 LA

Fendy said...

wahh....bestnyer dpt di review dari shida...

azizah :) said...

sebelum ni jijah dah perasan dah blog dedeq shida yg buat! memang awesome hasil kerja shida.. dedeq pon peramah :)

yui blogger yg ramah tamah..happy go lucky sgt.. setiap entry mesti ada komen dari dia :)

dua2 blogger ni memang patut di review.. tahniah pd mereka..

Mrs Velentine said...

mereka mmg best

duniafana said...

cool slalu singgah blog diorang

Emas Putih said...

hahaha dedeq kat sini jugak. nak tarik telinga ni. hahaha ^^

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..tq syg..suka gak dpt kenalan mcm shida..yui suka ramai kwn..suka2.. tq syg =)

Anisa Anuar said...

ramai betul berbakat bab2 doodle ni ek

miz ruha said...

comelnya header mereka...
shida eh design header dedeq?? cantik.. ^_^

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah tuk mereke berdua..blog yui akak wajib singgah..dedeq tu pulak baru kenal jer :)

Remy hazza said...

tahniah kepada keduanya...sat lagi remy boleh ler pi terjah......

Eca Dwinky Asha said...

wah..best kena review.

Nurul Akmal said...

Wah bestnyer...

Salam kenal, www.siezuka.com :)

Bui Junaidi said...

JAP LAGI KAK BUI TERJAH DIA ORG

Shasha Yacob said...

hambuii, bestnya dapat kena review free. haha , :D

Azza Afdzal said...

bestnye kene review

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

dorang sgt cool n peramah, dedeq ada je nk update..hehe.. slalu gk komen entry dorang

syiela said...

untungnya mereka dapat di review shida

Yousof said...

Aku baru nak kenal² dengan Yui. Tengok gaya penulisan memang baik orangnya. ;D


Cantik header Cerita Tentang Kita tu. Sekali baca nampak macam Cerita Tentan GKita.. Ke ada maksud tersendiri yang Dedeq tau ek? Tanya je hihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

singgah ptg lawat shida :)

IntaNBerliaN said...

BLOG YUI KAK INA PUN SELALU SGGAH.. POPIA YUI TU MMG SEDAP,... HIHI

boni kacak said...

wah..tahniah kepada mereka :)

Aida Omar said...

yuo dan dedeq aida pun kenal depa jugak.. hehe. Terbaik dan tahniah buat mereka berdua kerana berjaya direview retis shida.. hiks :P

mummyriena said...

tahniah kena revw dr shidah ni...hihihi...

patriq said...

jom terjah!!

Mia Liana said...

cantiknya..... ok nak terjah sat...

aisya said...

wah, tahniah buat mereka berdua.. hehe

hazwan hairy said...

cmna leh xpersan entry ni..sobbbb

Shasha Yacob said...

ni review yang top komen erk? hihi saya ni tgh carik sasaran menerjah komen blogger. hihi

yanie j said...

untungnya dapat review dari kak :)

caliph shuriken said...

congratz kt mereka dua ^^

kjap nk singgah sana tgk, hikk...

Che Rosliza Che mat said...

bestnya dapat di review...tahniah...

fieda said...

blog yui terkenal dgn krafnyer dan popia nyer..hihi..blog satu lagi tu kena terjah la..