Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 24 October 2012

Wordless Wednesday | dah lama hidup ke bang!!

   Assalammualaikum, peace upon you.




37 comments:

  1. mak aih.. nie kira macho ke nie? hahaha.. sekali kena maut sudahnya.

    ReplyDelete
  2. sampai camtu sekali.....
    tangga pun pakai tangga buluh.....
    cam kat myanmar jer nie.....

    ReplyDelete
  3. HAHAHA .. KOK YE PUN GIGIH BEKERJA .. PK2 LA KESELAMATAN TUH .. HAIYO

    ReplyDelete
  4. brani sgguh slumber duk atas kabel nk mampuihh cepat ke..huhuhu..

    ReplyDelete
  5. adoi..apa yang dorang buat tu??hahaha

    ReplyDelete
  6. dah lama hidup tu, tu pasal dia barani sungguh. hooho

    ReplyDelete
  7. Pakaian dh safety tp yg lain adoii..

    ReplyDelete
  8. hahaha..sape la nk tanggung tu nnt klu jd pape.. -_-"

    ReplyDelete
  9. apa yang dia cuba nk buat tue?

    err??

    ReplyDelete
  10. berani sungguh,,, tak pikir nyawa ke..

    ReplyDelete
  11. adeh... sayangilah nyawa anda

    ReplyDelete
  12. hai shida..busy ker skang ker line tenet kaco lg hihihi

    ReplyDelete
  13. Mak oii jenis tak gayat dia nih..huhh semangat

    ReplyDelete
  14. x ambil kira keselamatn langsung kan?
    bahaya gilers

    ReplyDelete
  15. kalau silap teknik ni sure rentung termasuk org2 yg kat bawah tu...hoho...kita yg tengok ni pun rasa mcm nak rentung

    ReplyDelete
  16. uiiiii boleh plak buat macam tu... mana ada ciri2 keselamatan dan membahayakan diri dan rakan-rakan sekerja... huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  17. dahsyat.. sy yg tengok ni yg takut.. huhu..

    ReplyDelete
  18. Mencuba sesuatu yang baru dengan cara yang lebih mencabar!! hehehe

    ReplyDelete
  19. perghhhh gila ! skali kena karen kunkkk ..

    ReplyDelete
  20. bahaya wei.. ya ampun! dah lama hidup ke....huhuhu

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.