Shida teringin sungguh nak pakai Samsung Galaxy S3 | Dunia sebenar Shida Shida teringin sungguh nak pakai Samsung Galaxy S3

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 20 October 2012

Shida teringin sungguh nak pakai Samsung Galaxy S3

   Assalammualaikum, peace upon you.
Ada tak yang nak bagi shida free handfone ni? wahh^^ shida semakin gilakan handfone ni sejak bila tak tau lah! padahal shida memang tak layan tau handfone selain Nokia, sekarang pun shida masih pakai Nokia Brand. Shida baru dapat tau dari member shida Samsung Galaxy S3 ni dah jatuh harganya sekarang tinggal RM 1699.00, aduihh^^ semakin dekat dengan target shida tau! Insyallah bulan depan kalau tak lari bajet shida nak angkat satu Samsung Galaxy S3 ni. Berkenan sangat-sangat, shida jenis susah nak berkenan dengan sesuatu barang tu. Contoh macam lappy shida ni kan. Usia dia sekarang dah hampir 4 tahun tau. Selama 4 tahun shida baru format 2 kali. Shida barang-barang memang jaga dengan baik dan rapi :) Orang nak pinjam memang fikir 100 kali pun belum tentu nak bagi pinjam hehee :) Insyallah korang doakan ya shida dapat pegang Samsung Galaxy S3 ni :)

Esok dekat sekolah shida ada event dan shida orang yang paling sibuk sekali esok sebab nak menguruskan kaunter pendaftaran sorang-sorang huhuhu^^ so entri ni shida publish dulu esoknya shida blogwalking ke blog kawan-kawan ya! Maaflah shida kesempitan masa nak blogwalking sampai tak dapat nak mencelah sikit masa pun nak blogwalking. Shida update pun auto je huhuh^^ Maaf sangat-sangat ya kawan-kawan. Esok malam shida mula blogwalking ok :) Terima kasih tak terhingga pada yang sudi jengah blog shida tiap-tiap masa!




39 Jari Ohsem:

yanie j said...

wahhh..untungla nk pakai S3 kak beli S2 kat yanie hik3..

mummyriena said...

pergh..byk duit blh la ..heheee....

Che Rosliza Che mat said...

hihihi hubby sis pakai s2...

dEdEQ dE wIshEs said...

HAMBOI DIA .. DA HANGAU YE KAK .. HEHE .. MUDAH2AN KAK DPT GAK GUNE HP S3 TU .. NI MESTI MIMPI DATE DGN S3 LA TU KAN .. HAHAHA ..

XPE KAK .. KERJA KAN .. MEMG BUSY .. HOKHOK .. TC CRE KAK

caliph shuriken said...

wahh, berkenan yg ni rupanya ^^

sy still setia dgn cik nokiee, xmo curang, hikk.. tapi sy tingin sgt pakai belt kamen rider *out of topic ^____^

Emas Putih said...

hehehe.. harap2 dapat ^^

♥ Nana BamBam ♥ said...

nana banyak kali gak pakai hp samsung galaxy s3 nie...itupun adik punya..

x mampu nak beli lagi...huhuhu

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

saya asik kecek hubby bellikan hp smsung tp die bt dek je

Peyan Sanstaro said...

Tunggu tahun depan.. Insya-Allah turun lagi banyak harga fon ne..

Hahaha :)

Eca Dwinky Asha said...

eca pena tgk blog guna s3 ne..kaklong nye s3..oke la...tpi xsepuas guna laptop.hahaha..tpi overall mmg oke.eca sendiri nak beli hp baru...tpi yg murah je kot.

gadis oren said...

teringin gak , tp fulus xde , hihihi

Mia Liana said...

boleh tu shida....simpan duit dari sekarang. nanti bila cukup terus beli... entah2 masa tu dah s4...

hazanis said...

teringin jugak nak pakai tapi apa kan daya duit PTPTN mana cukup so sabor jelar..dah keje boleh la beli..hehe

Azza Afdzal said...

sama la kita dari dulu sampai sekrang setai pada nokia jer hihihihi

Karukord Jagau's said...

saya pakai henpong cap ayam je ^_^

Anonymous said...

