Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 4 October 2012

Tahniah 2 Blog yang akan direview nanti | Top 15 Jari Mereka Ohsem!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Tahniah kepada 2 Blog yang bakal shida review nanti :) kepada yang masih tak dapat random dari shida jangan putus asa ok, dapatkan top 15 dan shida akan random lagi next month. Nak mention disini shida tidak akan review blog sama setiap bulan jadi jika random terkena blog yang sama pada bulan-bulan yang lepas shida random lagi sekali ok :) shida berikan yang adil dan saksama jangan risau :)  semua akan dapat. Insyaallah tahun depan shida tambah lagi 5 list so jadikan 20 top komen shida nanti so peluang untuk korang dapat review semakin cerah :) sengit sikit bila shida open sampai 20 Top Komen :) 
Untuk sesi review nanti shida lebih kepada promosi blog. Jika shida rasa perlu untuk memberi pendapat atau komen tentang blog (lebih kepada kekemasan blog) akan shida sertakan nanti. Biasa review shida cuma shida beri trafik dan follower saja :) Ini sajalah yang dapat shida berikan sebagai tanda terima kasih kerana top komen blog shida mereka tak putus-putus datang dan komen blog shida. Terasa blog ni wujud dimata semua blogger. Sekali lagi tahniah dan terima kasih ya :)
 Tahniah!!! Tahniah!!! Tahniah!!! :)





33 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. tahniah...Kepada dua blogger bertuah tue...

    ReplyDelete
  3. EH ? EH ? EH ? BETUL KE NI ? EH ? NO 4 TU ? BETUL KE ? WAAAAAA .. KITE LA KITE LA .. ALHAMDULILLAH .. ^_^ .. SHIDA .. KRITIK2 TAW .. NAK TAHU GAK PDGN SHIDA SAL BLOG DEQ NI ..

    ReplyDelete
  4. tahniah 2 blog yg drvw nnt ..tahniah sida juga!

    ReplyDelete
  5. tahniah ^_^ kalau kena review nanti mesti trafik naik

    ReplyDelete
  6. wah.. tahniah dpt blog direview oleh shida... ^_^

    ReplyDelete
  7. http://ccicutedollylicious.blogspot.com/2012/10/so-kawaii-tahniahhhhhh.html

    ReplyDelete
  8. tahniah kpd mereka berdua...best la nanti blog direview hehehe

    ReplyDelete
  9. tahniah buat mereka berdua.. =)

    ReplyDelete
  10. ala ... ckt lagi .. num 6 tuu .. hehehe .. tahniah ...

    ReplyDelete
  11. tahniah pada mereka berdua...

    ReplyDelete
  12. tahniah buat mereka berdua...sikit lagi nk kena nama kak fieda..hehehehe..lain kali pulok.

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  14. Tahniah kpd blogger yg bertuah tu..hehe

    ReplyDelete
  15. Tahniah kpd blogger yg bertuah tu..hehe

    ReplyDelete
  16. tahniah kpd blogger yang blog mereka akan di revie oleh adik shida yang tomei..

    ReplyDelete
  17. nama tak terselit la..huhu..dedeq dan Yui..tahniah..nnt abis shida review blog korang.hihi :)

    ReplyDelete
  18. tahniah kepada dua bloggers tu.... semoga terus support shida selepas nie.... remy tetap setia kat sini.......

    ReplyDelete
  19. Tahniah yui..shida review naik trafik tu..

    ReplyDelete
  20. Tahniah pada blogger Pilihan Abg Random tu...

    ReplyDelete
  21. congratz kpd 2 blogger bertuah tu ^^

    ReplyDelete
  22. eh eh,yui ea?? alolololo.. tak sgka sggh,, tq tau shida. komenlah or kritikla pape yg ptut ya =)

    ReplyDelete
  23. tahniah kpd semua yg hebat2 jarinya )

    ReplyDelete
  24. tahniah buat mereka..akma lme xsinggah komen..bnyak da miss..bulan ni kna laju2 komen ni :P hee

    ReplyDelete
  25. bestnye shida ade rmi pengomen tegar, hehe.. congrats utk diorg!!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.