Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 17 October 2012

wordless wednesday | 1 day shida potong juga P1wimax ni!!

   Assalammualaikum, peace upon you.
seharian tak bloging, internet line problem huhuhu^^



37 comments:

  1. hahahaha :) short entry menjelaskan segala2nya. haha!!

    ReplyDelete
  2. sama gak ngan remy nie.... kekadang ok...kekadang....terkulat menunggu...nak BW pun susah......
    kasi potong aja......
    tapi kalau pakai berukband cam remy nie pun kekadang hancur jugak.....

    ReplyDelete
  3. akak pun gn p1..kekadang laju kan main..kekadamh huh...baik off9 jer....sabar jerlah..

    ReplyDelete
  4. la sianyer shida...akak ckp tensen klu tenet wat hal ni...tenet klu wat hal mmg APTB la hahaha...agaknya dia nk soh shida tkar yg lain kot hehe

    ReplyDelete
  5. Banyak jugak aten dgar pasal P1 wimax nie . Ada masalah eh skarang .

    ReplyDelete
  6. potonggg..jgn tak potongg..hehehehe

    ReplyDelete
  7. abis laa shida nk potong hg p1, hukk...

    ReplyDelete
  8. Kiranya Indah khabar dr rupa la ni,,,

    ReplyDelete
  9. sabar kak.. dari hari tu lg tgk bengang dgn p1 ni. hehe

    ReplyDelete
  10. PATUT UN TGOK KAK SHIDA DIAM JE .. HIKHIK .. EH .. PASTU PKAI PE SKNG ? XPELA .. ASAL LEH ON9 KAN .. HIHIHI .. BOKBEM DEQ PON NI .. KEJAP SLOW KEJAP LAJU .. FRUST

    ReplyDelete
  11. alololo sabar yang.. masalah cuaca la tu..kdg2 tak menentu kan..hikhik

    ReplyDelete
  12. kalau line xok...lebih baik potong..rugi je bayarkan..

    ReplyDelete
  13. oh, saya pakai p1 wimax.. alhamdulillah tempat saya ok setakat ni..

    ReplyDelete
  14. saje la tu nak uji kesabaran shida...

    ReplyDelete
  15. baik potong je.....xberbaloi byr tu.

    ReplyDelete
  16. broadband tu kena usik ngan berukband...kekkekeke

    ReplyDelete
  17. haha, sama lah sy, tp sy guna broadband maxis, dh bayar pun lambat gak, selalu ok je, ni pun lama dh x BW gara2 broadband nih, uhuk2 :p

    ReplyDelete
  18. mohon bertukar kepada unifi...

    ReplyDelete
  19. salam tuan blog... nak tanya sikit pasal nuffnang... please help me... tengok dekat entry ni ek... tq..

    http://milopurple.blogspot.com/2012/10/nape-nuffnang-ni.html

    ReplyDelete
  20. selalunya macam tu lah, enternet lembab macam siput grook

    ReplyDelete
  21. mmg internet ni kdg2 hilangkan mood nak blogging

    ReplyDelete
  22. aik..problem lg ke P1 yer?

    ReplyDelete
  23. POTONG! Sesuailah dengan iklan dia yang dulu tu hehe


    Apa² pun Streamyx tetap senior kepada P1. ;D

    ReplyDelete
  24. hehhehe siap panahan kilat lagi tu

    ReplyDelete
  25. bosan kan tenet prob.. akak ni dh seminggu lbh kot tenet slow + sk putus2... adehhh

    ReplyDelete
  26. sabar jerlah wehh ..aku pon pakai p1 kdg2 kantoi gak hik3 ..

    ReplyDelete
  27. potong jgn tak potong sida hahaaa..

    ReplyDelete
  28. kalau nak potong... potong aje. banyak lagi yang lain kat luar sana tu... huhu

    ReplyDelete
  29. Akak guna P1..setakat ni ok lagi lah..wifi laju jer...

    ReplyDelete
  30. selalu terjadi pada diri ini. cewaah. hihi

    ReplyDelete
  31. tukar lainlah shida...brodband memang lembab kikiki

    ReplyDelete
  32. tenet ni mmg menyakitkan ati time dia gerak mcm siput..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.