Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 31 October 2012

Wordless Wednesday | Kenali Wajah Mereka (artis luar negara)

  Assalammualaikum, peace upon you.
kenal ke?? hehee^^




32 comments:

  1. kenal pic bawah..dah besar dh kan drg

    ReplyDelete
  2. hodoh bila dah transform...haha..disebalik wajah mereka..

    ReplyDelete
  3. pic yang ke-3 tu , hilang kemancungan hidung terus ! hebat . haha

    ReplyDelete
  4. cmane dy buat yg hidung bapak panjang jd nmpak lubang hidung je? omputeh neh pelik .. haha

    ReplyDelete
  5. yang bawah sekali tu sangat comel.. tapi sekarang tak pastu la rupa depa camna

    ReplyDelete
  6. Pict budak Shaolin tu, mmg Ensem yek bila dah besaq...

    ReplyDelete
  7. haah, rindu kat sibotak berdua tu.. dulu ske benor tengok cerita kungfu depa..
    takut nak tengok gambar2 kat atas tu =)

    ReplyDelete
  8. Semua pernah tgok tapi paling ohsem pic yang paling bawah sekali.. Cute macam saya **Nakjugak ;p**

    ReplyDelete
  9. serius penangan mekap depa terbaik ooo.. sampai tak dapat cam wajah sebenar pelakon tu.. tapi yang last sekali tu kenal. haha.. tak sangka dah besar depa kan.. hensem gitu

    ReplyDelete
  10. yg pic last tu handsome! haha.. dulu suke giler tengok filem tu.. hehe

    ReplyDelete
  11. haha .. yang last tuuu ! kenal .. haha .. comel lah !

    ReplyDelete
  12. msia xada make up artis hebat ni

    ReplyDelete
  13. gambar 1, 3, 4, 5,6,8, dan last sekali tu..memang kenal sangatt..hhehe

    ReplyDelete
  14. yg bawah skali tu mesti la knal... best kot cter kungfu dorang dluu

    ReplyDelete
  15. bila da transform lain je jadinya.hehehe

    ReplyDelete
  16. tak berapa kenal sgt..hehehe

    ReplyDelete
  17. dasat la make up depa... smpi boleh transform cam gitu sekali... eh yg bawah tu kenal.. dah besar dah dorang...

    ReplyDelete
  18. dah besar dorang tuh...
    suka lakonan mereka masa kecil.. hehehe

    ReplyDelete
  19. knal2x...lg yg paling last tu..hahahaha...suke tgk diorg :)

    ReplyDelete
  20. ada yang kenal,, ada yang tak kenal.. ^_^

    ReplyDelete
  21. Empat orang sekali dia bawak batak. Thorbaik! heheh


    Gambar last tu paling legend!! Tiba² rindu nak tengok budak berdua tu dalam cerita... ;D

    ReplyDelete
  22. haha..saya kenal semua ..semua duduk belakang rumah saya ni ..haha

    ReplyDelete
  23. lps mekap mmg lain betoi muka dorang kan..

    ReplyDelete
  24. semua sis kenal...dan pernah tengok dorang berlakon..

    ReplyDelete
  25. wah.....rindu la kt budak tecik 2 org tu..dulu mmg selalu tgk filem dorang..best...terutama yg gemuk tu..kelakar..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.