Wow! Nuffnang bagi berdesuuppp 14 BE/CPUV dekat shida korang!! | Dunia sebenar Shida Wow! Nuffnang bagi berdesuuppp 14 BE/CPUV dekat shida korang!!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 2 October 2012

Wow! Nuffnang bagi berdesuuppp 14 BE/CPUV dekat shida korang!!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Shida memang tengah bingung sekarang ni, sejak bila pula shida daftar Nuffnang 2009, shida daftar Nuffnang 2010 tiba-tiba BE/CPUV yang masuk lam akaun Nuffnang shida berderet tersusun sejak bila entah! semalam last shida semak memang tak apa-apa BE lagi. Mungkin sistem Nuffnang tengah down so pelik-pelik je rasa ni! BE ni pun semua dah ready menjadi ME (mettered earnings) dan amount pun semua sen sen. yang shida hairan kenapa 2009?? hurmm..kita tunggu jawapan nuffnang shida ada hantar surat layang kat Nuffnang hehee :) Kan syok kalau betul-betul tengah running BE tu sedap sikit kan hehee 14 tu mana dia nak bagi banyak tu punya BE sehari kan hahaa^^ Hope shida dapat BE baru lagi!! Nak CPUV/BE baru Nuffnang oii!! so total BE dekat akaun shida sekarang campur BE terakhir di entri ini BE/CPUV ke 32 + 14 = 46 Buffered Earnings/CPUV Campaigns :)

Payment Advice dari HSBC pun shida dah terima by email tadi, keeetiiiiinngg!! bunyi alert dekat HP sebab email masuk. So tengok-tengok Bank HSBC send PA dari Nuffnang :) lagi beberapa hari shida dapat lah cheque Nuffnang yang ke4 kali shida cashout ni! tak sabar ni!!! Thanks Nuffnang :) Lagi beberapa bulan Birthday shida. Rasa nak buat Mini GA, ok tak korang??




56 Jari Ohsem:

dEdEQ dE wIshEs said...

UNTUNGNYE SHIDA .. JELES NIH ,.. HAHA

Ikmal said...

Assalam, macam mana nak tengok BE tu kak Shida... aku tengok ME jer dekat nuffnang ku tu...hehehe

Yana Aina said...

untunglah kalau btl2 ... apa rahsia? heheh

Phat said...

byk betul...

Crew Fathi said...

Untung la... Shida nieh sebenarnya ratu Nuffnang meh.. ^_^ Ada blogger lain bg tahu wa.. Hehehe..

so apa lagi.. bila nk belanja wa.. Hahaha

fyna said...

waaaaa.... klu betul2 dapat, oklah tue.. ^^;

Nick Nashram said...

sama la.
tetiba total earning jadi rm500.
BE pulak berpuluh2 dapat.
system bug rasanya.

hazwan hairy said...

sgt untung!..nk cmtu gak.. T_T

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

shida tahniah...14 sekaligus terbaekk la hehe

caliph shuriken said...

congratz, shida ^^

ehh, tadi pegi check.. siyes tiba2 msuk byk BE ni, hikk...

syiela said...

untung tu hehhehe yg kak pulak tetiba non glitteri hr ni huhuhu

shiyda said...

fuiyooo . . byknye ! best laa . hehe

Fauzi Blues said...

Walahweii...berderet BE cik shida ni...dah 4 kali cahsout...PADU!!

eenie minniey said...

yeay nanti blh blanje makan :D

Emas Putih said...

ketingggggggggggg ...

IntaNBerliaN said...

a'aa lah shida... nuff ada prob kot.. sbb akak pun sama.. thn 2009 lak tu

Solehah Shamsuddin said...

wah terer betul shida dapat 14 BE terus-menurus.jeles2. cmne shida dapat maintainkan terus dapat BE ye. ajarkan please... :)

Si Matatajam said...

Alhamdulillah murah rezeki Shida..bertuah slalu dapat BE.. Jom la kongsi2 hi hi...

nanieybarnieylurviey said...

Rezeki blogging :) :)

KorN said...

herm. jeles tgk org dpt duit dt nuff... best nyee

ayut said...

nak hadiah! :p
sekali klu best 14 BE mau seronok tak tkira kottt...mau jugakkk!hihihihi..

PinkUmmi said...

macam mana ek shida wat utk dpt be???

cikji said...

sama la, sy xpernah hayat dapat BE,pastu check td dapat trus 32 BE!!! tp semua tahun 2009,padahal sy start blogging 2011,felikssss.

