Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 2 October 2012

Wow! Nuffnang bagi berdesuuppp 14 BE/CPUV dekat shida korang!!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Shida memang tengah bingung sekarang ni, sejak bila pula shida daftar Nuffnang 2009, shida daftar Nuffnang 2010 tiba-tiba BE/CPUV yang masuk lam akaun Nuffnang shida berderet tersusun sejak bila entah! semalam last shida semak memang tak apa-apa BE lagi. Mungkin sistem Nuffnang tengah down so pelik-pelik je rasa ni! BE ni pun semua dah ready menjadi ME (mettered earnings) dan amount pun semua sen sen. yang shida hairan kenapa 2009?? hurmm..kita tunggu jawapan nuffnang shida ada hantar surat layang kat Nuffnang hehee :) Kan syok kalau betul-betul tengah running BE tu sedap sikit kan hehee 14 tu mana dia nak bagi banyak tu punya BE sehari kan hahaa^^ Hope shida dapat BE baru lagi!! Nak CPUV/BE baru Nuffnang oii!! so total BE dekat akaun shida sekarang campur BE terakhir di entri ini BE/CPUV ke 32 + 14 = 46 Buffered Earnings/CPUV Campaigns :)

Payment Advice dari HSBC pun shida dah terima by email tadi, keeetiiiiinngg!! bunyi alert dekat HP sebab email masuk. So tengok-tengok Bank HSBC send PA dari Nuffnang :) lagi beberapa hari shida dapat lah cheque Nuffnang yang ke4 kali shida cashout ni! tak sabar ni!!! Thanks Nuffnang :) Lagi beberapa bulan Birthday shida. Rasa nak buat Mini GA, ok tak korang??




56 comments:

  1. UNTUNGNYE SHIDA .. JELES NIH ,.. HAHA

    ReplyDelete
  2. Assalam, macam mana nak tengok BE tu kak Shida... aku tengok ME jer dekat nuffnang ku tu...hehehe

    ReplyDelete
  3. untunglah kalau btl2 ... apa rahsia? heheh

    ReplyDelete
  4. Untung la... Shida nieh sebenarnya ratu Nuffnang meh.. ^_^ Ada blogger lain bg tahu wa.. Hehehe..

    so apa lagi.. bila nk belanja wa.. Hahaha

    ReplyDelete
  5. waaaaa.... klu betul2 dapat, oklah tue.. ^^;

    ReplyDelete
  6. sama la.
    tetiba total earning jadi rm500.
    BE pulak berpuluh2 dapat.
    system bug rasanya.

    ReplyDelete
  7. shida tahniah...14 sekaligus terbaekk la hehe

    ReplyDelete
  8. congratz, shida ^^

    ehh, tadi pegi check.. siyes tiba2 msuk byk BE ni, hikk...

    ReplyDelete
  9. untung tu hehhehe yg kak pulak tetiba non glitteri hr ni huhuhu

    ReplyDelete
  10. fuiyooo . . byknye ! best laa . hehe

    ReplyDelete
  11. Walahweii...berderet BE cik shida ni...dah 4 kali cahsout...PADU!!

    ReplyDelete
  12. a'aa lah shida... nuff ada prob kot.. sbb akak pun sama.. thn 2009 lak tu

    ReplyDelete
  13. wah terer betul shida dapat 14 BE terus-menurus.jeles2. cmne shida dapat maintainkan terus dapat BE ye. ajarkan please... :)

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah murah rezeki Shida..bertuah slalu dapat BE.. Jom la kongsi2 hi hi...

    ReplyDelete
  15. herm. jeles tgk org dpt duit dt nuff... best nyee

    ReplyDelete
  16. nak hadiah! :p
    sekali klu best 14 BE mau seronok tak tkira kottt...mau jugakkk!hihihihi..

    ReplyDelete
  17. macam mana ek shida wat utk dpt be???

    ReplyDelete
  18. sama la, sy xpernah hayat dapat BE,pastu check td dapat trus 32 BE!!! tp semua tahun 2009,padahal sy start blogging 2011,felikssss.