Heya i'm for the primary time here. I came across this board and I find It really useful & it helped me out much. I'm hoping to present one thing again and help others like you
helped me.
My site > Camel Cigarettes

fieda said...

shida..semoga tercapi ye impian nk pakai hp tu..kak fieda pun berkena gak..tp mahai tu..

Tinta Lana said...

Salam.

Shida..moga hasrat nak pakai tu tercapai dalam waktu terdekat ni ea >_<

Pasal bw..alah..takpa..settlekan dulu keja.. ^_^

miz ruha said...

sape ye nak bagi kat shida tu...
sy tak mampu... :)

sian shida busy...
xpe xpe... nanti2 boleh blogwalking... :)

azizah :) said...

wah...bestnya.. nak jugakkk!! lagi mahal dari samsung tab yer..hehehe

shida.. sure jijah rindu shida pasni.. jaga diri baik2 yer syg...huhuhu :(

Mk Syahir said...

kalau nak bagi kotak pon belum tentu mampu :p

laskar pelangi said...

kita pun 'fall in love' jugak dengan s3 ni.serius cam bestttttttttttttt je kan...xmampu lg nak beli sekarang,sebab masih student..wuwuwu
^__^

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Insyaallah shida mesti boleh punya pakai hp tu nanti...wah lepas ni melaram hp baru la nih hehehe

syiela said...

InsyaAllah shida.. moga dapat peluk nanti.. akak mampu tengok je :)

Remy hazza said...

wah.....best nyer..... samsung galaxy mudah2an dapat dlm genggaman nanti...... remy dulu memang gila gadget jugak..... first i-phone , remy org pertama kat company yg beli..... teruja tu.... kasi kwn2 jeles..... sekarang.... tgk jer.... dah malas dah.....hu3.... passion dah takda

Anonymous said...

Thank you for sharing your thoughts. I really appreciate your efforts and I
will be waiting for your further write ups thanks once again.
Also visit my web page - new marlboro cigarettes types

boni kacak said...

wah..mohon belikan saya satu..hehehe

Khairul Zamri said...

yeke teringin ke nk pakai? kalu gitu shida beli kt sy keh3 :p

ayut said...

blnja tgk gambar boleh tak shida?hihihi ;p

Hazmin Hamudin said...

Bagi yang gemar OS Android kira ok la S3 ni. Saya pulak teringin nak sambar iPhone 5 sekarang ni. Tunggu nak masuk Malaysia secara official je ni.

Sop said...

pakai jgn tak pakai..
S3 mmg terbaik..
harga dah murah sbb keluar note 2.. hehhehe

Shasha Yacob said...

untung lah kak shida kalau dah dapat hp mahai gini. jeles kejap. hihi nanti bila saya dah besar tau lah nak carik duit pi beli hp kesukaan kan, hiihi

Si Matatajam said...

Tak berani nak beli kalau x tahan lasak..sekali Khalish baling ke bawah mau nangis kak M..pasal tu bli Xperia go ari tu..

patriq said...

S2 pun jd lah sida!!

PinkUmmi said...

akak teringin nak pakai new ipad..hehehe

-meeSUPERGIRL- said...

hp neh .mesra manusia . pergh . dapat neh mmg tak makan nasik lah . haha .

LiLy @ MaMaQiStInA said...

sonoknye kalau dapat ni..Nak juga..tapi banyak hal yg harus di utamakan dulu.. :)

aisya said...

teringin jugak!! huhu.. tapi belajar ni tak mampu la.. takkan nk minta duit kt family semata2 nak beli phone canggih manggih.. huhu

IntaNBerliaN said...

mahai jugak yer...