wordless wednesday | 1 day shida potong juga P1wimax ni!! | Dunia sebenar Shida wordless wednesday | 1 day shida potong juga P1wimax ni!!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 17 October 2012

wordless wednesday | 1 day shida potong juga P1wimax ni!!

   Assalammualaikum, peace upon you.
seharian tak bloging, internet line problem huhuhu^^



37 Jari Ohsem:

Emas Putih said...

hahahaha :) short entry menjelaskan segala2nya. haha!!

Fendy said...

potong je...haha

Remy hazza said...

sama gak ngan remy nie.... kekadang ok...kekadang....terkulat menunggu...nak BW pun susah......
kasi potong aja......
tapi kalau pakai berukband cam remy nie pun kekadang hancur jugak.....

izan mama mia said...

akak pun gn p1..kekadang laju kan main..kekadamh huh...baik off9 jer....sabar jerlah..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

la sianyer shida...akak ckp tensen klu tenet wat hal ni...tenet klu wat hal mmg APTB la hahaha...agaknya dia nk soh shida tkar yg lain kot hehe

unsecretostory said...

Banyak jugak aten dgar pasal P1 wimax nie . Ada masalah eh skarang .

Mk Syahir said...

potonggg..jgn tak potongg..hehehehe

caliph shuriken said...

abis laa shida nk potong hg p1, hukk...

Si Matatajam said...

Kiranya Indah khabar dr rupa la ni,,,

aisya said...

sabar kak.. dari hari tu lg tgk bengang dgn p1 ni. hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi.. geram je rasa kan.

dEdEQ dE wIshEs said...

PATUT UN TGOK KAK SHIDA DIAM JE .. HIKHIK .. EH .. PASTU PKAI PE SKNG ? XPELA .. ASAL LEH ON9 KAN .. HIHIHI .. BOKBEM DEQ PON NI .. KEJAP SLOW KEJAP LAJU .. FRUST

azizah :) said...

alololo sabar yang.. masalah cuaca la tu..kdg2 tak menentu kan..hikhik

Cik Nur said...

kalau line xok...lebih baik potong..rugi je bayarkan..

Cikgu Ma said...

tak bayar bil kot...hihihi

k.nisa said...

oh, saya pakai p1 wimax.. alhamdulillah tempat saya ok setakat ni..

miz ruha said...

saje la tu nak uji kesabaran shida...

Eca Dwinky Asha said...

baik potong je.....xberbaloi byr tu.

♥ Nana BamBam ♥ said...

broadband tu kena usik ngan berukband...kekkekeke

lynndAmya said...

haha, sama lah sy, tp sy guna broadband maxis, dh bayar pun lambat gak, selalu ok je, ni pun lama dh x BW gara2 broadband nih, uhuk2 :p

boni kacak said...

mohon bertukar kepada unifi...

Miss Purple said...

salam tuan blog... nak tanya sikit pasal nuffnang... please help me... tengok dekat entry ni ek... tq..

http://milopurple.blogspot.com/2012/10/nape-nuffnang-ni.html

hazwan hairy said...

hahahhaha tukar unifi la...

Shasha Yacob said...

selalunya macam tu lah, enternet lembab macam siput grook

Mrs Velentine said...

mmg internet ni kdg2 hilangkan mood nak blogging

ayut said...

aik..problem lg ke P1 yer?

Yousof said...

POTONG! Sesuailah dengan iklan dia yang dulu tu hehe


Apa² pun Streamyx tetap senior kepada P1. ;D

Bui Junaidi said...

GUNA STREAMIX,TERBAIK..^_^

syiela said...

hehhehe siap panahan kilat lagi tu

IntaNBerliaN said...

bosan kan tenet prob.. akak ni dh seminggu lbh kot tenet slow + sk putus2... adehhh

mummyriena said...

sabar jerlah wehh ..aku pon pakai p1 kdg2 kantoi gak hik3 ..

patriq said...

potong jgn tak potong sida hahaaa..

Mia Liana said...

kalau nak potong... potong aje. banyak lagi yang lain kat luar sana tu... huhu

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Akak guna P1..setakat ni ok lagi lah..wifi laju jer...

Shasha Yacob said...

selalu terjadi pada diri ini. cewaah. hihi

Che Rosliza Che mat said...

tukar lainlah shida...brodband memang lembab kikiki

fieda said...

tenet ni mmg menyakitkan ati time dia gerak mcm siput..