    ReplyDelete
  19. eh shida, sy pn sama la.adui cmne leh 69 BE berdesup masuk ni.nt sy printscreen

    ReplyDelete
  20. eh shida, sy pn sama la.adui cmne leh 69 BE berdesup masuk ni.nt sy printscreen

    ReplyDelete
  21. yekot..sbb abg great techer onizuka pon dapat 8k lebih..die ckp nuff tgh pening kot..

    tp kalo btol..alhamdulillah..;)

    ReplyDelete
  22. same la dgn kite..tetibe earning jd banyak..

    ReplyDelete
  23. kalau betul cmtu beshnya..yui sume dah me..huhu.

    ReplyDelete
  24. baiknya nuffnang kat shida.. ^_^
    rezeki~~ :)

    ReplyDelete
  25. kami py blog pun sama mcm shida..tapi, shida dpt 14 odahone dpt sampai 25 CPUV serentak..hoho..mmg en nuffy tgh demam agknya..tahun 2009 odahone pun lum start blogging lagi cmne boleh dpt BE pulak time tu..buatlh mini GA shida bagi hadiah best2..hoho

    ReplyDelete
  26. shida akak pun dpt be 2009 hahah...xpnh2 dpt tetiba ada be...akak lansung xphm psl ni...shida bleh xplain x muahaha

    ReplyDelete
  27. sya pun dpt mcm ni..Dr RM19.50 jadi

    ReplyDelete
  28. fuh.. kali ke 4.. cci x tsu la sampai bila..

    ReplyDelete
  29. samalah kes cam saya..padahal tak sampai sebulan daftar nuff...2009 lak tuu...

    ReplyDelete
  30. kak shidaaaaaa... sy baru nak tnye akak.. same lah dpt BE thun 2009... kira2 dapat 100 BE.. kenapa niiii??
    betul ke ni? huhu.. 2009 baru je start blogging tapi tak dftr nuffnang lg.. huhu

    ReplyDelete
  31. kak fieda pun terkejut beruk tdi tgk earning bertambah..cpuv melambak2...apalagi terus tekan button cashout..

    ReplyDelete
  32. Td M br Check plak, mmg betoi la Shida..M pun dapat BE tahun 2009... Walhal M baru daftar thn ni...hu hu..camna tu..siap bleh cash out lg..Tp takut nak cash out sb ragu halal ke tak nak guna duit tu...

    ReplyDelete
  33. perghhhhhh !!! byk tu ... ha buat lah ga .. kali neh pasti mee join ! hehe

    ReplyDelete
  34. takkan la ada masalah macam churp2 hari tu?? pergh.. ni yang malas ni kalau nak kena betulkan apa2..

    ReplyDelete
  35. kecohnya hal ni haha..smpaiheng FB kau :p

    ReplyDelete
  36. Betul ke ni? sy pon dpt banyak sgt BE..harap bukan kesilapan sistem Nuffnang lah kan..tahniah! memang banyak ni hehe..

    ReplyDelete
  37. Errr.. Shida... wa terkejut! Hohoho.. wa baru aja check nuffnang.. Aiyaakk.. Dah lama x check... 3 bln da x check.. hurmm.. Beriban2.. Tapi kenapa yg nuffnang ikut yg tarikh lama eh? Nanti wa buat post entry pasal kepelikan nieh ha.. Aiyakk.. terkejut.. Tapi seronok.. Haha.. Tertekan lak "Cash Out" tadi haa.. AKhz! =p

    ReplyDelete
  38. Haha under maintenance la tu nuff ni..tak caya pon...tp jgn hilang BE jijah sudah la.huhuhu

    ReplyDelete
  39. wow banyak tu..rezekilah klu betul2 ada 14 BE tu..^^

    ReplyDelete
  40. perhhh
    mmg dasyat lah shida
    rezeki bergolek!

    ReplyDelete
  41. Tahniah kalau betul..kalau tak betul pun tahniah gak..hehe

    ReplyDelete
  42. tadi sis pun ada baca jugak kat blog seorang blogger tue...cam tue jugak....kalau betul tahniah....

    ReplyDelete
  43. tahniah shida......
    bederet duit masyuk...... bertuah badan....

    ReplyDelete
  44. salam kenal...just follow this blog..=)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.