Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 8 November 2012

First GA bY TirahZairi

   Assalammualaikum, peace upon you.
Cik Tirah Zairi "Bukan.Retis.Fofular" tapi sengal dia yang fofular hehehee^^
Join jangan tak join First GA dari Blogger Tirah Zairi yang simple, shida join juga tanda support antara blogger-blogger :) Hope bertuah lah kali ni! paling best GA berlangsung tak lama seminggu saja 4/11 hingga 10/11/12 memang GA paling pendek pernah shida joinlah! so Good Luck untuk semua yang join GA ni! Untuk join klik banner ya! mangsa tag shida adalah : dedeq de wishes 'setiap detik cerita tentang kita'



29 comments:

  1. Selamat ber'GA' Shida! MM pun nak join gaklah! ^_^

    ReplyDelete
  2. all the best for u n dedeq

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya..nanti dapah hadiah kita shere ye..hihi :p

    ReplyDelete
  4. thanks shida sbb join....tirah dh letak link dlm senarai peserta...

    ps: terharu 2.9 saat :)

    ReplyDelete
  5. good luck..aduhai..lamanyer kak fieda tak join ga...dulu aktif giler..

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan..
    husna dari segmen yg sama..saja jenjalan sini..=)

    singgah balik jom..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2012/11/giveaway-first-ga-by-tirahzairi.html

    ReplyDelete
  7. gud luck! dah lama sgt odahone xjoin GA or contest mesti dah ada luck ni...hoho

    ReplyDelete
  8. wahhh shida pun join juga... good luck ya...

    ReplyDelete
  9. shida retis lah :P

    aida pun join GA nie jugak :)

    http://www.diarisifroggie.com/2012/11/first-ga-by-tirah-zairi.html

    ReplyDelete
  10. jaa pon join GA tirah ni, btw, slmat bsegmen ya...

    ReplyDelete
  11. saya dah join, guna blog satu loagi,. hihi

    ReplyDelete
  12. AKAK .. SORI .. BRU TGOK ENTRY NI .. N BRU THU DEQ D TAG .. ADES .. SORI2 .. TARIKH DA ABES .. XLEH NK JOIN

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.