Top Komen September 2012 | 2 Blog bertuah akan direview nantikan! | Dunia sebenar Shida Top Komen September 2012 | 2 Blog bertuah akan direview nantikan!

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Monday, 1 October 2012

Top Komen September 2012 | 2 Blog bertuah akan direview nantikan!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Sekarang dah masuk bulan Oktober alhamdulillah shida dan blog masih hidup untuk terus menulis kepada korang semua :) so entri hari ini mungkin pendek dan rushing, pada yang semua tahu 2 blog akan shida review dalam Top Komen Bulanan Shida "Jari Mereka Ohsem!" so seperti gambar yang shida print screen mereka / blogger-blogger ini yang menjadi top15 bulanan top komen blog shida so. Malam nanti shida akan random top15 ini memilih 2 blog bertuah untuk shida review :) Bagi yang tak tahu isu komen-komen sila rujuk entri ini >> isu komen-komen :)

sekarang shida tengah praktikkan update sehari 2 entri hope berjaya ^_^




37 Jari Ohsem:

Mrs Velentine said...

wah ada intan berlian cik rose..dedeq..nuyui..kak mia...

Si Matatajam said...

Sapa la yg Bertuah yg akan direview tu nnt..

Aimacomel said...

siapalah yg bertuah tu ye? :)
gudluck utk semua yg ada..

caliph shuriken said...

khidmat mr. random diperlukan skali lagi ^^

Unknown said...

alaa...tak tersenarai. maaf..

nuyui a.k.a miss YUI said...

kt tgk sapa yg kena..hihi.

hazwan hairy said...

xdk harapan lah..haha...rsa cm byk tp org lain lg byk..haha

IntaNBerliaN said...

moga shida berjaya update 2 entry setiap hari.. :-)

Emas Putih said...

nak komen!! hehehe meh tolg shida komen2 :) hihi

Unknown said...

wah...tak sangka remy kat atas sekali....... terharu.....
semangat gigih pren together gether.....

kak gojes said...

wah...2 enti sehari..bagus tu shida...sy pun nak la...

Mimie said...

wah tahniah kat kwn2 yg blognya kan direview nti

Unknown said...

gud luck 1 hari 2 n3..;)

Unknown said...

Waaaa.....best nyer kaannn ramai pengomen...(^_____^)..

Unknown said...

Waaaa.....best nyer kaannn ramai pengomen...(^_____^)..

-meeSUPERGIRL- said...

mee tahu nanti mee yg menang . muahahahahaha !

Unknown said...

ehh mane name sy xkan xde kot? haha tahniah buat yg terpilih k :)

Anonymous said...

Untunglah kena review..teringin nya nk jugak...ekekeke =3

YouSOF said...

Ok lepas ni nak cuba masuk dalam senarai tu.. ;D

phat said...

tengah dok kejar dia org semua....laju gila dia org ni hehe

Unknown said...

kak shida, nak tny sikit ni, bape percent comment counter ni eh? korn x bape sure.. bls kat cbox korn eh.. huhu.. kalo sudi ler

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

bertuah sapa yg akan di review. =)hehehe 1 hari 2 entry ye.. keep it up. InsyaAllah blh. =)

Unknown said...

saya takde dalam senarai. selamat mereview pada yang hardcore komen tu..:)

Unknown said...

kaki komeng nihhh

Zaza Iman said...

wah...sapa la terpilih..lama xlawat shida...tenet pun sedih (slow)je waktu ni..hukhuk..

Unknown said...

hahaha selamat mencabut undi yer mr random..ngeee

wah banyak gak tu shida.. 1 hari 2entri... jijah takde idea sekarang ni..huhuhu

Sop said...

alamak tidak tersenarai..
rasa cam byk komen blog shida.. rupanya x cukup byk.. hehhee
bertuah kpd 2 blog tersebut :)

boni kacak said...

eh..si boni pun ada la..hahaha

Mohamad Fathi said...

huwaaa... wa kucewa x ada dalam list... aiyakk. haha.. =p

Cikrosecute said...

hai shida...sis datang walaupun tenet lembab cam siput...nama sis ada jugak....tak sabar nak review kikiki....

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tak sangka nama akak ada juga terselit kat bawah... :)

Unknown said...

eh2, ade jugak terselit kat situ ye? hehe

syiela said...

siapalah yg bertuah nanti tu :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah pd mereka semua...siapa yg beruah tu yer hehe

ayut said...

ok..name tak tersenarai kali ni..hahahaha :p

Nisa Greennnpanda said...

byk yg sy knal dr situ, hehe..

Unknown said...

eh eh, bestnya dapat kene review. hihi bw sini sana