Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 3 October 2012

wordless wednesday | Jangan ingat Mcd je ada 'Cendol Bakar Drive Thru'

   Assalammualaikum, peace upon you.




33 comments:

  1. kat mna lah tempat ni aku nk seacrh dlu hahaa...

    ReplyDelete
  2. mcm penah tgk tp dimanaya...hahaa..sida kat mana ni??

    ReplyDelete
  3. Peh mmg awesome ..da makin canggih sekarang ni..

    ReplyDelete
  4. tauke bakar jual cendol kn, erkk...

    ReplyDelete
  5. beshnya.. kat mana ni dear? taiping ke?

    ReplyDelete
  6. hahaha...ada jugak..caralah! :)

    ReplyDelete
  7. cendol bakar?? mcmana rasanya tue

    ReplyDelete
  8. wow.. terbaik ar.. kat mane nie? :D

    ReplyDelete
  9. bagusnye.. ada drive true
    patut mana yg ramai2 org kedai buat juga

    ReplyDelete
  10. HAHAHA .. CAYALAH .. MAKIN MAJU MALAYSIA .. PEEEWIT

    ReplyDelete
  11. HAHAHA .. CAYALAH .. MAKIN MAJU MALAYSIA .. PEEEWIT

    ReplyDelete
  12. wah.. sempoi ar.. ade drive thru tu.. senang x yah turun da..

    ReplyDelete
  13. He he.. KFC pon belum ada drive thru... Terbaik!

    ReplyDelete
  14. mesti sedap...kat mana nie shida...

    ReplyDelete
  15. wah hebat nih... tp kt mana ek..

    ReplyDelete
  16. wow...siap ada drive thru lagi..

    ReplyDelete
  17. haha terbaekk la cendol pn ada drive thru hehehe

    ReplyDelete
  18. Rasanya ni dekat Kuala Selangor kan? Pernah terperasan masa lalu raya hari tu.

    ReplyDelete
  19. cendol bakar kat negeri sembilan kan????

    ReplyDelete
  20. First time tgk tmpt ni..Cendol bakaq? Camna la rasanya..Dasat siap buat drive thru tuh..

    ReplyDelete
  21. Wahhh hebat..ada jugak cendol drve thru..terbaekkkk

    ReplyDelete
  22. mmg terbaiklah.. kat mna ni dear

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.