First GA bY TirahZairi | Dunia sebenar Shida First GA bY TirahZairi


Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Thursday, 8 November 2012

First GA bY TirahZairi

   Assalammualaikum, peace upon you.
Cik Tirah Zairi "Bukan.Retis.Fofular" tapi sengal dia yang fofular hehehee^^
Join jangan tak join First GA dari Blogger Tirah Zairi yang simple, shida join juga tanda support antara blogger-blogger :) Hope bertuah lah kali ni! paling best GA berlangsung tak lama seminggu saja 4/11 hingga 10/11/12 memang GA paling pendek pernah shida joinlah! so Good Luck untuk semua yang join GA ni! Untuk join klik banner ya! mangsa tag shida adalah : dedeq de wishes 'setiap detik cerita tentang kita'



click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

29 Jari Ohsem:

♥ Nana BamBam ♥ said...

semoga berjaya shida :)

boni kacak said...

good luck shida :)

Kekzamanis said...

Selamat ber'GA' Shida! MM pun nak join gaklah! ^_^

hazwan hairy said...

gudluck shida....

Cikrosecute said...

Good luck shida..

Unknown said...

good luck....

Anonymous said...

all the best for u n dedeq

Miss N™ said...

semoga berjaya ya shida.. :)

Unknown said...

gud luck shida... :)

Unknown said...

semoga berjaya..nanti dapah hadiah kita shere ye..hihi :p

Unknown said...

semoga berjaya nanti......

tirahzairi said...

thanks shida sbb join....tirah dh letak link dlm senarai peserta...

ps: terharu 2.9 saat :)

Unknown said...

gudluck yer shida..

Unknown said...

gudluck.. =)

caliph shuriken said...

gud luck, shida ^^

fieda said...

good luck..aduhai..lamanyer kak fieda tak join ga...dulu aktif giler..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck shida

Deq's Qienz said...

Gud luck ;)

Unknown said...

salam perkenalan..
husna dari segmen yg sama..saja jenjalan sini..=)

singgah balik jom..
http://husnazahidi.blogspot.com/2012/11/giveaway-first-ga-by-tirahzairi.html

odahonebizz said...

gud luck! dah lama sgt odahone xjoin GA or contest mesti dah ada luck ni...hoho

Mia Liana said...

wahhh shida pun join juga... good luck ya...

Diari Si Froggie said...

shida retis lah :P

aida pun join GA nie jugak :)

http://www.diarisifroggie.com/2012/11/first-ga-by-tirah-zairi.html

jaakechik said...

jaa pon join GA tirah ni, btw, slmat bsegmen ya...

IntaNBerliaN said...

good luck shida :_)

patriq said...

gudluck sida!

mummyriena said...

good luck shida :)

Mimie said...

good luck shida

Unknown said...

saya dah join, guna blog satu loagi,. hihi

dEdEQ dE wIshEs said...

AKAK .. SORI .. BRU TGOK ENTRY NI .. N BRU THU DEQ D TAG .. ADES .. SORI2 .. TARIKH DA ABES .. XLEH NK JOIN