Review Blog Diari Si Froggie dan Blog Solehah Shamsuddin | Dunia sebenar Shida Review Blog Diari Si Froggie dan Blog Solehah Shamsuddin

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 19 October 2012

Review Blog Diari Si Froggie dan Blog Solehah Shamsuddin

   Assalammualaikum, peace upon you.
Sudah selesai sehari sesi Review Blog Top Komen September, kini giliran Review dari Entri Ke 700 shida, korang ingat tak? yang shida letak tajuk Korang Komen Shida Review | 2 Komen terawal dan terakhir boleh klik link tersebut untuk baca dan ingat balik entri tersebut. sebanyak 59 Komen yang shida dapat dari situ dan entri tersebut tak lah lama shida publish lebih kurang 5jam sebelum 12am. Memandangkan entri shida sudah mencecah 700 shida nak review 2 komen special iaitu pengomen terawal dan terakhir sebelum shida publish entri ke 701. So mereka yang bertuah yang menjadi terawal dan terakhir adalah :
Ok pengomen terawal adalah milik Blogger Solehah Shamsuddin, pantas betul dia komen kan terus dapat yang pertama atau paling awal sekali. Tahniah shida ucapkan dan thanks juga sebab sudi singgah blog shida yang tak seberapa ni ya. Kalau dia dapat komen yang terawal mesti internet laju ni kan! jeles shida, pakai internet kuasa berapa eh solehah?? heheee^^ bukan apa masalah internet dengan shida rasa tak boleh dipisahkan pula hehee^^ Blogger Solehah ni shida pun baru-baru kenal dengan dia. Kenal pun dekat Facebook tak silap shida. Lepas dia rajin komen-komen dekat wall facebook baru tau dia blogger juga, Wahh! minah pink juga solehah ni. Header cantik tau shida like! Jom terjah Blog Solehah Shamsuddin :)

Dan pengomen terakhir sebelum entri 701 publish jatuh kepada Blog Diari Si Froggie, iaitu Blogger Aida Omar a.k.a Best Friends shida hehee^^ tak sangka kau jahh!! dapat review dari shida hehee :) Kalau nak cakap pasal blogger retis Aida Omar ni segan pula shida ni! Tapi Blog Aida memang dah superb! i like tema katak comel yang jarang sekali orang pakai hehee^^ kalau ternampak hijau dan katak teringat Blog Retis Aida Omar ni tau! jeles i!! Korang tengoklah semangat kakak Aida kita ni pasang header raya haji yang bakal tiba seminggu saja lagi hehee^^ Wahai Aida sahabatku apa yang shida boleh doakan semoga Aida berjaya dalam dunia bloging. Bila dah jadi retis dan  femes jangan lupa shida ya! Jom korang terjah www.diarisifrggie.com :)




31 Jari Ohsem:

dEdEQ dE wIshEs said...

WAH .. TAHNIAH3 .. NNTI DEQ BLOGWALKING BLOG KAMU BERDUA TAW .. DEQ SKNG LINE XBRAPE NK OK .. TP .. PERCYELAH .. DEQ PERNAH MASUK KAT BLOG KORANG BERDUA <3

Solehah Shamsuddin said...

alahai shida ku syg. agak2 nya modem rumah solehah berjuta2 kali ganda laju kot. solehah gne streamyx je. mksdnye setkan kepada wifi. dh xd spe yg gne line wifi dari modem ni, mmg laju ah.hehe thanks for review solehah ye. love u alot2! :)

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

froggie da terjah, solehah bsok la nak tito dulu zzz

Fendy said...

bestnya dapat review....

Mrs Velentine said...

wow blog solehah

Mia Liana said...

peramah diorang ni... hehehe terbaikkk ah shida review...

nuyui a.k.a miss YUI said...

bru lepas jenguk blog sis aida =)

aisya said...

kak shida pun apa kurang retisnya. haha.. :P

Emas Putih said...

Hahahaha !! kelas kau jah !! ^___^

Aida Omar said...

apa kau jahh! haha.. tak sangka sebenarnya dapat yg akhir, main bantai komen je tu.. pasal shida kan buat moderation komen.. tup2 memang aida dapat. lawak le pulak. thankz shida sayam.. eh cop sejak bila aida jadi retis nie. memandai je shida eh.. :P Amin.. tq sangat2 doa shida.. <3 leb2

hazwan hairy said...

untunglah depa...bila giliran cheakk..kahkahkah

Cik Cyida said...

owh, nanti ai g terjah :D

Bui Junaidi said...

BLOG AIDA TU BEST..BYK KATAK2 COMEL..^_^

azizah :) said...

wahh aida kena review!! terbaiklah.. ong ong gedik2....hehehe nak mintak sign....

Tinta Lana said...

Assalammualaikum.

Shida..sibuk ea.. :)

Jaga diri bek2 ea shida ^_^

Si Matatajam said...

Blog solehah mmg best..blog Aida tu nak kena terjah la...

Azza Afdzal said...

tahniah kepada yg di review :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tahniah buat mereke..^^

miz ruha said...

selalu juga lah singgah blog mereka... ^_^

Dhia Dirham said...

da terjah dua dua blog.

boni kacak said...

wah..aida omar tu kenal sangat.hehehe

Shasha Yacob said...

ok bestnya dorang kena review review. hihi :D

yanie j said...

untungnya dapat review dr kak :)

mummyriena said...

tahniah yg direview..next....blog aku lak shida heeee :D

Che Rosliza Che mat said...

tahniah untuk 2 orang blogger tue...

caliph shuriken said...

wahh, review blog 2 retis ni, hikk...

fieda said...

solehah dh kenal tp si froggie tak kenal lagi..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

bestnyer blog kena review..tahniah mereka berdua :-)

Remy hazza said...

tahniah pada keduanya..... remy tak kira masa..... dtg cini komen jer.....he3

ayut said...

tu dia..insan kena review :)

Sop said...

tahniah kpd yg berjaya mendapat review dr Shida
terbaek..