Tahniah 2 Blog yang akan direview nanti | Top 15 Jari Mereka Ohsem! | Dunia sebenar Shida Tahniah 2 Blog yang akan direview nanti | Top 15 Jari Mereka Ohsem!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 4 October 2012

Tahniah 2 Blog yang akan direview nanti | Top 15 Jari Mereka Ohsem!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Tahniah kepada 2 Blog yang bakal shida review nanti :) kepada yang masih tak dapat random dari shida jangan putus asa ok, dapatkan top 15 dan shida akan random lagi next month. Nak mention disini shida tidak akan review blog sama setiap bulan jadi jika random terkena blog yang sama pada bulan-bulan yang lepas shida random lagi sekali ok :) shida berikan yang adil dan saksama jangan risau :)  semua akan dapat. Insyaallah tahun depan shida tambah lagi 5 list so jadikan 20 top komen shida nanti so peluang untuk korang dapat review semakin cerah :) sengit sikit bila shida open sampai 20 Top Komen :) 
Untuk sesi review nanti shida lebih kepada promosi blog. Jika shida rasa perlu untuk memberi pendapat atau komen tentang blog (lebih kepada kekemasan blog) akan shida sertakan nanti. Biasa review shida cuma shida beri trafik dan follower saja :) Ini sajalah yang dapat shida berikan sebagai tanda terima kasih kerana top komen blog shida mereka tak putus-putus datang dan komen blog shida. Terasa blog ni wujud dimata semua blogger. Sekali lagi tahniah dan terima kasih ya :)
 Tahniah!!! Tahniah!!! Tahniah!!! :)





33 Jari Ohsem:

Solehah Shamsuddin said...

tahniah semuanya.

IntaNBerliaN said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Che Rosliza Che mat said...

tahniah...Kepada dua blogger bertuah tue...

Eca Dwinky Asha said...

blog yui tu.hehehe :)

boni kacak said...

tahniah kepada mereka.hehehe

dEdEQ dE wIshEs said...

EH ? EH ? EH ? BETUL KE NI ? EH ? NO 4 TU ? BETUL KE ? WAAAAAA .. KITE LA KITE LA .. ALHAMDULILLAH .. ^_^ .. SHIDA .. KRITIK2 TAW .. NAK TAHU GAK PDGN SHIDA SAL BLOG DEQ NI ..

mummyriena said...

tahniah dorg bertuah! :)

patriq said...

tahniah 2 blog yg drvw nnt ..tahniah sida juga!

Emas Putih said...

hehehe tahniah2 :)

Farra Izzaty said...

tahniah ^_^ kalau kena review nanti mesti trafik naik

cci said...

wah.. tahniah dpt blog direview oleh shida... ^_^

Yana Aina said...

tahniah ^^

cci said...

http://ccicutedollylicious.blogspot.com/2012/10/so-kawaii-tahniahhhhhh.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah kpd mereka berdua...best la nanti blog direview hehehe

aisya said...

tahniah buat mereka berdua.. =)

-meeSUPERGIRL- said...

ala ... ckt lagi .. num 6 tuu .. hehehe .. tahniah ...

Mrs Velentine said...

tahniah

syiela said...

tahniah pada mereka berdua...

fieda said...

tahniah buat mereka berdua...sikit lagi nk kena nama kak fieda..hehehehe..lain kali pulok.

fieda said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Ezad Skytech said...

Tahniah kpd blogger yg bertuah tu..hehe

Ezad Skytech said...

Tahniah kpd blogger yg bertuah tu..hehe

PinkUmmi said...

tahniah kpd blogger yang blog mereka akan di revie oleh adik shida yang tomei..

ayut said...

nama tak terselit la..huhu..dedeq dan Yui..tahniah..nnt abis shida review blog korang.hihi :)

Remy hazza said...

tahniah kepada dua bloggers tu.... semoga terus support shida selepas nie.... remy tetap setia kat sini.......

azizah :) said...

Tahniah yui..shida review naik trafik tu..

Si Matatajam said...

Tahniah pada blogger Pilihan Abg Random tu...

caliph shuriken said...

congratz kpd 2 blogger bertuah tu ^^

nuyui a.k.a miss YUI said...

eh eh,yui ea?? alolololo.. tak sgka sggh,, tq tau shida. komenlah or kritikla pape yg ptut ya =)

Sop said...

tahniah kpd semua yg hebat2 jarinya )

Pecinta pink^^ said...

tahniah buat mereka..akma lme xsinggah komen..bnyak da miss..bulan ni kna laju2 komen ni :P hee

Deq's Qienz said...

Tahniah pd mereka yg bjaya.

Nisa Greennnpanda said...

bestnye shida ade rmi pengomen tegar, hehe.. congrats utk diorg!!