Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 11 October 2012

Sifat Merendahkan Diri | Orang Yang Merendah Diri

   Assalammualaikum, peace upon you.
Spontaneous Thursday



32 comments:

  1. banyak kelebihan org yg merendah diri ni...tak rugi..jangan jadi smbong bodoh semua benda dia buat sia2 jer..

    ReplyDelete
  2. Moga sifat merendah diri sentiasa ada dlm diri kita..

    ReplyDelete
  3. info yang terbaek dari ladang. tapi aku xsombong, moh lerr terjah youu. hihi

    ReplyDelete
  4. InsyaAllah berubah kearah yang lebih baik :)

    ReplyDelete
  5. RENDAH HATI PUN OK JUGAK..^_^

    ReplyDelete
  6. semoga rasa sifat rendah diri sentiasa ada dalam diri kita :)

    ReplyDelete
  7. rendah diri tue adalah lebih baik..

    ReplyDelete
  8. malu bertanya sesat jalan .. huahuahua.

    kak shida, yg "anda terlepas entri ini" tu ke? yg tu mee copy link jee .. huk

    ReplyDelete
  9. saya sangat bersetuju dengan awak :)

    ReplyDelete
  10. mmg setiap masa kita kna blaja..so,mmg stiap msa kena merendah diri.siapa kita nak sombong...

    ReplyDelete
  11. merendah diri perkra yg paling baik skali.. ^_^ cam cci.. ehehe... *perasan..

    ReplyDelete
  12. memang kena amalkan sikap rendah diri ni :)

    ReplyDelete
  13. Salam. Wah your blog sgt menarik & ohsem! =) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  14. setuju sgt2...xperlu nk belagak kn..

    ReplyDelete
  15. tak perlu kita meninggi diri aNdainya kita tak tahu.... tak salah bertanya...dari kita hilang haluan dgn sendiri....

    ReplyDelete
  16. Salam.

    Betul apa shida gtau tu.

    Bila rendah diri, kita akan sedar, apa2 pun yg ada pada kita, bukan milik kita sbnrnya..semua datang dari DIA.

    ReplyDelete
  17. nie sharing shida..sma2 la mrendahkn diri..:D

    ReplyDelete
  18. pat xrendah..pat makin tinggi sida ngeeeee.. :D

    ReplyDelete
  19. perkongsian yang baik..

    insyaAllah :)

    ReplyDelete
  20. sy nie slalu aje rndah dri, huhu~... tp xb'tmpat.. "-_-

    ReplyDelete
  21. perkongsian yg menarik...shida..merendah diri amalan yg mulia

    ReplyDelete
  22. yes its true shida. jadi amalkanlah sifat rendah diri

    ReplyDelete
  23. a'aa kita mmg kne selalu merendahkan diri...

    ReplyDelete
  24. Subhanallah sy muhasabh diri

    www.iamfinancestudent.blogspot.com

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.