Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 1 October 2012

Top Komen September 2012 | 2 Blog bertuah akan direview nantikan!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Sekarang dah masuk bulan Oktober alhamdulillah shida dan blog masih hidup untuk terus menulis kepada korang semua :) so entri hari ini mungkin pendek dan rushing, pada yang semua tahu 2 blog akan shida review dalam Top Komen Bulanan Shida "Jari Mereka Ohsem!" so seperti gambar yang shida print screen mereka / blogger-blogger ini yang menjadi top15 bulanan top komen blog shida so. Malam nanti shida akan random top15 ini memilih 2 blog bertuah untuk shida review :) Bagi yang tak tahu isu komen-komen sila rujuk entri ini >> isu komen-komen :)

sekarang shida tengah praktikkan update sehari 2 entri hope berjaya ^_^




37 comments:

  1. wah ada intan berlian cik rose..dedeq..nuyui..kak mia...

    ReplyDelete
  2. Sapa la yg Bertuah yg akan direview tu nnt..

    ReplyDelete
  3. siapalah yg bertuah tu ye? :)
    gudluck utk semua yg ada..

    ReplyDelete
  4. khidmat mr. random diperlukan skali lagi ^^

    ReplyDelete
  5. alaa...tak tersenarai. maaf..

    ReplyDelete
  6. xdk harapan lah..haha...rsa cm byk tp org lain lg byk..haha

    ReplyDelete
  7. moga shida berjaya update 2 entry setiap hari.. :-)

    ReplyDelete
  8. nak komen!! hehehe meh tolg shida komen2 :) hihi

    ReplyDelete
  9. wah...tak sangka remy kat atas sekali....... terharu.....
    semangat gigih pren together gether.....

    ReplyDelete
  10. wah...2 enti sehari..bagus tu shida...sy pun nak la...

    ReplyDelete
  11. wah tahniah kat kwn2 yg blognya kan direview nti

    ReplyDelete
  12. Waaaa.....best nyer kaannn ramai pengomen...(^_____^)..

    ReplyDelete
  13. Waaaa.....best nyer kaannn ramai pengomen...(^_____^)..

    ReplyDelete
  14. mee tahu nanti mee yg menang . muahahahahaha !

    ReplyDelete
  15. ehh mane name sy xkan xde kot? haha tahniah buat yg terpilih k :)

    ReplyDelete
  16. Untunglah kena review..teringin nya nk jugak...ekekeke =3

    ReplyDelete
  17. Ok lepas ni nak cuba masuk dalam senarai tu.. ;D

    ReplyDelete
  18. tengah dok kejar dia org semua....laju gila dia org ni hehe

    ReplyDelete
  19. kak shida, nak tny sikit ni, bape percent comment counter ni eh? korn x bape sure.. bls kat cbox korn eh.. huhu.. kalo sudi ler

    ReplyDelete
  20. bertuah sapa yg akan di review. =)hehehe 1 hari 2 entry ye.. keep it up. InsyaAllah blh. =)

    ReplyDelete
  21. saya takde dalam senarai. selamat mereview pada yang hardcore komen tu..:)

    ReplyDelete
  22. wah...sapa la terpilih..lama xlawat shida...tenet pun sedih (slow)je waktu ni..hukhuk..

    ReplyDelete
  23. hahaha selamat mencabut undi yer mr random..ngeee

    wah banyak gak tu shida.. 1 hari 2entri... jijah takde idea sekarang ni..huhuhu

    ReplyDelete
  24. alamak tidak tersenarai..
    rasa cam byk komen blog shida.. rupanya x cukup byk.. hehhee
    bertuah kpd 2 blog tersebut :)

    ReplyDelete
  25. eh..si boni pun ada la..hahaha

    ReplyDelete
  26. huwaaa... wa kucewa x ada dalam list... aiyakk. haha.. =p

    ReplyDelete
  27. hai shida...sis datang walaupun tenet lembab cam siput...nama sis ada jugak....tak sabar nak review kikiki....

    ReplyDelete
  28. Tak sangka nama akak ada juga terselit kat bawah... :)

    ReplyDelete
  29. eh2, ade jugak terselit kat situ ye? hehe

    ReplyDelete
  30. siapalah yg bertuah nanti tu :)

    ReplyDelete
  31. tahniah pd mereka semua...siapa yg beruah tu yer hehe

    ReplyDelete
  32. ok..name tak tersenarai kali ni..hahahaha :p

    ReplyDelete
  33. eh eh, bestnya dapat kene review. hihi bw sini sana

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.