Solehah Shamsuddin said...

eh shida, sy pn sama la.adui cmne leh 69 BE berdesup masuk ni.nt sy printscreen

Solehah Shamsuddin said...

eh shida, sy pn sama la.adui cmne leh 69 BE berdesup masuk ni.nt sy printscreen

Nens Collection said...

yekot..sbb abg great techer onizuka pon dapat 8k lebih..die ckp nuff tgh pening kot..

tp kalo btol..alhamdulillah..;)

Eca Dwinky Asha said...

bestnya dpt BE..hehe

Suzie Yusof Mohamed said...

same la dgn kite..tetibe earning jd banyak..

nuyui a.k.a miss YUI said...

kalau betul cmtu beshnya..yui sume dah me..huhu.

miz ruha said...

baiknya nuffnang kat shida.. ^_^
rezeki~~ :)

OdahOne OdahOneBizz said...

kami py blog pun sama mcm shida..tapi, shida dpt 14 odahone dpt sampai 25 CPUV serentak..hoho..mmg en nuffy tgh demam agknya..tahun 2009 odahone pun lum start blogging lagi cmne boleh dpt BE pulak time tu..buatlh mini GA shida bagi hadiah best2..hoho

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

shida akak pun dpt be 2009 hahah...xpnh2 dpt tetiba ada be...akak lansung xphm psl ni...shida bleh xplain x muahaha

Mrs Velentine said...

sya pun dpt mcm ni..Dr RM19.50 jadi

cci said...

fuh.. kali ke 4.. cci x tsu la sampai bila..

izan mama mia said...

samalah kes cam saya..padahal tak sampai sebulan daftar nuff...2009 lak tuu...

aisya said...

kak shidaaaaaa... sy baru nak tnye akak.. same lah dpt BE thun 2009... kira2 dapat 100 BE.. kenapa niiii??
betul ke ni? huhu.. 2009 baru je start blogging tapi tak dftr nuffnang lg.. huhu

Peyan Sanstaro said...

Huntung la :)

Peyan Sanstaro said...

Huntung la :)

Ezy Chiaki said...

rezeki terpijak..
hikhik

fieda said...

kak fieda pun terkejut beruk tdi tgk earning bertambah..cpuv melambak2...apalagi terus tekan button cashout..

Si Matatajam said...

Td M br Check plak, mmg betoi la Shida..M pun dapat BE tahun 2009... Walhal M baru daftar thn ni...hu hu..camna tu..siap bleh cash out lg..Tp takut nak cash out sb ragu halal ke tak nak guna duit tu...

-meeSUPERGIRL- said...

perghhhhhh !!! byk tu ... ha buat lah ga .. kali neh pasti mee join ! hehe

boni kacak said...

takkan la ada masalah macam churp2 hari tu?? pergh.. ni yang malas ni kalau nak kena betulkan apa2..

mummyriena said...

kecohnya hal ni haha..smpaiheng FB kau :p

Dunia Realiti said...

Betul ke ni? sy pon dpt banyak sgt BE..harap bukan kesilapan sistem Nuffnang lah kan..tahniah! memang banyak ni hehe..

Crew Fathi said...

Errr.. Shida... wa terkejut! Hohoho.. wa baru aja check nuffnang.. Aiyaakk.. Dah lama x check... 3 bln da x check.. hurmm.. Beriban2.. Tapi kenapa yg nuffnang ikut yg tarikh lama eh? Nanti wa buat post entry pasal kepelikan nieh ha.. Aiyakk.. terkejut.. Tapi seronok.. Haha.. Tertekan lak "Cash Out" tadi haa.. AKhz! =p

azizah :) said...

Haha under maintenance la tu nuff ni..tak caya pon...tp jgn hilang BE jijah sudah la.huhuhu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wow banyak tu..rezekilah klu betul2 ada 14 BE tu..^^

SOp said...

perhhh
mmg dasyat lah shida
rezeki bergolek!

pucheh said...

Tahniah kalau betul..kalau tak betul pun tahniah gak..hehe

Che Rosliza Che mat said...

tadi sis pun ada baca jugak kat blog seorang blogger tue...cam tue jugak....kalau betul tahniah....

Sally Yatiey said...

Banyaknyaaaaa..

Sally Yatiey said...

Banyaknyaaaaa..

Remy hazza said...

tahniah shida......
bederet duit masyuk...... bertuah badan....

Nisa Greennnpanda said...

tue nuffnang jd biol jap, hehe...

Nory Zoulkefle said...

salam kenal...just follow this blog..=)