Wednesday, 10 October 2012

Wordless Wednesday | Budak jepun yang comel "Nur Adriana Batrisya"

   Assalammualaikum, peace upon you.
comel tak saye?? hehee^^ anak buah shida no.4 eca :)




42 comments:

  1. nama sedap..mcm ank buah saya....nurin adriana..huhu

    ReplyDelete
  2. Cumeinya ank buah dia ek..xper shida take ure time ya..sy ok je.hikhik.hinggat shida dh lupesss..hikhik

    ReplyDelete
  3. ala comel nyer.... bulat mata tu.....

    ReplyDelete
  4. kihkihkih comel ! muke macam maksu dy . hahahahahhahah

    ReplyDelete
  5. OLOLO .. TOMEYNYE DIA . HEHE .. BULAT GETEY MATE TU HOR .. HOHO

    GETEY : BULAT SGT2 KOT .. HEHE

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. Amboi comei la pulak.. fotogenik pulak tuh depan kamera heee

    ReplyDelete
  8. alolololo comeynyer...apsal cm sebek jer tu eheeee

    ReplyDelete
  9. putih melepak..nama pun sedap..

    ReplyDelete
  10. comel~~ pandai dia tengok camera... ^_^

    ReplyDelete
  11. nama anak buah shida mcm nama anak ex uzu la. hahaha

    ReplyDelete
  12. tomeinye..memang jepun habis la.hehee

    ReplyDelete
  13. comelnya shida.. meh nak peluk cium sikit.. geram nih

    ReplyDelete
  14. hamboi, comel budak ni. budak jepun erk? hehe

    ReplyDelete
  15. Comels! ;)
    Semoga besar nanti Adriana jadi anak yang solehah.


    Aku ada buat sticker tempahan orang untuk baby dia dengan nama yang serupa dengan Adriana. Mungkin orang yang sama atau kebetulan kan..

    ReplyDelete
  16. TAK COMEL..TAPI TERSANGATLAH COMEL..HEHE

    ReplyDelete
  17. hallooo eca..ni acik ayut datang nak tarik2x pipi boleh?hihihi :)

    ReplyDelete
  18. comeinyer..!
    bulat betul mata dia..:)

    geramlah tgk.. :)


    psst...pembaca bisu datang buat bising kat sini..hehehe.. :)

    selalu nur tgglkan jejak dekat shoutbox shida.. :)

    ReplyDelete
  19. alahai.. comel
    boleh buat menantu nih.. :)

    ReplyDelete
  20. alahai comelnyer
    boleh buat menantu ni :)

    ReplyDelete
  21. kawaii ne, baby-chan ^^

    *nama iras2 ank sdara sy si himawari tu, hikk...

    ReplyDelete
  22. comlnya dak ni..nma sedap lak tu ^^

    ReplyDelete
  23. shomeynya.. meh sini.. nak cubit2 dia..

    ReplyDelete
  24. serius comey! seronoknya dapat main gan baby...

    ReplyDelete
  25. Amboi, cutenya Eca nih.. Bulat mata.. =)

    ReplyDelete
  26. comelnyerr geram hihi

    ReplyDelete
  27. semua kata comel...
    wa kata.. alahai... comot2 nyaaa.. Hehehe

    ReplyDelete
  28. Salam. Wah your blog sgt menarik & ohsem! =) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  29. hamboiii, sama je rupa dengan tuan tuan tanah ni. hihih

    ReplyDelete
  30. comel..mata cam alisha anak ina la..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.