CPUV dari Nuffnang BE ke 34 Astro Fear Factor ada gambar Aaron Aziz lagi ok! | Keputusan Piala AFF Suzuki 2012 Malaysia 0 - 3 Singapura | Dunia sebenar Shida CPUV dari Nuffnang BE ke 34 Astro Fear Factor ada gambar Aaron Aziz lagi ok! | Keputusan Piala AFF Suzuki 2012 Malaysia 0 - 3 Singapura

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 26 November 2012

CPUV dari Nuffnang BE ke 34 Astro Fear Factor ada gambar Aaron Aziz lagi ok! | Keputusan Piala AFF Suzuki 2012 Malaysia 0 - 3 Singapura

   Assalammualaikum, peace upon you.
Wah^^ dah lama tau blog shida tak dapat CPUV dari Nuffnang ni, yerlah sebab shida malas update dekat akaun Nuffnang huhu^^ bukan malas sebenarnya shida sibuk sikit sejak-sejak ni. Then shida pun update lah 2 hari yang lepas, esoknya buka Nuffnang bagi BE baru yang ke 34 iaitu Astro Fear Factor ada gambar Abang Aaron Aziz lagi tau! korang klik-klik tengok apa ada dekat dalam banner disebalik iklan Abang Aaron Aziz tu tau. BE ke 33 Microsoft Window 8 pun masih running lagi alhamdulillah :) Thanks to Nuffnang sebab masih percaya blog celup-celup tenggelam timbul ni, alhamdulillah syukrann :)

tempek gambar abang Aaron Aziz hehee ==" 
Nak tips dapat BE/CPUV tak?? klik >> TIPS DAPAT BE VERSI SHIDA


Keputusan Malaysia melawan Singapura Piala AFF Suzuki 2012
Malaysia 0 - 3 Singapura
terima sajalah keputusan ni, nak buat macam mana belum ada rezeki mybe, apa pun Harimau Malaya tetap dihati, lepas ni minta Gopal mantapkan lagi bahagian pertahanan dan serangan. Nampak kita masih lemah 1skor pun susah nak tembus! sabar jerlah!




32 Jari Ohsem:

hazwan hairy said...

pergh best lah depa..hery cuma digi ja msih berjalan..hahaha..tekan noh :p ..pasl bola kesian sgt tp xpela awl2 lgi tu...dulu pn kalah dulu bru mng :p

miz ruha said...

alhamdulillah... rezeki shida...
bolehlah usha2 aaron aziz lepas ni.. ^_^

Azhafizah Md Nor said...

alhamdulillah dapat BE lagi shida..btw,terima je lah keputusan tu kan.>.<

cikji said...

amboii encemnya abg aeron ajis,phewittt. btw,masyukk$$

boni kacak said...

wah...tahniah shida..hehehehe... dapat jugak be

-meeSUPERGIRL- said...

mee masih tak pandai lagi nak tgk be2 neh . yg mane baru dpt n yg mane dh lame. hahhahahaha

penyerang dah kuat tapi barisan tgh kurang menyrlah .. pertahanan pun mcm lemah . kesian apek . kesian jugak safi sali sbb tkejar2 sorang2

Pecinta pink^^ said...

thniah2..hehe.. sedih tgok bola tdi :( seriusly frust,tpi masih tetap sokong..next game,msti mng !!

KorN said...

adat la tu menang kalah adat bertanding..

merajuk da dengan nuffnang.. update byk kali da pun, tp tak pernah melekat.. xnak update dah.. kuh kuh kuh

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear.. haah, terima aje kptsn kan..

Mia Liana said...

huhuhhu kesiannya takde gol pun...

jaakechik said...

tahniah shida! jaa dah klik arron kat side bar tu..hihi...

Shasha Yacob said...

wah, dapat be encik aaron ajis yer. tahniah kak shida, ada sorang yang baru tanya saya macam mana nak dapat BE. hihi

syiela said...

amboi banyak blog gak aron singgah ni.. nape la dia tak menyinggah kat blog akak :)

Nurmujahidah Ismail said...

blog muja dah berbulan tak depat be,, hanya boleh tersenyum and reda jela,, tahniah!!! :)

Shasha Yacob said...

beruah bertuah bertuah. aaro tunjuk I ler. haha

dEdEQ dE wIshEs said...

TAHNIAH KAK SHIDA .. UNTUNGNYE KAK ..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Alhamdulillah.....murah rezeki shida.dok usha abg aaron ni tp apsal xkeluar..malu kot hehehe

Shiyda Aqma said...

tahniah kak ! :) pasal bola tu mmg hampeh .. sedih btol . huhuu

Remy hazza said...

best nyer depa......
remy dah feed up nak harap nuffnang tu...ingat nak removed jer semuanya... buat berat blog jer...hasil tarak....hu3

ayut said...

dpt fear factor yer..nnt jmpe klik..dtg ptg mesti xkuar iklan..huhuhu...
bola la bola....mmm..tunggu dan lihat pasni.huhu
#lame xmerayap sini.. :)

Cik Nur said...

Meriahnya BE.. :)
Tahniah shida... :)

Bola tu..hurmm..mmg kuciwa sgt2..huhuh

Deqs Qienz said...

rezeki lagi..tahniahh..wahh AA..i likeee

Aida Omar said...

aida update kat nuff tapi satu pun dia tak mo bagi.. last2 malas nak update dah :P tula bola semalam tensi jugak tapi tak pe boleh cuba lagi.. :)

mummyriena said...

tahniah shida :)

Cik Yaya said...

wwuuuu abe Aaron...hahaha
nasib la yaya xminat sgt kt si Aaron tu..;p

bola itu bulat..kita pon xslalunye menang..pemain perlu lebih fokus dlm permainan..(cewahhhh! ;p)

-xminat bola laaaa-

azizah :) said...

ok! jijah klik yer fear factor tu :) tahniah tau..hehe

bola?? emm tak tengokk tv takde.. tp macam ramai tak puas hati je malaysia kalah teruk..huhuhu

patriq said...

tahniah!

onie said...

syoknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa shidaaaa,grrrr

aisya said...

tahniah. untung lah kak shida.. kita yg update selalu ni pun takpenah dpt ape2 jugak.. hehe..

caliph shuriken said...

congratz utk BE, shida ^^

Che Rosliza Che mat said...

bila akak nak dapat be jugak nie hihihi

IntaNBerliaN said...

klik feara factor shida :-)