Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 26 November 2012

CPUV dari Nuffnang BE ke 34 Astro Fear Factor ada gambar Aaron Aziz lagi ok! | Keputusan Piala AFF Suzuki 2012 Malaysia 0 - 3 Singapura

   Assalammualaikum, peace upon you.
Wah^^ dah lama tau blog shida tak dapat CPUV dari Nuffnang ni, yerlah sebab shida malas update dekat akaun Nuffnang huhu^^ bukan malas sebenarnya shida sibuk sikit sejak-sejak ni. Then shida pun update lah 2 hari yang lepas, esoknya buka Nuffnang bagi BE baru yang ke 34 iaitu Astro Fear Factor ada gambar Abang Aaron Aziz lagi tau! korang klik-klik tengok apa ada dekat dalam banner disebalik iklan Abang Aaron Aziz tu tau. BE ke 33 Microsoft Window 8 pun masih running lagi alhamdulillah :) Thanks to Nuffnang sebab masih percaya blog celup-celup tenggelam timbul ni, alhamdulillah syukrann :)

tempek gambar abang Aaron Aziz hehee ==" 
Nak tips dapat BE/CPUV tak?? klik >> TIPS DAPAT BE VERSI SHIDA


Keputusan Malaysia melawan Singapura Piala AFF Suzuki 2012
Malaysia 0 - 3 Singapura
terima sajalah keputusan ni, nak buat macam mana belum ada rezeki mybe, apa pun Harimau Malaya tetap dihati, lepas ni minta Gopal mantapkan lagi bahagian pertahanan dan serangan. Nampak kita masih lemah 1skor pun susah nak tembus! sabar jerlah!




32 comments:

  1. pergh best lah depa..hery cuma digi ja msih berjalan..hahaha..tekan noh :p ..pasl bola kesian sgt tp xpela awl2 lgi tu...dulu pn kalah dulu bru mng :p

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah... rezeki shida...
    bolehlah usha2 aaron aziz lepas ni.. ^_^

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah dapat BE lagi shida..btw,terima je lah keputusan tu kan.>.<

    ReplyDelete
  4. amboii encemnya abg aeron ajis,phewittt. btw,masyukk$$

    ReplyDelete
  5. wah...tahniah shida..hehehehe... dapat jugak be

    ReplyDelete
  6. mee masih tak pandai lagi nak tgk be2 neh . yg mane baru dpt n yg mane dh lame. hahhahahaha

    penyerang dah kuat tapi barisan tgh kurang menyrlah .. pertahanan pun mcm lemah . kesian apek . kesian jugak safi sali sbb tkejar2 sorang2

    ReplyDelete
  7. thniah2..hehe.. sedih tgok bola tdi :( seriusly frust,tpi masih tetap sokong..next game,msti mng !!

    ReplyDelete
  8. adat la tu menang kalah adat bertanding..

    merajuk da dengan nuffnang.. update byk kali da pun, tp tak pernah melekat.. xnak update dah.. kuh kuh kuh

    ReplyDelete
  9. tahniah dear.. haah, terima aje kptsn kan..

    ReplyDelete
  10. huhuhhu kesiannya takde gol pun...

    ReplyDelete
  11. tahniah shida! jaa dah klik arron kat side bar tu..hihi...

    ReplyDelete
  12. wah, dapat be encik aaron ajis yer. tahniah kak shida, ada sorang yang baru tanya saya macam mana nak dapat BE. hihi

    ReplyDelete
  13. amboi banyak blog gak aron singgah ni.. nape la dia tak menyinggah kat blog akak :)

    ReplyDelete
  14. blog muja dah berbulan tak depat be,, hanya boleh tersenyum and reda jela,, tahniah!!! :)

    ReplyDelete
  15. beruah bertuah bertuah. aaro tunjuk I ler. haha

    ReplyDelete
  16. TAHNIAH KAK SHIDA .. UNTUNGNYE KAK ..

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah.....murah rezeki shida.dok usha abg aaron ni tp apsal xkeluar..malu kot hehehe

    ReplyDelete
  18. tahniah kak ! :) pasal bola tu mmg hampeh .. sedih btol . huhuu

    ReplyDelete
  19. best nyer depa......
    remy dah feed up nak harap nuffnang tu...ingat nak removed jer semuanya... buat berat blog jer...hasil tarak....hu3

    ReplyDelete
  20. dpt fear factor yer..nnt jmpe klik..dtg ptg mesti xkuar iklan..huhuhu...
    bola la bola....mmm..tunggu dan lihat pasni.huhu
    #lame xmerayap sini.. :)

    ReplyDelete
  21. Meriahnya BE.. :)
    Tahniah shida... :)

    Bola tu..hurmm..mmg kuciwa sgt2..huhuh

    ReplyDelete
  22. rezeki lagi..tahniahh..wahh AA..i likeee

    ReplyDelete
  23. aida update kat nuff tapi satu pun dia tak mo bagi.. last2 malas nak update dah :P tula bola semalam tensi jugak tapi tak pe boleh cuba lagi.. :)

    ReplyDelete
  24. wwuuuu abe Aaron...hahaha
    nasib la yaya xminat sgt kt si Aaron tu..;p

    bola itu bulat..kita pon xslalunye menang..pemain perlu lebih fokus dlm permainan..(cewahhhh! ;p)

    -xminat bola laaaa-

    ReplyDelete
  25. ok! jijah klik yer fear factor tu :) tahniah tau..hehe

    bola?? emm tak tengokk tv takde.. tp macam ramai tak puas hati je malaysia kalah teruk..huhuhu

    ReplyDelete
  26. syoknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa shidaaaa,grrrr

    ReplyDelete
  27. tahniah. untung lah kak shida.. kita yg update selalu ni pun takpenah dpt ape2 jugak.. hehe..

    ReplyDelete
  28. bila akak nak dapat be jugak nie hihihi

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.