Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 20 October 2012

Shida teringin sungguh nak pakai Samsung Galaxy S3

   Assalammualaikum, peace upon you.
Ada tak yang nak bagi shida free handfone ni? wahh^^ shida semakin gilakan handfone ni sejak bila tak tau lah! padahal shida memang tak layan tau handfone selain Nokia, sekarang pun shida masih pakai Nokia Brand. Shida baru dapat tau dari member shida Samsung Galaxy S3 ni dah jatuh harganya sekarang tinggal RM 1699.00, aduihh^^ semakin dekat dengan target shida tau! Insyallah bulan depan kalau tak lari bajet shida nak angkat satu Samsung Galaxy S3 ni. Berkenan sangat-sangat, shida jenis susah nak berkenan dengan sesuatu barang tu. Contoh macam lappy shida ni kan. Usia dia sekarang dah hampir 4 tahun tau. Selama 4 tahun shida baru format 2 kali. Shida barang-barang memang jaga dengan baik dan rapi :) Orang nak pinjam memang fikir 100 kali pun belum tentu nak bagi pinjam hehee :) Insyallah korang doakan ya shida dapat pegang Samsung Galaxy S3 ni :)

Esok dekat sekolah shida ada event dan shida orang yang paling sibuk sekali esok sebab nak menguruskan kaunter pendaftaran sorang-sorang huhuhu^^ so entri ni shida publish dulu esoknya shida blogwalking ke blog kawan-kawan ya! Maaflah shida kesempitan masa nak blogwalking sampai tak dapat nak mencelah sikit masa pun nak blogwalking. Shida update pun auto je huhuh^^ Maaf sangat-sangat ya kawan-kawan. Esok malam shida mula blogwalking ok :) Terima kasih tak terhingga pada yang sudi jengah blog shida tiap-tiap masa!




39 comments:

  1. wahhh..untungla nk pakai S3 kak beli S2 kat yanie hik3..

    ReplyDelete
  2. pergh..byk duit blh la ..heheee....

    ReplyDelete
  3. HAMBOI DIA .. DA HANGAU YE KAK .. HEHE .. MUDAH2AN KAK DPT GAK GUNE HP S3 TU .. NI MESTI MIMPI DATE DGN S3 LA TU KAN .. HAHAHA ..

    XPE KAK .. KERJA KAN .. MEMG BUSY .. HOKHOK .. TC CRE KAK

    ReplyDelete
  4. wahh, berkenan yg ni rupanya ^^

    sy still setia dgn cik nokiee, xmo curang, hikk.. tapi sy tingin sgt pakai belt kamen rider *out of topic ^____^

    ReplyDelete
  5. nana banyak kali gak pakai hp samsung galaxy s3 nie...itupun adik punya..

    x mampu nak beli lagi...huhuhu

    ReplyDelete
  6. saya asik kecek hubby bellikan hp smsung tp die bt dek je

    ReplyDelete
  7. Tunggu tahun depan.. Insya-Allah turun lagi banyak harga fon ne..

    Hahaha :)

    ReplyDelete
  8. eca pena tgk blog guna s3 ne..kaklong nye s3..oke la...tpi xsepuas guna laptop.hahaha..tpi overall mmg oke.eca sendiri nak beli hp baru...tpi yg murah je kot.

    ReplyDelete
  9. teringin gak , tp fulus xde , hihihi

    ReplyDelete
  10. boleh tu shida....simpan duit dari sekarang. nanti bila cukup terus beli... entah2 masa tu dah s4...

    ReplyDelete
  11. teringin jugak nak pakai tapi apa kan daya duit PTPTN mana cukup so sabor jelar..dah keje boleh la beli..hehe

    ReplyDelete
  12. sama la kita dari dulu sampai sekrang setai pada nokia jer hihihihi

    ReplyDelete
  13. saya pakai henpong cap ayam je ^_^

    ReplyDelete
  14. Heya i'm for the primary time here. I came across this board and I find It really useful & it helped me out much. I'm hoping to present one thing again and help others like you
    helped me.
    My site > Camel Cigarettes

    ReplyDelete
  15. shida..semoga tercapi ye impian nk pakai hp tu..kak fieda pun berkena gak..tp mahai tu..

    ReplyDelete
  16. Salam.

    Shida..moga hasrat nak pakai tu tercapai dalam waktu terdekat ni ea >_<

    Pasal bw..alah..takpa..settlekan dulu keja.. ^_^

    ReplyDelete
  17. sape ye nak bagi kat shida tu...
    sy tak mampu... :)

    sian shida busy...
    xpe xpe... nanti2 boleh blogwalking... :)

    ReplyDelete
  18. wah...bestnya.. nak jugakkk!! lagi mahal dari samsung tab yer..hehehe

    shida.. sure jijah rindu shida pasni.. jaga diri baik2 yer syg...huhuhu :(

    ReplyDelete
  19. kalau nak bagi kotak pon belum tentu mampu :p

    ReplyDelete
  20. kita pun 'fall in love' jugak dengan s3 ni.serius cam bestttttttttttttt je kan...xmampu lg nak beli sekarang,sebab masih student..wuwuwu
    ^__^

    ReplyDelete
  21. Insyaallah shida mesti boleh punya pakai hp tu nanti...wah lepas ni melaram hp baru la nih hehehe

    ReplyDelete
  22. InsyaAllah shida.. moga dapat peluk nanti.. akak mampu tengok je :)

    ReplyDelete
  23. wah.....best nyer..... samsung galaxy mudah2an dapat dlm genggaman nanti...... remy dulu memang gila gadget jugak..... first i-phone , remy org pertama kat company yg beli..... teruja tu.... kasi kwn2 jeles..... sekarang.... tgk jer.... dah malas dah.....hu3.... passion dah takda

    ReplyDelete
  24. Thank you for sharing your thoughts. I really appreciate your efforts and I
    will be waiting for your further write ups thanks once again.
    Also visit my web page - new marlboro cigarettes types

    ReplyDelete
  25. wah..mohon belikan saya satu..hehehe

    ReplyDelete
  26. yeke teringin ke nk pakai? kalu gitu shida beli kt sy keh3 :p

    ReplyDelete
  27. blnja tgk gambar boleh tak shida?hihihi ;p

    ReplyDelete
  28. Bagi yang gemar OS Android kira ok la S3 ni. Saya pulak teringin nak sambar iPhone 5 sekarang ni. Tunggu nak masuk Malaysia secara official je ni.

    ReplyDelete
  29. pakai jgn tak pakai..
    S3 mmg terbaik..
    harga dah murah sbb keluar note 2.. hehhehe

    ReplyDelete
  30. untung lah kak shida kalau dah dapat hp mahai gini. jeles kejap. hihi nanti bila saya dah besar tau lah nak carik duit pi beli hp kesukaan kan, hiihi

    ReplyDelete
  31. Tak berani nak beli kalau x tahan lasak..sekali Khalish baling ke bawah mau nangis kak M..pasal tu bli Xperia go ari tu..

    ReplyDelete
  32. akak teringin nak pakai new ipad..hehehe

    ReplyDelete
  33. hp neh .mesra manusia . pergh . dapat neh mmg tak makan nasik lah . haha .

    ReplyDelete
  34. sonoknye kalau dapat ni..Nak juga..tapi banyak hal yg harus di utamakan dulu.. :)

    ReplyDelete
  35. teringin jugak!! huhu.. tapi belajar ni tak mampu la.. takkan nk minta duit kt family semata2 nak beli phone canggih manggih.. huhu

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.